تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 890 از 1211 اولاول ... 390790840880886887888889890891892893894900940990 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,891 به 8,900 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام و درود

من چطوری میتونم لگوی تیم ها + اسامی + اسم تیم ها را اصلاح کنم

لطفا هر فایلی مثل کیت سرور و .... احتیاجه بزارید با حجم کم

نگید برو چند صفحه قبل هستش با این اینترنت دیال آپ ستمه

ممنمن

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا مهرداد از پچی که گذاشتی ممنون فقط یه مشکل داشتم
    دوتا از بازیکنانم اسمشون به صورت PLAYER 13,14 میان و کچل هستن چطوری میشه به حالت قبل برگردودشون ؟
    ممنون
    کوچیک شما آرمین هستم

مال کدوم تیم ها هستند؟ احتمالا از ادیت داخل بازی دستت خورده به مثلث و دیفالت کرده چون من تغییر نام داده بودم توی اون ادیت فایل اگه بخوای دوباره ادیت فایل رو دانلود کن

3. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad07's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Orumieh

پيش فرض

اقا ارمین لطفا اون لوگو ها رو که قرار بود بزاری رو برام قرار بده

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

به به دوست قدیمی ما خوش اومدی عزیز جان
    خرید ستاره هم که سخته برای خرید ستاره باید بازیکنان تیمت رشد کنن و نباید بازیکن با Overal پایین توی تیم باشه وقتی بعد چند سال Overall بازیکنان تیمت رفت بالا کلا می بینی بازیکنانی که اسکوت بهت پیشنهاد میده ستاره های بزرگ جهان هست ولی توی همون ابتدای کار همه بازیکنانی که اسکوت پیشنهاد میده همگی الکی و ضعیف ضعفا هستند.

6- یکی می گفت توی کنترل پنل یه تنظیمات خاصی داره من که خودم فعلا xp sp3 رو چسبیدم و حالا حالا ها ول کنش نیستم تا وقتی برنامه های موجود xp رو ساپورت می کنن من با xp خداحافظی نمی کنم قدرت و روانی و سادگی و بازده بالای xp رو هیچ ویندوزی نداره ویستا و 7 فقط ظاهر دارن نمی ارزه اون راحتی کار کردن رو که xp داره آدم بفروشه به نمای ظاهری فریبنده ویندوز های جدید. مایکروسافت خودش هم میدونه که xp چه شاهکاری بود واسه همین حالا افتاده پشت سر هم ویندوز میده که xp رو از اذهان پاک کنه من منکر برخی از توانایی های وینوزهای ویستا و 7 نیستم ولی من یکی که نه از ویستا خیر دیدم نه 7 هر دو رو هم دارم بارها هم نصب کردم ولی هیچ وقت علاقمند نشدم بهشون
    قربونت آرمین. پچت رو ایشاا... آخر هفته میرم می دانلودم.منم چون تغییر دیتابیس رو دوست ندارم مثل 09 به ادیتهای تو بیشتر اعتماد دارم تا دیگر پچها.درباره ویندوز 7 همینو بگم که شما دلت میاد رم DDR3 4Giga 1333 رو تو ایکس پی استفاده کنی که اصلا نمیدونه 4گیگ رم یعنی چی؟البته خودم الان روی هردوتا ویندوزام pes رو دارم و انصافا تو ایکس پی خیلی بهتر جواب میده.بگذریم...
    راستی چند سوال دیگه:
    1.آپشن فایلت چه تغییراتی رو شامل میشه؟مثلا من که رو آپشن فایلم یکسری تغییرات دارم و نخوام از دست بدم اگه آپشن فایلت رو نریزم آیا پچت ناقص میشه؟
    2.تو مستر لیگ برای نقل و انتقالات ،خودت انجامشون بدی بهتره یا بسپاری به اسکات؟
    3.چطوری میشه ترکیب تیم ها رو با تمام خصوصیات مثل استراتزی،ترکیب اصلی و ... سیو کرد؟چرا اینجوری سیو میکنه؟نصف مشخصات تیم همون دیفالت باقی میمونه(در همه بازی ها)

بازم شرمندت میشم ما را هدایت نمایی

PS10**********PS10**********PS10**********PS10PS10 **********PS10**********PS10*
    بعد از تعدیل چند فاکتور از تواناییهای بازیکنان و البته به کمک چند برنامه مثل برنامه سرعت بازی و کیت سرور juce من الان یک بازی جذاب و اعتیاد آور روی کامپیوترم دارم که واقعا بدون هیچ تعارفی ازش لذت میبرم این بازی هر روز دقایق استراحت منو به دقایق مفرحی تبدیل کرده ....
    دوستانی که خواهان طبیعی تر شدن بازی هستند من میتونم در این زمینه راهنماییشون کنم و اگر امکان این کار رو ندارن با آپلود کردن آپشن فایلشون من حاضرم تغییرات لازمه رو براشون اعمال کنم .
    بگذریم , چند صفحه قبل من پرسیده بودم بیشترین پولی که برای یک بازیکن توی مستر لیگ پرداخت کردین چقدر بوده ؟ گرون قیمت ترین بازیکن توی این بازی کدوم بازیکنه و قیمت این بازیکن چقدره ؟
    سلام حسین جان.خوبی آقا؟شما که همیشه علمی کارهارو انجام میدید.این برنامه سرعت بازی قضیش چیه؟چه برنامه ایه و چه کارهایی میشه باهاش انجام داد؟یا اینکه کلا برای همین طبیعی تر کردن گیم پلی اگه ممکنه یه آموزش درست حسابی برای من و دیگر گیمرها بذار تا لذتمون رو از این پی اس بیشتر کنیم!ممنون پیشاپیش...

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahi666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

14

من به یک مشکلی بر خوردم ، توی مستر لیگ دو تا بازیکن از تیم کورینتیانس برزیل خریدم ، بعد کفش هاشون رو از ادیت بازی درست کردم ولی توی مستر لیگ اعمال نمیشه و همون کفش های معمولی پاشون هست در صورتی که خارج از مستر لیگ درسته مشکل چیه؟

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

اسکربرد زیبای انگلیس
    epl-scoreboard-v5-by-jasony

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    f i l e f r o n t . c o m
    منبع
    کد:

8. این کاربر از Mehdi.ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

SM Patch 3.9 Released

SoulMirror updated his patch for PES 2010 to Version 3.9

• + Missing Europa League added (Austria Wien, Levski Sofia, Partizan, Hapoel Tel Aviv, CSKA Sofia, Rapid Wien ,Timisoara, Bate, Nacional, Red Bull Salzburg, Sturm Graz, Ventspilss, Sheriff Tiraspol)
    • + Added new sudamerican teams (Gremio, Corinthians)
    • + All transfers up to 10 December 09
    • + New Teams HD Logos
    • + All Teams Kits and sleeves (Complete GDB folder)
    • + New Sky Scoreboard
    • + New Sponsor Patch
    • + SMPatch Selector
    • + Works Online
    کد:
    کد:
    f i l e f r o n t . c o m
    منبع
    کد:

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من به یک مشکلی بر خوردم ، توی مستر لیگ دو تا بازیکن از تیم کورینتیانس برزیل خریدم ، بعد کفش هاشون رو از ادیت بازی درست کردم ولی توی مستر لیگ اعمال نمیشه و همون کفش های معمولی پاشون هست در صورتی که خارج از مستر لیگ درسته مشکل چیه؟
    خوب ادیتینگ این موارد توی مستر لیگ اثر نمی ذاره دیگه

اقا ارمین لطفا اون لوگو ها رو که قرار بود بزاری رو برام قرار بده
    وای فرهاد بمیرم شرمنده همین امشب آپلود می کنم بخدا شرمندت شدم

-------

محمد جان الان شرکت هستم شب جواب می دم اوکی شرمنده همگی شدم

11. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تاحالا چند تا پچ اومده ؟؟؟؟؟ (پچ رسمی !)

مشکل داوری رو حل میکنه یا نه ؟؟؟؟؟؟
    داوری خیلی ناجوره !!!!!

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام حسین جان.خوبی آقا؟شما که همیشه علمی کارهارو انجام میدید.این برنامه سرعت بازی قضیش چیه؟چه برنامه ایه و چه کارهایی میشه باهاش انجام داد؟یا اینکه کلا برای همین طبیعی تر کردن گیم پلی اگه ممکنه یه آموزش درست حسابی برای من و دیگر گیمرها بذار تا لذتمون رو از این پی اس بیشتر کنیم!ممنون پیشاپیش...
    سلام محمد عزیز چند وقته خیلی کم پیدا شدی ! امیدوارم هر جا هستی سلامت باشی .
    در مورد فایل سرعت باید بگم امسال juce یک فایل برای تنظیم سرعت کلی بازی ساخته که از طریق اون گیمر با توجه به سلیقه خودش میتونه سرعت و آهنگ کلی بازی رو کم و یا زیاد کنه . اگه شما نسخه نهایی کیت سرور ایشون رو دانلود کنی این برنامه توش وجود داره اگر هم از کیت سرورهای قدیمی تر استفاده میکنی میتونی این فایل رو دانلود و به کیت سرورت اضافه کنی . عملکردش شبیه برنامه تنظیم سرعت بازی در فیفاست با این تفاوت که توی فیفا فقط میشه سرعت بازیو روی سه وضعیت تنظیم کرد اما این برنامه وضعیتهای بسیار زیادتری داره .
    اکثر گیمرها معتقدن سرعت این نسخه زیاده روی همین حساب juce این برنامه رو ساخت . توی تصویر زیر میتونی اسلایدر این برنامه رو ببینی . معمولا بیشتر گیمرها سرعت بازیو روی 0.94 و یا 0.95 قرار میدن . عدد 1 سرعت اصلی بازیه .
    تصویر زیر قسمت پایین این کیت سروره که مربوط میشه به برنامه سرعت :

لینک آخرین نسخه کیت سرور ( version 9.1.3 ):

کد:

در مورد تنظیم تواناییهای بازیکنان باید بگم با توجه به اینکه بعضی از تواناییهای بازیکنان مثل قدرت شوت و چند مورد دیگه توی این نسخه طبیعی نیست بهمین خاطر من مدتی روی این مساله وقت گذاشتم و بالاخره به یک بالانس درمورد این تواناییها یا همون stat ها رسیدم با اینکار بازی به فوتبال واقعی خیلی شبیه تر شده و گل زدن هم کمی مشکل شده اگه دوست داری آپشن فایلتو فشرده و یک جا آپلود کن تا تغییرات لازمه رو برات انجام بدم و یا اگه دوست داری راهشو بگم خودت اینکار رو بکن البته باید برنامشو هم داشته باشی .
    در مجموع من این موارد رو تعدیل کردم :
    1- کاهش نسبی قدرت شوتها تا حدی که از فواصل بیشتر از 25 متر کمتر بازیکنی میتونه از طریق شوت دروازه حریفو باز کنه .
    2- بدلیل ضعف شدید دروازه بانها در مهار شوتها تواناییهای مختلف مهارتی دروازه بانها رو به یک نسبت ( تصاعد حسابی بشکل 1-2-3 تا 15) افزایش دادم .اینکار باگهای دروازه بانها رو برطرف نمیکنه اما مهارت دروازه بانها رو بالاتر میبره و دروازه بانها شوتهای مستقیمو بجای دفع کردن مهار میکنن .
    3- نزدیک کردن سرعت , شتاب و سرعت دریبل زدنی و همینطور قدرت بدنی بازیکنان با همون نسبت تصاعد حسابی . اینکار بازیو درگیرانه تر میکنه . توی فوتبال واقعی توی یک دوی 100 متر اختلاف بازیکنان مختلف کمتر از 1 ثانیه هستش اما توی این نسخه این اختلاف خیلی زیاده به همین دلیل من این تعدیل رو انجام دادم . البته هنوز هم بازیکنان بزرگی مثل مسی و ... بدلیل تکنیک بالا و چالاکی یا همون agility توان عبور از بازیکن روبروشون رو دارن اما این مساله تا حدودی تعدیل شده و از این طریق دریبل و گذر از حریف به فوتبال واقعی نزدیک تر شده .
    راستش من اون اوایل به دلیل اینکه شوتها خیلی محکم بود و با بازیکنان سرعتی و قدرتی میشد راحت از حریفان عبور کرد میخواستم این بازیو کنار بزارم اما با این تعدیلاتی که توی گیم پلی دادم و فایل سرعت juce رو اضافه کردم الان حقیقتا از این بازی خیلی لذت میبرم . فقط ایکاش یک جوری میشد هوش بازیکنان هم بالا بره فکر نمیکنم آرزوی یک هوش مصنوعی بسیار بالا , حالا حالا ها محقق بشه .

14. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •