برای من پکت لاست برای 2 ساعت درست شد بعد دوباره برگشت به منوال قبل و خراب شد. الان از هر 10 پینگ 9 تاش تایم اوت میده !
برای من پکت لاست برای 2 ساعت درست شد بعد دوباره برگشت به منوال قبل و خراب شد. الان از هر 10 پینگ 9 تاش تایم اوت میده !
lمگه قبلا پلن های حجمی ش شبانه رایگان داشت؟؟؟ نداشت که
اینجانب با رضایت خاطر و در صحت کامل عقل اعلام میدارم امروز مورخه ۱۶دیماه ۹۱ وایمکس ایرانسل بهتر شده بود برگشته بود به روزای قبل از کم فروشی!
اگه دوباره بد شه الهی همهشون موی زائد دربیارن![]()
پسورد admin مودم وایمکس ایرانسل رو از کجا عوض کنم ؟
مدل مودم
Model : WIXFMM 130
Last edited by mehhh; 06-01-2013 at 16:10.
سلام. من مودم وایمکس 512 ایرانسل دارم و سرویس حجمی . من وقتی آنلاین می شم وقتی هیچ برنامه و مرورگر و آپدیت و ..... باز نیست در هر ثانیه 40 50 کیلوبایت مصرف می شه و موقعی که 1 صفحه مرورگر رو باز میکنم این عدد میره رو 100 150 و ترافیک منم به همین دلیل سریع تموم میشه.مگه اینطور نیست که باز کردن وب از حجم مصرف نمیکنه.لطفاً راهنمایی کنید من چی کار کنم حجمم تموم نشه ترکیدم از بی حجمی.![]()
درود
کی گفته که بازکردن وب از حجم کم نمیکنه ؟ کم میکنه
شما اگر فایروال ندارید حتما یکی نصب کنید تا بتونید
برنامه هایی که نیازی به دسترسی به اینترنت ندارند
رو بتونید بلاک کنید اینطوری مصرفتون خیلی کم میشه
چون تقریبا همه برنامه ها برای چک لایسنس و آپدیت
یه سری به اینترنت میزنن
كي گفته نميتونن گرون كنن؟؟؟ وقتش كه برسه با كمال خونسردي و البته وقاحت، گرونش ميكنن!!!
اگر روشهایی که دوستان گفتن جواب نداد ( آپدیت خود ویندوز رو هم خاموش کن )
محض احتیاط در صورت روشن بودن وای فای خاموشش کن
اگر از وای فای استفاده داری بگو که تنظیمات امـنـیـتـش رو بهت بگم تا هــ *ک نشه ( البته بازم هــ *ک میشه اما سخت تر )
Last edited by lvleri; 07-01-2013 at 08:28.
ممنون.
ولی از کجا باید متوجه بشم که پکت لاست دارم؟ سرعتم کم میشه؟ حجمم بیخودی کم میشه؟ یا راه دیگه ای داره که متوجه بشم؟
با پینگ گرفتن می تونید متوحه بشوید که پکت لاس / Packet loss دارید یا نه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)