تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 890 از 946 اولاول ... 390790840880886887888889890891892893894900940 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,891 به 8,900 از 9460

نام تاپيک: دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتی‌ویروس ╣══ مقررات پست اول حتما مطالعه شود ══╠

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اولا ویروس های که شما تست کردین دیگه قدیمی شدن و زیرو به حساب نمیان دوما خوب این انتی ویروس رایگان پاندا هست دیگه همون ویروس یابی پاندای پولی رو داره مثل اوریا رایگان یا اوست رایگان ولی این مثل وب روت و کینگ سافت انلاین هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

فعلا که نمیدونم چکار کنم ویروس داره واسه خودش حال میکنه هرچی فایل تو فلش بود رو از بین برد . پسر خالم نورتون اپدیت شده داره . منم بیت دارم. بلد نبودم ویروس رو برای نورتون بفرستم ولی برای بیت فرستادم از طریق این سایت حالا نمیدونم بدستشون میرسه یا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با نورتون پاور اریزر هم اسکن کردم ولی نشناخت

فکر کنم ویروس رو تونستم گیر بیارم و فشردش کنم رمز : 123

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تراست پورت نتونست پیداش کنه با اخرین اپدیت تازه

3. این کاربر از mehrdad2540 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

تراست پورت نتونست پیداش کنه با اخرین اپدیت تازه
    Panda Cloud Antivirus هم نتونست . این فایل میانبره فکر نکنم به تنهایی خودش بتونه کاری بکنه ها

با سایت Trendmicro هم چک می کنم زده Low risk و در توضیحات نوشته یه فایل میانره که فایل بد افزار رو اجرا می کنه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اولا ویروس های که شما تست کردین دیگه قدیمی شدن و زیرو به حساب نمیان دوما خوب این انتی ویروس رایگان پاندا هست دیگه همون ویروس یابی پاندای پولی رو داره مثل اوریا رایگان یا اوست رایگان ولی این مثل وب روت و کینگ سافت انلاین هست

دوست عزیز من تست ها رو با فایل هایی که دوستان تست کردم انجام دادم قدیمی ترینشون مال 1.5 ماه پیش بوده و بیشترشون مال چند روز پیش بود .

بماند بحث اصلا این نبود که بخوایم مقایسه بین آنتی ویروس ها انجام بدیم

تو پست اولم هم گفتم هدف بررسی یه ضد بد افزار Cloud Based هستش تا ببینیم نتایج چقدر فرق می کنن . گفتم هم می دونم تو ایران به علت مشکلات اینترنتی و محاسبه اینترنت بر مبنای ترافیک ، کاربرد آنچنانی نداره . ولی هدف تست بود . تست اول رو هم در 4 حالت انجام دادم .

در ضمن من نتایجی در این اواخر از تست پاندا ندیدم ! البته قبول دارم تست ها کمی دیر انجام شدن . هر چند همه ویروس های دوستان Zero-Day نبودند ( ظاهرا ! ) و نتایج حاصله شناسایی 100 % نیست . شاید هنوز بقیه ضد بد افزار ها هم نتونن تشخیص 100 % بدن . فکر نکنم اول تاپیک نوشته باشه " بررسی مخرب های Zero-day و تست آنتی ویروس های پولی " !!!!!

به هر حال کم کم باید به نتایج تست های آنتی ویروس های Cloud Based هم دقت کنیم . چون الان Aim همه اونا روی تبلت های Windows هستش . زیرا از نظر سخت افزاری قدرت کافی رو ندارند تا یه Internet Security یا ضد بد افزار نصب کنیم و همچنین فضای اشغالی ضد بد افزار ها برای تبلت ها قابل توجهه .
    Last edited by Public Enemy; 21-09-2013 at 02:18.

5. 2 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

تست بیت دیفندر اینترنت سکوریتی 2014

این تست به درخواست دوستمون تنظیمات پیشفرض بود و اینترنت نیز وصل بود.
    در این تست از 27 مخرب جدید و ناشناخته برای بیت دیفندر استفاده شده است .تمامی نمونه ها مالوار بودن.
    به نظر میرسه همه مخرب ها رو بعد از اجرا بلاک میکنه و جلوی فعالیتشون رو میگیره .بعد از ریستارت ویندوز هیچ پروسس مخرب فعالی پیدا نشد
    در انتهای تست و بعد از ریستارت با پیشنهاد دوست خوبمون
    از Comodo autorun analyzer استفاده شد که اگر فیلم رو ببینید همه موارد safe بود به جز winrar که اونم احتمالاً به خاطر کرک شدن برای کمودو ناشناخته بود.
    سه مورد:
    1-در آخرای تست اینترنت قطع شد که من فیلم رو قطع کردم و اینترنت رو متصل که برای اثبات وصل بودن یک سایت هم باز کردم چون مثلث زرد روی کانکشن نرفته بود
    2-در اسکن آخری با هیتمن پرو من فراموش کردم فولدر اصلی مالوارها رو دسکتاپ رو پاک کنم و نمونه هایی که پیدا کرد به همین دلیل بود کهاسکن رو متوقف و پس از پاک کردن فولدر اصلی ویروس ها مجدد ادامه دادم...در آخر 4 مخرب غیرفعال پیدا کرد
    3-این تست , تست مالوار بود و در کنارش بهتر بود تست های False Positive یا مثبت کاذب هم انجام میشد که من به دلیل نداشتن نمونه های فالس نمیتونم این تست رو انجام بدم.
    پست های مرتبط:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انتقاد یا پیشنهادی بود خوشحال میشم در صفحه شخصی بشنوم
    Last edited by jolan57; 21-09-2013 at 17:32.

7. 12 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود

به نظرم یک تست بگذاریم برای بررسی تیم آنالیز آنتی ویروس ها.
    تعدادی ویروس که هنوز در جایی ثبت نشده تهیه کنیم و برای آنتی ویروس هامون بفرستیم ببینم کدوم سریع تر شناسایی می کنند.

9. 3 کاربر از arfnpm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط hayyan71;

دوست عزیز من تست ها رو با فایل هایی که دوستان تست کردم انجام دادم قدیمی ترینشون مال 1.5 ماه پیش بوده و بیشترشون مال چند روز پیش بود .

بماند بحث اصلا این نبود که بخوایم مقایسه بین آنتی ویروس ها انجام بدیم
    [COLOR=#ff0000

تو پست اولم هم گفتم هدف بررسی یه ضد بد افزار Cloud Based هستش تا ببینیم نتایج چقدر فرق می کنن . گفتم هم می دونم تو ایران به علت مشکلات اینترنتی و محاسبه اینترنت بر مبنای ترافیک ، کاربرد آنچنانی نداره . ولی هدف تست بود . تست اول رو هم در 4 حالت انجام دادم .
    [/COLOR]
    در ضمن من نتایجی در این اواخر از تست پاندا ندیدم ! البته قبول دارم تست ها کمی دیر انجام شدن . هر چند همه ویروس های دوستان Zero-Day نبودند ( ظاهرا ! ) و نتایج حاصله شناسایی 100 % نیست . شاید هنوز بقیه ضد بد افزار ها هم نتونن تشخیص 100 % بدن . فکر نکنم اول تاپیک نوشته باشه " بررسی مخرب های Zero-day و تست آنتی ویروس های پولی " !!!!!

به هر حال کم کم باید به نتایج تست های آنتی ویروس های Cloud Based هم دقت کنیم . چون الان Aim همه اونا روی تبلت های Windows هستش . زیرا از نظر سخت افزاری قدرت کافی رو ندارند تا یه Internet Security یا ضد بد افزار نصب کنیم و همچنین فضای اشغالی ضد بد افزار ها برای تبلت ها قابل توجهه .
    دوست عزیز ممنون که تست کردید من درکل چیزی نگفتم که تست های شما رو زیر سوال ببره تازه خوش حال هم شدم تست های پاندا کلود رو هم دیدم . الان بیشتر انتی ویروس ها سر Zero-Day رقابت دارند بهتره ویروس های که بچه ها جدید میزارن رو تست کنید و با بقیه بسنجید .

بعد یک چیز دیگه هم هست اینه که چون تو ایران اینترنت ضعیف هست و انتی های اینترنتی هم ضعیف تر هستن هم امکاناتشون کمتره نسبت به افلاین ها (حالا بحث وبروت جداست) خیلی خیلی کم هستن که از این نوع انتی ها استفاده کنند .
    Last edited by pedram_01; 22-09-2013 at 00:22.

11. 2 کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

دوست عزیز ممنون که تست کردید من درکل چیزی نگفتم که تست های شما رو زیر سوال ببره. بهتره ویروس های که بچه ها جدید میزارن رو تست کنید

بعد یک چیز دیگه هم هست اینه که چون تو ایران اینترنت ضعیف هست و انتی های اینترنتی هم ضعیف تر هستن هم امکاناتشون کمتره نسبت به افلاین ها (حالا بحث وبروت جداست) خیلی خیلی کم هستن که از این نوع انتی ها استفاده کنند .
    دوست عزیز من هم در مطالبی که نوشتم نگفتم شما تست هارو زیر سوال بردین احساس می کنم شما فکر می کنین من دارم فکر می کنم شما قصد زیر سوال بردن تست ها رو دارین ( چی شد الان ؟ ) نخیر چنین چیزی نیست نگران نباشید

در ضمن وضعیت تست ها رو هم گفتم با سرعت 512 کیلوبیت دارم تست می کنم ! فایل هایی هم که دوستان گذاشتن و من تست کردم اگر دقت کنین از جند رور پیش تا 1.5 ماه پیش رو بررسی کردم و گفتم دیگه قدیمی تر هارو بررسی نمی کنم ! به هر حال تست که ضرر نداره

همون طور که گفتم Aim اصلی این نرم افزار ها روی تبلت های Windows Based هستن که توانایی نصب نرم افزار های امنیتی سنگین رو چه از نظر مصرف پردازنده و رم چه از نظر مصرف حافظه داحلی رو ندارند . بهتره تست ها انجام بشه تا خریداران تبلت ها کمی خیالشون آسوده باشه . چون الان دغدغه اصلی این تبلت ها نصب نرم افزار های امنیتیه و چون فعلا ذهنیت خوبی در مورد آنتی ویروس های Cloud Based ندارن .

به هر حال تست ها انجام می شن تا ایشالا به امید خدا نوه نتیحه هامون چند سال دیگه تبلت گرفتن و اینترنت نامحدود از نظر حجمی داشتن بتونن با خیال راحت به این موضوع بپردازن . مطمئنم تا چند مدت دیگه سایت های دانلود ایرانی توجهشون به این موضوع جلب می شه و آنتی ویروس های Cloud رو به عنوان یه آنتی ویروس مناسب برای تبلت های ویندوزی معرفی می کنند

13. 2 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

85 نمونه جدید
    در این تست میتونید پیشنهاد دوستمون رو هم عملی کنیم
    درود

به نظرم یک تست بگذاریم برای بررسی تیم آنالیز آنتی ویروس ها.
    تعدادی ویروس که هنوز در جایی ثبت نشده تهیه کنیم و برای آنتی ویروس هامون بفرستیم ببینم کدوم سریع تر شناسایی می کنند.
    فقط باید ساعت دقیق ارسال فایل ها رو اینجا قرار بدین مثلاٌ اینطوری:
    کمودو 20 نمونه رو نشناخت و در ساعت 11 صبح روز یکشنبه 31 شهریور برای کمودو ارسال شد.
    سعی کردم نمونه ها جدید باشن ولی به نظرم تا فردا بعدازظهر زمان تست رو معین کنیم
    لینک زیر هم لینک ارسال مخرب برای بعضی آنتی ویروس ها رو قرار داده
    البته این یک پیشنهاده و میتونه اجرایی نشه

15. 3 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من تا الان داشتم یک هفته از این ویروس استفاده میکردم امروز بیت شناختش اصلا فکر نمیکردم ویروس باشه (شایدم نباشه )

رمز:123

Last edited by pedram_01; 22-09-2013 at 04:14.

17. این کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

~~~

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

85 نمونه جدید
    در این تست میتونید پیشنهاد دوستمون رو هم عملی کنیم

فقط باید ساعت دقیق ارسال فایل ها رو اینجا قرار بدین مثلاٌ اینطوری:
    کمودو 20 نمونه رو نشناخت و در ساعت 11 صبح روز یکشنبه 31 شهریور برای کمودو ارسال شد.
    سعی کردم نمونه ها جدید باشن ولی به نظرم تا فردا بعدازظهر زمان تست رو معین کنیم
    ساعت 12.32 دقیقه Panda Cloud تعداد 20 مورد رو نشناخت .

محتوای مخفی: 85 Samples 

در حال ارسال برای Panda ...

آپدیت :

ساعت 12:11 دقیقه برای Panda Labs ارسال شد . الان ساعت 16:09 دقیقه 2 مورد دیگه هم شناسایی شد موند 18 تا
    Last edited by Public Enemy; 22-09-2013 at 16:12.

19. 3 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •