تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 890 از 966 اولاول ... 390790840880886887888889890891892893894900940 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,891 به 8,900 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

کاربر فعال انجمن آموزش عالی Rossin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

سلام دوستان. من با احتساب درس وصایا 26 واحد باقی مانده دارم.معدل الف هستم و میتونم 24 واحد بر دارم.برنامم این بود که این ترم چون بیشتر درس ها آزمایشگاه هست 24 تا رو بگیرم و باقی واحد هارو ترم بعد بصورت معرفی استاد بگیرم.ولی الان متوجه یه مشکل شدم که بدجوری حالمو گرفته.من دو تا از آزمایشگاه ها رو نمیتونم این ترم بگیرم بعلت پیشنیازش که اونا رو باید همین ترم بگیرم.از طرفی شنیدم که درس معرفی استاد نمیتونه عملی و آزمایشگاه باشه.الان دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم.بشدت برام مهمه که درسمو زود تموم کنم چون واسه کنکور ارشد برنامه ریزی کرده بودم و میخواستم درسمو تو 7 ترم+معرفی استاد تموم کرده باشم.وقتی فقط به خاطر یک واحد ترم آخر محسوب نمیشدم خیلی حالم گرفته شد.الان که فهمیدم حتی واسه معرفی استاد هم همچین مشکلی دارم و شاید درسم یک ترم دیگه طول بکشه خیلی نا امید شدم.از دوستان خواهش می کنم اگر این مشکل من راه حلی داره بهم بگن واقعا ممنون میشم

دوست عزیز بهترین و معتبر ترین منبع برای جواب دادن به شما خود دانشگاهتون هست.
    با واحد آموزش تماس بگیرید تا طبق برنامه ای که دانشگاهتون داره راهنماییتون کنن.

شاید اگر تجربیاتمون رو بگیم شما به مشکل بربخورید چون برنامه دانشگاها گاها یکمی متفاوت هست و استثناهایی قائل میشن برای دانشجویان خوبشون مثل شما.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

يعني اعصابم خورد شد ... دانشگاه پولكي

شنبه انتخاب واحد داريم
    خوشحال بودم كه ترم آخرم هست و 21 واحد رو ميتونم بردارم بخاطر معدل الف بودن و ترم آخر بودن
    هيچ كدوم هم شانس خوبم تداخل نداشت !
    با اينكه فقط به يه استاد داده بودن درسا رو !

به دلم زد ساعت امتحان رو نگاه كنم

يعني شوكه شدم !!!!

امتحانا از 21 دي ساعت 8 شروع ميشه
    و 26 دي آخرين امتحان هست !!!
    از شانس خوب ما هم ساعت امتحان با هم تداخل داشت !!! و يه ترم ديگه موندم

يعني اوني كه اين برنامه رو داده يه آدم مزخرف مريض بوده
    شما ببينيد اين درسا رو:

روابط كار 22 دي ساعت 11
    مديريت توسعه 22 دي ساعت 13
    مديريت تطبيقي 22 دي ساعت 14

3 تا درس واقعا مهم و حساس و تخصصي
    ببينيد چه جوري امتحان بايد بديم ؟؟؟؟؟
    21 دي كه روز قبلش باشه
    حسابداري دولتي امتحان داريم !!!!!!!!

اصلا سابقه نداشته
    هميشه 4-5 روز بين درسا فاصله بوده
    اين ترم چرا اينجوري كردن ؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    عزیزان فارغف التحصیلی انجام کارهای اداری اش چقدر طول میکشه؟
    یک برگه هست باید همه امضا بکننش. اون رو یک بار انصارف دادم دیدمش. باید کل جاهای دانشگاه رو بگردی.
    به جز اون چی؟
    باید مدیگروه هم باشه و ریز نمرات امضا کنه؟

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

سلام
    عزیزان فارغف التحصیلی انجام کارهای اداری اش چقدر طول میکشه؟
    یک برگه هست باید همه امضا بکننش. اون رو یک بار انصارف دادم دیدمش. باید کل جاهای دانشگاه رو بگردی.
    به جز اون چی؟
    باید مدیگروه هم باشه و ریز نمرات امضا کنه؟
    اگه یکم زرنگ باشید و شانس باهاتون یار باشه، 1 روزه تموم می کنید.
    بعد از اینکه اون برگه امضاهارو جمع کردید، تشریف می برید اداره فارغ التحصیلان و اونجا بهتون گواهی موقت میدن و ریز نمرات رو هم اونجا بهتون میدن.. ریز نمرات باید به تایید رئیس اداره فارغ التحصیلان دانشگاه و رئیس دانشگاه یا معاون دانشجویی برسه و دبیرخانه هم مهر و ثبت کنه و ارتباطی به مدیرگروه نداره.. گرفتنش الزامی نیست و بعدها هم میتونید برید و بگیریدش..
    بعدش هم تشریف می برید بایگانی و مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی و ... که توی پروندتون هست رو بهتون برمیگردونن.. البته یه مبلغی رو هم باید به حساب دانشگاه بابت صدور مدرک و تمبر واریز کنید.
    Last edited by paranoid_android; 06-09-2014 at 09:51.

5. این کاربر از paranoid_android بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اگه یکم زرنگ باشید و شانس باهاتون یار باشه، 1 روزه تموم می کنید.
    بعد از اینکه اون برگه امضاهارو جمع کردید، تشریف می برید اداره فارغ التحصیلان و اونجا بهتون گواهی موقت میدن و ریز نمرات رو هم اونجا بهتون میدن.. ریز نمرات باید به تایید رئیس اداره فارغ التحصیلان دانشگاه و رئیس دانشگاه یا معاون دانشجویی برسه و دبیرخانه هم مهر و ثبت کنه و ارتباطی به مدیرگروه نداره.. گرفتنش الزامی نیست و بعدها هم میتونید برید و بگیریدش..
    بعدش هم تشریف می برید بایگانی و مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی و ... که توی پروندتون هست رو بهتون برمیگردونن.. البته یه مبلغی رو هم باید به حساب دانشگاه بابت صدور مدرک و تمبر واریز کنید.
    ممنون ازت
    اصل مدرک پیش دانشگاهی رو قبل از عید تحویل دادم بهشون.
    پست نمیخواد چیزی رو بفرستیم برای تائید؟ همان روز اول تائیده دادیم به پست همان کافی هست؟
    یعنی ما اصلا مدیرگروه رو نمبینیم ؟ نیاز نیست ببینمش؟ این اخه خیلی مهم هست برام
    یعنی ریز نمرات دادن دستمون یعنی تمام هست؟ خیالمون راحت؟ البته فکر کنم باید صبر کنیم تائید بشه از تهران نمرات درسته؟

داره خودمونی میشه HGH 878's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    USI=United States Iran

پيش فرض

بالاخره شهریه ها رو افزایش دادن 25%

پروفشنال kiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان یه سوال دارم خیلی ضروریه ممنون میشم جواب بدین

اگه الان تو آزاد کارشناسی ناپیوسته بدون کنکور ثبت نام کنم و بعدش تو آزاد با کنکور شهر خودمون قبول بشم میتونم ثبت نام کنم؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

ممنون ازت
    پست نمیخواد چیزی رو بفرستیم برای تائید؟ همان روز اول تائیده دادیم به پست همان کافی هست؟
    یعنی ریز نمرات دادن دستمون یعنی تمام هست؟ خیالمون راحت؟ البته فکر کنم باید صبر کنیم تائید بشه از تهران نمرات درسته؟
    ریزنمرات رو اگر برای گرفتن پذیرش از دانشگاه های خارج از کشور بخواید باید علاوه بر واریز هزینه جدا به حساب دانشگاه، تایید ببرید ساختمان مرکزی در تهران و اونجا ریزنمرات تایید شده رو بصورت مهر و موم شده تحویلتون میدن.. در غیر اینصورت خیر. اون موقع دانشگاه ما که خودش همه کارهارو انجام میداد و ما کاری با پست نداشتیم.
    در مورد ریزنمرات شما کاری با مدیرگروه ندارید و ریزنمرات رو از اداره فارغ التحصیلان دانشگاه میگیرید و رئیس فارغ التحصیلان امضاش میکنه و دبیرخانه هم مهرش میکنه.

10. این کاربر از paranoid_android بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

ممنون ازت
    ریزنمرات رو اگر برای گرفتن پذیرش از دانشگاه های خارج از کشور بخواید باید علاوه بر واریز هزینه جدا به حساب دانشگاه، تایید ببرید ساختمان مرکزی در تهران و اونجا ریزنمرات تایید شده رو بصورت مهر و موم شده تحویلتون میدن.. در غیر اینصورت خیر. اون موقع دانشگاه ما که خودش همه کارهارو انجام میداد و ما کاری با پست نداشتیم.
    در مورد ریزنمرات شما کاری با مدیرگروه ندارید و ریزنمرات رو از اداره فارغ التحصیلان دانشگاه میگیرید و رئیس فارغ التحصیلان امضاش میکنه و دبیرخانه هم مهرش میکنه.

12. این کاربر از paranoid_android بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

دوستان کسی میدونه جواب بدون آزمون کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد کی میاد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •