از آکوستیک بخر مورد اعتماده.monster برند قوی ایه.
از آکوستیک بخر مورد اعتماده.monster برند قوی ایه.
صدای خوب هم به بلندگو ربط داره هم به پلیر و هم به آمپ و هم به کابل.با تعویض آمپ انتظار معجزه نداشته باش.
به نظر من بگو برات یه MCR-232 بیاره برای موزیک و سیستم قبلیت هم برای فیلم نگهدار.
بالاخره جناب مجمد پور و فروشگاهشون رو از نزدیک دیدیم. چه مرد خوبی بود. 3 تا مانستر ازش گرفتم ببینیم چه جوره؟....
با سلام
من یه سینمای خانگی مارشال رو میخوام به یه تلویزیون ال جی وصل کنم که جفتشون پورت کابل اپتیکال دارن و تلویزیون پورت HDMI ARC هم داره...
ولی هر کاری کردم نشد صدای خود تلویزیون از سینما پخش شه و فقط صدای dvd یا چیزهایی که پلیرش پخش میکنه صداش میاد...
کسی میتونه کمکم کنه؟؟
:(
سلام من یک سینمای خانگی میخوام....
که در درجه اول زیبا باشه زیاد اهل ولوم دادن نیستم اما...خیلی ضعیف نباشه ...زیبایی هم برام اهمیت داره...dvd باشه مرسی اگه راهنمایی کنید و چند مدل رو معرفی کنید...
شما اطمینان داری سینمای مارشال امکان دریافت سیگنال برگشت داره
البته باید از تلوزیون حالت صدارو به بلندگوی خارجی تغییر بدید تا از سینما صداش دربیاد
اتفاقا 428 خیلی برای موزیک خوب جواب می ده! آمپ 922 هم براش خوبه
با خود آمپ فایل رو پخش می کنید؟ اگه این جوریه پلیرتون رو عوض کنید من هم هیچ وقت با پلیر آمپ کنار نیومدم اصلا خروجی خوبی نداره
همچنین میتونید با تنظیمات اکولایزر به صدای مورد نظرتون نزدیک بشید
بالاخره هر که پر طاووس خواهد جور هندوستان کشد!
قیمت به نسبت قیمت جهانی تو ایران بالاتره که اگه سطح درامدی پایینتر هم بهش اضافه کنید می شه همینی که میبینید!
دوست عزیز اینکارو کرده بودم ولی نشد...
تنظیمات خاصی از رو دی وی دی یا کار خاص دیگه ای نمیشه کرد؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)