من خودم Wang160n دارم همچین چیزی ندیدم. می تونید نرم افزار رو آپلود کنید ببینم دقیقا چی به چیه؟
ارزش نداره واسه چی می خوای اینکار رو بکنی؟ باید روتر وایرلس بخری فرقش با مودم همش 30تا20 تومنه بهتره مودم بگیری ولی هرجور شما راحتید.![]()
من خودم Wang160n دارم همچین چیزی ندیدم. می تونید نرم افزار رو آپلود کنید ببینم دقیقا چی به چیه؟
ارزش نداره واسه چی می خوای اینکار رو بکنی؟ باید روتر وایرلس بخری فرقش با مودم همش 30تا20 تومنه بهتره مودم بگیری ولی هرجور شما راحتید.![]()
باشه در اولین فرصت آپلود می کنم !!
راستی شما داخل سی دی مودمتون نرم افزار Cisco Network Magic ندیدید ؟؟
یه سوال احتمالا تکراری
من میخوام adsl بگیرم
از اونجا ک 20 تومن هزینه نصبت و راه اندازی میگیرن الته اینجا میخواستم بدونم برای اولین بار حتما باید هزینه نصب و راه اندازی رو به شرکتی که میخوام ازش اشتراک بگیرم باید پرداخت کنم یا نه خودم هم میتونم راه اندازی کنم؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
Last edited by dokhtarak_e_darya; 20-08-2010 at 23:59.
تو ایران رسم شده که شرکت باید راه اندازی اولیه رو انجام بده و اجباریه. حتی اگه نخواید که اونها بیان پولش رو باید بدین.بالاخره این همه اینترنت ارزون میدن ، پس طفلیا از کجا سود کنن؟
![]()
Last edited by a6l3i; 21-08-2010 at 01:32.
داخل PM پرسیده بودید جوابتون رو دادم نمی دنم به دستتون رسید یا نه چون دیشب سایت بعدp30world از سند کردن کار نکرد.
سلام
دوستان چراغ link مودم من خاموش شده . وقتی باز مودم رو روش می کنم یکی دو تا چشمک می زنه و همینجوری خاموش می مونه . مشکلش چیه؟
ممنون
اسپلیتر رو اشتباهی وص نکردید؟
بعضی مواقع ممکنه برق مرکز بره و همچین مشکلی باشه اگر تا چند وقت پیش مشکلی نداشتید و روی خطتتون تغییری ندادید می تونه مشکل از مرکز یا isp شما باشه.
نه تا همین یک ساعت پیش adsl وصل بود بعد یک دفعه قطع شد پس با این وضعیت کاری از دست من بر نمیاد و باید منتظر درست شدنش توسط خودشون باشم؟
ممنون
سلام
من یه مودم dlink 2640U دارم . دو ماه ازش استفاده نکرده بودم .
الان وقتی به برق میزنم اول که همه چراغ ها خاموشه ولی بعد از 10 ثانیه همه چراغ ها چشمک میزنن .
مودم ریست کردم بازم فرقی نکرد .
لطفا راهنمایی کنید .
بله کاری نمی تونید بکنید. ولی بهتره با پشتیبان هم تماس بگیرید تا مرکزتون رو چک کنه تا خیالتون مطمئن بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)