تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 890 از 940 اولاول ... 390790840880886887888889890891892893894900 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,891 به 8,900 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزيز krauser مطالبي كه تو پست 701 گذاشتي منظورم همون فايلهاي ساخت خودت هستش چند بار دانلود كردم اما هر زمان خواستم از حالت فشرده خارج كنم ارور ميده مثل اينكه فايل خراب باشه يا ناقص لطفا راهنمايي كنيد
    نه خوش تیپ فایل ها صحیح و سالم هستند شما بد دانلود می کنید شاید. یعنی بد دانلود میشه یا اشکالی توی کارتون هست مثلا یه جا نمی ریزی هر سه پارت رو باید یه جا باشند و پارت 1 رو ارا کنی تا پچ از حالت فشرده خارج بشه خیلی ها از این پچ استفاده کردند اونهایی که دوست ندارند بازیشون تغییر پیدا کنه و فقط همه موارد لایسنس اصلاح بشه از این پچ استفاده کردند

2. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال SANBOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان
    من دوچار یه مشکل شدم که خیلی کوچکه ولی کلافم کرده
    من زمانی که داشتم بازی میکردم توی مد becam a legend زمانی که میخواستم بازی بعدی رو انجام بدم وارد قسمت now loading شدم اما به جای نشان دادن ترکیب دو تیم یه شکل دیگه بود حالا من میخواهم این قسمت به حالت قبل برگرده ولی هر کاری میکنم نمیشه
    لطفا به من کمک کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه adac_data's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

از زحمات شما متشكرم بابت تمام راهنمايي ها .شايد بقول شما بد دانلود ميشه

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من زمانی که داشتم بازی میکردم توی مد becam a legend زمانی که میخواستم بازی بعدی رو انجام بدم وارد قسمت now loading شدم اما به جای نشان دادن ترکیب دو تیم یه شکل دیگه بود حالا من میخواهم این قسمت به حالت قبل برگرده ولی هر کاری میکنم نمیشه
    لطفا به من کمک کنید
    به احتمال زياد از كيت سرور شما باشه اگه پچ ها رو نصب كرديد بهتره از كيت سرور استفاده نكني.

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام دوستان
    لطفا به من کمک کنید
    اين بستگي به درجه سختي بازي داره.مثلا اگه سختي رو رده هاي آسان بذاريد عملكرد دكمه هارو نشون ميده اما اگه روي سختي بيشتر بذاريد تركيب تيمهارو نشون ميده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

به خدا گیج گیج شدم.چهل تا فایل ریخته رو سرم نمی دونم بازی رو چطور آپدیت کنم.
    خواشاً به دید یه آدم تازه کار به من نگاه کنید و راهنمایی کنید چطور بازی را باید آپدیت کنم؟
    بازی رو نصب می کنم بعدش اول کدوم فایل باید نصب بشه؟پچ؟بعدش چی؟cv0؟یه اصطلاحی به نام کیت سرور دیدم این چیه؟
    خواهش می کنم بگید من بعد از نصب برای آپدیت قدم به قدم چطوری برم جلو.
    به دنیا ممنون

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بچه ها يه نكته جالب كه شايد خودتون هم ميدونستيد
    گاهي وقتا مي بينيد كه موقع بازي با كامپيوتري با قدرت هاي بالا دروازه بانش خيلي بلند شوت مي كنه
    بهترين راه اين بلند شوت كردن اينه كه زماني كه توپ دست دروازه بانه صبر بكني تا خودش شوت بكنه
    اين بلندترين شوتيه كه دروازه بان ميتونه بزنه در اون موقع اگه اينكارو نكنيد توپ رو به زحمت به نيمه يا حتي زمين خودتون بفرسته

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اين كه ميگي بعضي مواقع درست هستش ولي يكسري از دروازبانها هستن مثل وندرسال كه وقتي شوت ميكنن توپ تا نزديكاي 18 قدم حريف جلو ميره.پس اگه با اين بازيكن اجازه بدي خودش بزنه بدست دروزبان تيم حريف ميرسه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ديشب براي اولين بار خواستم با تيم ملي ايران بازي كنم اما هيچ كدام از بازيكنان ايراني اسم اصلي خودشون نبود چه بايد كرد

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ديشب براي اولين بار خواستم با تيم ملي ايران بازي كنم اما هيچ كدام از بازيكنان ايراني اسم اصلي خودشون نبود چه بايد كرد

به خدا گیج گیج شدم.چهل تا فایل ریخته رو سرم نمی دونم بازی رو چطور آپدیت کنم.
    خواشاً به دید یه آدم تازه کار به من نگاه کنید و راهنمایی کنید چطور بازی را باید آپدیت کنم؟
    بازی رو نصب می کنم بعدش اول کدوم فایل باید نصب بشه؟پچ؟بعدش چی؟cv0؟یه اصطلاحی به نام کیت سرور دیدم این چیه؟
    خواهش می کنم بگید من بعد از نصب برای آپدیت قدم به قدم چطوری برم جلو.
    به دنیا ممنون
    پستی که پچ krauserهست رو توی صفحه 701 گام به گام برید جلو والسلام توضیحات پست به قدری کامل هست که نیازی به توضیح نیست من نمی دونم چرا شما حوصله خوندن پست رو ندارید

شما پستی رو که از قبل و به صورت کامل وجود داره رو مطالعه نمی کنید چرا؟ پست صفحه 701 رو همین پریروز به روز کردم دیگه نیازی به هیچ کار اضافی نیست بازی شما با انجام اون مراحل هم آپدیت میشه به طور کامل هم اصلاح میشه همه اسامی و لباس ها و لوگوهای Fake در ضمن مگه چند تا فایله؟ یه دونه پچ 1.40 هست یه دونه کرک هست یه دونه فایل cv0f و پچ 3 تکه ای krauser که محتوی کیت سرور هست. آخر سر هم فایل ادیت رو دانلود و توی my document کپی می کنید. دیگه گام به گام و قدم به قدم تر از این چه طوری توضیح بدم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •