من هم با جی جی ان با اندیشه مشکل ندارم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من هم با جی جی ان با اندیشه مشکل ندارم
من کار بر حدودا 3 ساله انديشه در گذشته و کاربر حدودا 4 ماه و در حال حاضر شاتل هستم. خلاصه و مفيد ميگم از هر نظر به جز قيمت ترافيک اضافه شاتل بسيار بهتر از انديشست. در باره ي پارس وي هم نميتونم نظر بدم چون استفاده نکردم از سرويسش تا حالا. براي توضيح دقيق ترم سوال دقيق تر بپرس دوست من.
ارتباط شما با آي اس پي از راه همون پورته ديگه! اما سعي کن از نبود نويز توي خونه ي خودتون اول اطمينان پيدا کنيد. مثل تلفني يا چيزي همون طور که اون دوستمون گفتن بهتون. بعدش من منظورتون و متوجه نشودم که گفتين هيچ تلفني به اسپلايترتون وصل نميشه يعني چي؟ يعني او خط فقط براي اينترنتتونه و هيچ تلفني روش کار نميکنه؟
اگرمشکلي توي خونه نبود آي اس پي تونو عوض کنيد. Moz از کار براي همين فروم مشکل افت سرعت بسيار زيادي داشت که با عوض کردن آي اس پي مشکلش حل شد.
Last edited by soosmar_asl; 19-02-2011 at 00:05.
دوست من. اصل سوالم همین بود. میگی از هر نظر فلان سرویس از فلان سرویس بهتره.
سوالم اینه که این "هر نظر" چیه؟ اصلا کدوم نظر؟
یعنی معیارت واسه "هر نظر" چیه؟!
داخل پرانتز! اگه به هر دلیلی حوصله جواب نداری یا کلا با سوالم حال نکردی، اصراری نیست جواب بدی...
با تشکر
البرز
شما کدوم خط مخابرات هستین ؟ من و دو تا از دوستانم که خط 8 هستیم وی ... مشکل داره . در اصل لاگین میشه ولی سرعتش به حدی پایینه که اصلا" نمیشه باهاش کار کرد حتی از فیل ... پایینتره و بیشتر صفحه ها رو باز نمیکنه.
1-وجود سرويس هاي مختلف با سرعت هاي مختلف . و امکان داشتن سرعت بالا با هزينه ي ممکن و قابل پرداخت! من با 23 تومن ماهي سرويس 2 مگ دارم از شاتل با سرعت دانلود 300 در روز و سرعت ميانگين 220 حدودا در شب
2-وقتي مشکلي داري و به پشتيباني زنگ ميزني جواب درست ميگيري و مشکلت حل ميشه و دس به سرت نميکنن و اين بت دلگرمي ميده که يکي هميشه جوابگوي مشکلاتت هست!
3-قطعي بسيار کم داره که هر بار داشته سراسري بوده به جز 2 بار که وقتيم تماس گرفتم دليلش رو کامل توضيح دادن.
4-پينگ تو شاتل واقعا عاليه که تو همين تستي که يکي از بچه ها (viperm) تو همين امروز گذاشت ميتونيد ببينيد.
5-امکانات تشويقي خيلي زياد مثل ترافيک هاي هديه و تخفيفات ويژه با استفاده از طرح جالب کارت طلايي ( من با معرفي تنها 3 کاربر ديگه به شکل کامل از سرويس رايگان بهره ميگيرم الآن از تخفيف حدودا 70 درصدي استفاده ميکنم)
6-کيفيت يکنواخت که بر خلاف دوراني که در انديشه بودم است که مدام محدوده ي سرعت سرويسش تغيير ميکرد در ابتدا 230 بود بعد شد 180 بعد 120 و... هي تغيير!!!
اين مهم تريناش بود
وبدي شاتل هم که در برابر انديشه گفتم ترافيک اضافش گرون تره.
دقیقا همین حالت رو دارم!
اندیشه
خط 7
اندیشه؟
خط؟
پس من و مری چرا مشکل داریم؟![]()
آقا ممنون.
انگار رفتار پشتیبانای شاتل (که به قول خودت خیلی با حوصله جواب میدن) روت تاثیر گذاشته
از جواب منطقی و قانع کننده ت ممنون...
موفق باشی رفیق.
دوستان یه سوال :
نمیشه از یه شهر دیگه نامحدود بگیرم ؟
مثلا از لاهیجان نامحدود بگیرم واسه هشتبر . میشه ؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)