تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 890 از 1135 اولاول ... 390790840880886887888889890891892893894900940990 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,891 به 8,900 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

درود بر آقا جواد
    ممنون از این پست
    آره، علی آقا درست میگن، وقتی وارد کار تعویض موتور و گیربکس بشیم متوجه مشکلات میشیم.کار سخت و پرهزینه س
    من روز به روز بیشتر عاشق تیپ نوا میشم و فکر اینکه روزی نداشته باشمش اذیتم میکنه.
    راستی سیم ترمز دستی(پایی) در زیر ماشین در محل اتصال به پیچ رگلاژ ی که متصل به چرخهای عقب است پاره شده.
    یعنی سیم فولادی از اون پیچ رگلاژ کنده شده.
    چاره چیست؟
    البته مشکل هست اما وقتی قطعات همه کنار هم باشن، خودبخود راه حل هم پیدا میشه که نمونه را آقا محمد خیلی عالی با تصویر توضیح دادن.
    من بیشتر روی این قضیه جوش آرگون برای آلومینیم (TIG) مطالعه کردم و متوجه شدم با این روش بخش بزرگی از دردسرهای همخوانی قطعات بخصوص گلدانی حل میشه و مشکلی از نظر کم بودن استحکام و دوام هم وجود نداره.

در مورد سیم ترمز دستی، فکر کنم منظور شما این قسمت باشه

که از داخل این بست قوسی شکل عبور میکنه و با رگلاژ این قسمت میزان سفت و نرم بودن و کشیدگی کابل ترمز دستی تنظیم میشه

اگر امکان خرید کابل جدید را دارید، خریداری این بخش کابل ( بخش مربوط به پدال تا محل رگلاژ) بهترین گزینه هست، و اگر امکان نداره، با مراجعه به کارگاههای پرس کابل و سازنده های کابلهای کششی ( مثل بکسل، جراثقال، آسانسور و..) میشه یک نمونه مطابق اصل سفارش بدید و بسازن.

فکر میکنم اگر وارد باشن حتی امکان داشته باشه که همین بخش بریده شده را دوباره به کابل پرس بکنن، که البته باید مقدار کم شدن طول کابل و تغییر در میزان اندازه رگلاژ را هم محاسبه کنید تا احیانا برای رگلاژ مجدد و نصب طول کابل خیلی کم نشده باشه، ولی بهترین راه پرس مجدد پیچ رگلاژ به یک کابل جدید هست.

2. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Peyman Skylark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    من چند وقتیه وقتی نوا رو استارت میزنم چراغ روغن یکم با تاخیر (حدود 1 ثانیه) خاموش میشه.مشکلیه بنظرتون؟

4. 2 کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

......................
    Last edited by MJ1970; 21-08-2016 at 09:36.

6. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

سپاسگزارم مهندس علی آقا و نیز آقا جواد

راستی سیم ترمز راحت باز میشه تا بدم پرس دوباره پرس و ترمیم ش کنند.؟ ؟
    فکر کنم الان خرید از آمازون شروع شده یا قراره شروع بشه.
    یه شرکت ایرانی هم واسطه شده، خرید به ریال هم مقدور است.
    با این وصف امکان خرید موتور های مورد نظر هم بالا میره.
    اگر یه موتور کم حجم تر با وزن و مصرف پایین و در مقابل توان بالاتر پیدا بشه میشه سفارش بدیم.
    هرچی وانت ساخته میشه همه باید دیفرانسیل عقب باشند (البته وانت پراید نیازی به دیف عقب اصلا نداره و همینجوری هم همه ی کارهای سنگین را انجام میده)خب موتور این ماشینها میتونه مناسب باشه.
    به نظرم وقتی یه ماشین 20 هزار دلار قیمت داره موتور و گیربکس شاید 5هزار بیشتر قیمت نداشته باشند

8. 5 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه armindevile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد چراغ روغن اول فشنگی روغن باید بررسی بشه بعد شاید اویل پمپ کثیف شده باید باز بشه و تمیزبشه و نحوه بستن و تنظیم کردن اویل پمپ هم مراحل خاص خودش راداده

میتونی وایر های شمع را جدا کنی از روی شمع البته منظورم ماشین روشن نشه و استارت بزنی ببینی چراغ روغن چند ثانیه تاخیر داره تا خاموش بشه تا فشار اویل پمپ مشخص بشه

10. 3 کاربر از armindevile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    من چند وقتیه وقتی نوا رو استارت میزنم چراغ روغن یکم با تاخیر (حدود 1 ثانیه) خاموش میشه.مشکلیه بنظرتون؟
    دلایل زیادی وجود داره، از جمله کم و یا کثیف شدن بیش از حد روغن موتور، ضعیف شدن پمپ روغن و شروع خراب شدن فشنگی چراغ روغن موتور.
    البته دیر خاموش شدن برای یک ثانیه آنقدر مسئله حادی نیست و ممکنه صرفا بخاطر کثیف شدن روغن رخ بده، و یا مقدار دمای هوا که در سرد و گرم بودن روغن موتور و غلظت اون تاثیر داره( بخصوص روی روغنهای دارای گرید ثابت )
    اگر شرایطی که این وضعیت بوجود میاد را دقیقتر توضیح بدید شاید دلیل هم پیدا بشه. مثل سرد یا گرم بودن هوا و موتور، مقدار و نوع روغن و...

راستی سیم ترمز راحت باز میشه تا بدم پرس دوباره پرس و ترمیم ش کنند.؟ ؟
    مشکل خاصی برای باز کردن نداره.

در ابتدا باید سر کابل را از مجموعه پدال جدا کنید که بوسیله یک خار فلزی نگه داشته شده.

روکش کابل بوسیله سه تا زائده فلزی که بخشی از روکش هست با کف بدنه ماشین درگیر شده. مراقب باشید فقط به اندازه نیاز این زائده ها را خم کنید چون ممکنه بشکنه و درگیر کردن و نگه داشتن روکش برای استفاده مجدد دردسرهای زیادی داره.

کابل و روکش از زیر ماشین و داخل شاسی عبور میکنه تا به محل اتصال برسه

در نهایت بخش انتهایی قسمت اول کابل بوسیله خار فلزی فنری با شاسی درگیر شده که بازکردن خار هم بسیار ساده است.

همه این مراحل را بصورت برعکس انجام بدید تا دوباره کابل سوار بشه.

قبل از نصب مقداری روغن یا گریس به کابل بزنید .

واسطه ها هزینه های خیلی زیادی برای خریدهای اینترنتی از خارج کشور دریافت میکنن که گاها واقعا به صرفه نیست مگر در مورد چیزهایی که واقعا نایاب و بسیار ارزشمند باشه.

اینهم بخشی از گاراژ یکی از دوستان هلندی که دوتا ریویرا و چندتا جی ام دیگه داره.
    زمستان تمام شده و اینها هم از خواب زمستانی بیدار شدن....

12. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mard1169's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دوستان در مورد موتور فقط میخواستم عرض کنم که یک شخص مورد اعتماد هر موتوری که بخواهید استوکش رو داره
    از دبی میاره و بوشهر تحویل میده ، بخصوص انواع امریکایی و ژاپنی
    قیمتها از 3 میلیون تومن به بالا ، مثلا" یه موتور 2500 سی سی توربو فوق العاده تمیز با همه لوازم کناری از ecu گرفته تا تسمه ها و ... حدود 5 تومن میشه.
    هر کدوم از دوستان خواست پیغام خصوصی بگه بنده شماره اش رو بدم ، برادر این عزیز هم از مسئولین گمرکی هست و برای واردات مشکلی وجود نداره.
    Last edited by mard1169; 13-04-2016 at 21:54.

14. 5 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

.....................
    Last edited by MJ1970; 21-08-2016 at 09:36.

16. 3 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال
    نقشه سیم فشنگی روغن و سیم کارب رو کسی بلده
    سیم سولو عونید کارب اتصالی کرد
    چراغ روغن دیگه کار نمیکنه
    فشنگی عوض کردم باز نشد
    فشنگی دو فیشه
    سیم هاش از کجا اومده و به کجا میره؟؟

18. 3 کاربر از medizool بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

درود بر همگی
    این دومین باره جریمه میشم به علت نداشتن کمربند سرنشین عقب ، کمربند چند تا از ماشینها را دیدم که قرقره کمربند در صندوق عقب نصب بود که قرقره جای خاص خودش را داره که به بدنه پیچ شده من هم میخواهم کمربند 405 را نصب کنم اما نمیدانم قرقره را کجا نصب کنم که به بدنه آسیب نزنم
    از دوستان کسی کمربند سرنشین عقب نصب کردند؟ اگر نصب کردند کمربند چه ماشینی بوده لطفا روش کار را توضیح بدهند . با تشکر فراوان

20. 2 کاربر از as5778 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •