این ترم این درس رو تنها من برداشته بودم برای همین کلاس هم برگزار نشد ببینم این سیستم گلستان برای استاد در این جور مواقع اخطار و هشدار نمیده که مثلا نمره یکی از دانشجوها مونده و ثبت نشده ؟
این ترم این درس رو تنها من برداشته بودم برای همین کلاس هم برگزار نشد ببینم این سیستم گلستان برای استاد در این جور مواقع اخطار و هشدار نمیده که مثلا نمره یکی از دانشجوها مونده و ثبت نشده ؟
اگه چند نفر رو میشناختی و ازشون میپرسیدی بهتر بود ... خیالت راحت تر میشد
والا قسمت دوم رو نمیدونم ...
برای ترم تابستان چه درسای عمومی بردارم که بشه راحت پاس کرد؟
فعلا که تا الان مشخص شده عمومی خاصی نمیدن ....
مخصوصا گروه معارف ... اونایی که ظاهرا این ترم ارائه میدن ( فارسی ، تربیت بدنی ، زبان خارجه ، جمعیت + تفسیر موضوعی نهج البلاغه )
من شاید نهج البلاغه رو وردارم . میگن آسونه ... 2 واحدیه ...
هزینه ی رشته های برق و عمران ؟
حدودی هم بگید کافیه ، نمیخوام قیمت روز دربیارین
در حال حاضر هر ترم بین 300 تا 400 میشه ....
اونایی که قراره ترم تابستون ور دارن ؛ از همین روزا شروع کنن به خوندن ، وقت کم میارینا
+
دانشجوهای مصری از سال دیگه
باید 2 تا 2 واحدی : انقلاب 1 و انقلاب 2 پاس کنن !!!
من یکی با الان خوندن مشکل دارم
مثلا پارسال شروع کردم خوندم وقتی میخواستم درسی رو که میخوام بردارم دیدم ارایه نمیدن دانشگاه رو هم که هر کاری کردم اون درس رو برام قرار ندادن![]()
دوستان نمرات همگی تایید شدن ولی دوتا از نمره های تشریحی ما نیومده ... الان تکلیف چیه ؟
آخه این نمره ی ما رو نمیزنه این استاد که بدونیم تکلیفمون چیه... سکته کردیم بابا ... آخر هم ما رو میندازه فکر کنم سر این معماری
یک سوال : معدل ترم قبل یا معدل کل این چند ترم در اخذ واحد در ترم تابستان کاره ای هست ؟ نقشی داره ؟
Last edited by nits; 11-07-2013 at 21:16.
2 حالت داره
یا کلا استاد اون درس تنبله توی برگه صحیح کردن...مثل استاد ما که هنوز نمره ی شبیه سازی رو وارد نکرده
یا برگه امتحانیت گم شده...حتما یه سر به دانشگاه بزن و پرس و جو کن...توی دانشگاه خیلی اتفاق می افته که برگه ها گم میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)