تا اينجا اینطوری دستم اومد که برخلاف تصورات فیزیک سخت نبوده . ریاضی سخت بوده پس احتمالا مال تجربیم یه همچین حالتی داره (آخه تقریبا هر سال سطح سختی این دو رشته یه جوره) محمد امین . محسن. چکار کردین؟
تا اينجا اینطوری دستم اومد که برخلاف تصورات فیزیک سخت نبوده . ریاضی سخت بوده پس احتمالا مال تجربیم یه همچین حالتی داره (آخه تقریبا هر سال سطح سختی این دو رشته یه جوره) محمد امین . محسن. چکار کردین؟
بابا تو دیگه کی هستی![]()
من واسه 28 نرفته بودم واسه همین رتبه رفته بودم و فکر میکردم بالای 1000 بشم اما دیدم نه همه چیز همونیه که باید بشه پس اینقدر حرص نخورید صبر صبر صبر صبر صبرمن که مث شما واسه 28 نرفته بودم که وقتی آوردم 280 زیاد غصه نخورم...رفتم واسه هزار ولی می بینم با این درصدا ده هزارم نمیارم![]()
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 32 (28 کاربران و 4 مهمان)
saeed atletico, *Ali*, .:RED:., ali kaka, Amir_oscar+, ashjaee, Barcelona09, Bikolah, BossX, D & G, dehtoday, Dulcimer, Elrond, empier games, hamed_km3, Haniiii, moraddad, Mr Unknown, omide qatar, rajer, ramin 69, roozbeh1369, saeed_h1369, shabeashegha+, sh_r_rad, sky man, vahid-p
من دارم جوابا رو میگیرم چقدر آسون بود ولی اون چیزی که می خوام احتمالا نشه لعنت بر دل سیاه شیطان از کمک خداوند ناامید نمی شم
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 32 (28 کاربران و 4 مهمان)
saeed atletico, *Ali*, .:RED:., ali kaka, Amir_oscar+, ashjaee, Barcelona09, Bikolah, BossX, D & G, dehtoday, Dulcimer, Elrond, empier games, hamed_km3, Haniiii, moraddad, Mr Unknown, omide qatar, rajer, ramin 69, roozbeh1369, saeed_h1369, shabeashegha+, sh_r_rad, sky man, vahid-p
من دارم جوابا رو میگیرم چقدر آسون بود ولی اون چیزی که می خوام احتمالا نشه لعنت بر دل سیاه شیطان از کمک خداوند ناامید نمی شم
امسال روال رو عوض کردن مثه 4 5 سال پیش نبود
امروز کسی برنده بود که خودشو استرسش رو وقتی سوال هارو دید کنترل کرد
اگه همین درصدا باشه تو زیر 1000 میشی !!! و معماری دانشگاه تهران که بهتر نداریم؟ داریم؟ نداریمآخه تو سایت کانون نوشته بود میانه رتبه واسه قبولی معماری علم و صنعت 1300 و خرده ای ِ.
خب گمون نکنم با این درصدا بتونم قبول بشم.
...
من از انتخاب رشته هیچی نمیدونم.فقط میدونم رشته معماری جزو رشته های پرطرفداره و این کارو سخت میکنه.حتی اونم قبول میشی داداش..
من حامدم یه سالم تو کانون بودم![]()
از کجا؟ جواب تشریحی؟من دارم جوابا رو میگیرم چقدر آسون بود ولی اون چیزی که می خوام احتمالا نشه لعنت بر دل سیاه شیطان از کمک خداوند ناامید نمی شم