تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 890 از 1635 اولاول ... 3907908408808868878888898908918928938949009409901390 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,891 به 8,900 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض بین این دو دوربین کدام را انتخاب کنم؟

کدامیک از این دو دوربین بهتر هستند؟ چرا؟
    Canon PowerShot SX210 IS
    Sony Cyber-Shot DSC-HX5

داره خودمونی میشه H@/\/\ID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ❤❤❤❤ IRAn❤

پيش فرض

در مورد ماکرو من با شما کاملا احساس مشترک دارم. من خودم با SX 200 IS تصاویر ماکرو قابل قبولی گرفتم ولی با Sx 130 عکس نگرفتم.
    این دو تا مدل که گفتید قابل مقایسه نستند. کانن 12 مگاپیکسلی با فوجی 10 مگاپیکسلی.

کانن با فیلمبرداری HD و غوجی با DV

تنها خوبی فوجی باطری لیتیومش هست که کانن تو این مدل برای پایین نگه داشتن قیمت از باطری شارژی استفاده کرده.

ولی حتما کانن بگیرید البته این مدل حدود 100 تومن گرونتز افوجی هست.

موفق باشید
    مرسی
    خوشبختم که هم احساسیم

sx200 is یعنی از sx130 بهتره؟

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام

تا 400 یه مدل خوب که نسبتا کامل باشه معرفی کنید ممنونم
    البته مدل بین پاناسونیک و سونی
    سلام
    چی از دوربین میخواهید ؟؟؟

elsin جون این زلزله ژاپن که گفتی خیلی باحال بود دمت گرم
    حالا با گارانتی کدوم شرکت بگیرم ؟
    ظاهرا پارس الرمس هست و ایده آل . من این دوتا رو دیدم فقط.
    کدومش بهتره ؟

گارانتی مهم نیست جون گارانتی اصلی نداریم بیمه فکر کنم با ارزش تر باشه
    هر کدوم ارزون تر بود بگیر

با سلام به دوستان عزیز:

بهترین دوربین دیجیتال تا رنج قیمت 250
    ترجیحا از مارک کنون.
    با تشکر.
    هادی
    SX130 کنن که شاید کمی گرون تر باشه اما ارزش داره

یعنی پاناسونیک ZS8 از sx130 و sx210 و حتی sx230 هم بهتره؟؟

یکی بگه کیفیت این فرمت Motion Jpeg چطوره . خوب هست؟
    از sx130 که بهتره ، همین طور sx210 اما sx230 روی کاغذ که ZS8 بهتر هست (الیته اختلاف کم هست) من کلا پانا رو قبول دارم
    Motion Jpeg با پسوند MOV. و با encoding جدید H.264 بهترین و با کیفیت ترین استانداردی هست که الان روی همه دوربین ها هست +AVCHD

سلام خدمت دوستان
    امروز یه دوربین Fujifilm Finepix F70EXR خریدم
    لطفا دوستان نظراتشونو در مورد این دوربین بگن
    نگه دارم یا ردش کنم؟
    فقط سریع
    ممنونم
    سلام
    چقدر شد؟؟؟

4. 4 کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

کدامیک از این دو دوربین بهتر هستند؟ چرا؟
    Canon PowerShot SX210 IS
    Sony Cyber-Shot DSC-HX5
    SX210 نویز کم تر ،شارپ تر بودن ، طبیعی تر بودن عکس ها و فیلم ها ، قیمت بهتر و ...

مرسی
    خوشبختم که هم احساسیم

بله بهتره اما sx200 توی فیلم زوم نداره

6. 3 کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال B.i.r.i.y.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    در حال حاضر اصفهان...

پيش فرض

درود ، Elsin جون اینقدر منو ننداز تو شک !
    تازه داشتم تو sx130 غرق میشدم که توی یکی مونده به آخرین پستت گفتی پاناسونیک هم میپسندی !
    بابا من خودم از پاناسونیک خوشم میاد منتظر یه جرقم !!! نزن ایم جرقه رو عزیز من نزن :-)
    حالا اگه اگه اگه... بجای sx130 بخوام پاناسونیک بگیرم که هیچچی از این کمتر نداشته باشه چی بگیرم ؟ :-)

8. 2 کاربر از B.i.r.i.y.a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Radars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

مرسی
    خوشبختم که هم احساسیم

کیفیت عکسهاش خوب هست. میخواستم نمونه عکسهاش رو ایجنا بگذارم ولی فکر کنم خودتون برید ببینید بهتر باشه. این یکی فقط برای نمونه.

اگر تمایل داشتید میتونید اینجا نمونه های بیشتری رو ببیند. هم ماکرو و هم غیره..

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    موفق باشید
    Last edited by Radars; 07-04-2011 at 14:42.

10. 2 کاربر از Radars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

پانا توی ایران گرونه و کم تر ارزش خرید داره بخصوص مدل های که کم تر معروف شدن
    تا اون جا که یادمه F55 یا یه همچین اسمی درست یادم نیست
    بهتره به فکر همون SX130 باشی

12. 3 کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه habibi1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض یه کمکی کنید

با سلام
    دو ،سه سال پیش یک دوربین با مشورت دوستان همین فروم خریدم و اوقات بیکاری و سفر مقداری عکاسی کار کردم ، بیشتر عکس خانوادگی وبا چند تا پرده و پرژکتور و چراغ مقداری پرتره در منزل وعکس های مسافرت کنار مناظر و.. گرفتم .
    اون موقع روی MP که بالا باشه وفاصله کانونی و واید بودن و زوم اوپتیک و ایزو و ببخشید خرکاری دوربین حساس بودم و با توجه به رنج قیمتی توسط دوستان که بین 300 تا 400 می خواستم باشه یک نیکون P80 با گارانتی و رم 8 گیگ و.. انتخاب کرده و380 گرفتم
    کم کم با توجه به آپارتمان 80 متری و عکسهای مسافرتی که کنار آبشار و مانند آن گرفتم دیدم زوم بالاتر دوربینم که 17X اوپتیک بود کار برد زیادی برای من نداشته و امتیاز آن چنانی نبود و تعداد انگشت شماری عکس را با زوم بالای 4X فقط گرفتم و عموم عکس ها را در موقعیت و فاصله حدود 3 یا 4 متری سوژه گرفتم
    در مورد MP هم شنیدم که مثلا دوربین 8MP نیمه حرفه ای وSLR از 8MP کمپک وغیر SLR بالاتر و دقت وبیشتری دارد! و معیار واقعی اندازه سنسور و نوع آن است
    در مورد واید بودن البته کاربرد خوبی بود و دیگر احتیاجی نبود در عکسهای دسته جمعی همه رو بگم جمع شوند و بهم بچسبند.
    در مورد فاصله هم که فکر کنم 22mm ~450mm بود بویژه برای عکس ماکرو خوب بود.
    متاسفانه در حین ضبط و فیلم برداری زوم بسیار کمی دارد و در تاریکی فیلم و عکس دلچسبی ارائه نمی دهد حتی با داشتن iso 6400
    عموما نیز از مود دستی استفاده می کنم و بجز در مسافرت بیشتر در منزل اونم بعد از کار یعنی غروب و در زیر نور لامپ عکس می گیرم مثل تولد و...
    می خواستم یکم حرفه ای تر کار کنم البته کار من عکاسی نیست صرفا جهت علاقه و ثبت بهتر خاطرات و عکس های با کیفیت تری بویژه در نور کم در فضای آزاد ودر منزل بگیرم مطالعات و مقالات آموزشی و......هم می خوانم که در کنار آنها اگه بشه یک دوربین بهتر از p80 هم بگیرم
    لطفا نظرتون در مورد این فکر خرید یک دوربین تا 700 یا 800 بدهید و کمک کنید تاپیک های قبلی اساتید رو هم خواندم و چند مدل ذیل رو آشنا شدم
    1- رنج 500 تا 600 هزار تومان G12 , SX30
    2- رده 700 تا 800 هزار تومان EOS 500D KISS X3 کانن و D5100 و D3100 نیکون
    وخواهشمندام در مورد تفاوت این دو رده از نظر کارایی برای بنده و اینکه رده دوم خودش یک لنز 55-18 دارن نیز توضیح دهید آیا همین لنز کفایت می کندوبا همین لنز کارایی گروه اول را دارند و اگر کفایت نمی کند مثلا برای چه عکس های باید وحتما لنز دیگری گرفت یعنی نمی خواهم هنگام مسافرت دو سه تا لنز بام اینورو اونور بکشم
    در مورد عکاسی در نور کم و ارتباط آن با نوع سنسور که سیموس باشه بهتر یا CCD نیز راهنمایی بفرمائید
    با تشکر

14. این کاربر از habibi1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

از sx130 که بهتره ، همین طور sx210 اما sx230 روی کاغذ که ZS8 بهتر هست (الیته اختلاف کم هست) من کلا پانا رو قبول دارم
    Motion Jpeg با پسوند MOV. و با encoding جدید H.264 بهترین و با کیفیت ترین استانداردی هست که الان روی همه دوربین ها هست +AVCHD
    Mjpeg کیفیتش از موبایل nokia n8 بهتر هست؟ فیلمبرداری ان 8 رو که دیدم خیلی خوب بود

---------------------------

سنسور دوربین nokia n8 از sx230 و sx220 و zs10 هم بزرگتره
    1/1.83" در مقابل 1/2.33

داره خودمونی میشه Radars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

با سلام
    دو ،سه سال پیش یک دوربین با مشورت دوستان همین فروم خریدم و اوقات بیکاری و سفر مقداری عکاسی کار کردم ، بیشتر عکس خانوادگی وبا چند تا پرده و پرژکتور و چراغ مقداری پرتره در منزل وعکس های مسافرت کنار مناظر و.. گرفتم .
    اون موقع روی MP که بالا باشه وفاصله کانونی و واید بودن و زوم اوپتیک و ایزو و ببخشید خرکاری دوربین حساس بودم و با توجه به رنج قیمتی توسط دوستان که بین 300 تا 400 می خواستم باشه یک نیکون P80 با گارانتی و رم 8 گیگ و.. انتخاب کرده و380 گرفتم
    کم کم با توجه به آپارتمان 80 متری و عکسهای مسافرتی که کنار آبشار و مانند آن گرفتم دیدم زوم بالاتر دوربینم که 17X اوپتیک بود کار برد زیادی برای من نداشته و امتیاز آن چنانی نبود و تعداد انگشت شماری عکس را با زوم بالای 4X فقط گرفتم و عموم عکس ها را در موقعیت و فاصله حدود 3 یا 4 متری سوژه گرفتم
    در مورد MP هم شنیدم که مثلا دوربین 8MP نیمه حرفه ای وSLR از 8MP کمپک وغیر SLR بالاتر و دقت وبیشتری دارد! و معیار واقعی اندازه سنسور و نوع آن است
    در مورد واید بودن البته کاربرد خوبی بود و دیگر احتیاجی نبود در عکسهای دسته جمعی همه رو بگم جمع شوند و بهم بچسبند.
    در مورد فاصله هم که فکر کنم 22mm ~450mm بود بویژه برای عکس ماکرو خوب بود.
    متاسفانه در حین ضبط و فیلم برداری زوم بسیار کمی دارد و در تاریکی فیلم و عکس دلچسبی ارائه نمی دهد حتی با داشتن iso 6400
    عموما نیز از مود دستی استفاده می کنم و بجز در مسافرت بیشتر در منزل اونم بعد از کار یعنی غروب و در زیر نور لامپ عکس می گیرم مثل تولد و...
    می خواستم یکم حرفه ای تر کار کنم البته کار من عکاسی نیست صرفا جهت علاقه و ثبت بهتر خاطرات و عکس های با کیفیت تری بویژه در نور کم در فضای آزاد ودر منزل بگیرم مطالعات و مقالات آموزشی و......هم می خوانم که در کنار آنها اگه بشه یک دوربین بهتر از p80 هم بگیرم
    لطفا نظرتون در مورد این فکر خرید یک دوربین تا 700 یا 800 بدهید و کمک کنید تاپیک های قبلی اساتید رو هم خواندم و چند مدل ذیل رو آشنا شدم
    1- رنج 500 تا 600 هزار تومان G12 , SX30
    2- رده 700 تا 800 هزار تومان EOS 500D KISS X3 کانن و D5100 و D3100 نیکون
    وخواهشمندام در مورد تفاوت این دو رده از نظر کارایی برای بنده و اینکه رده دوم خودش یک لنز 55-18 دارن نیز توضیح دهید آیا همین لنز کفایت می کندوبا همین لنز کارایی گروه اول را دارند و اگر کفایت نمی کند مثلا برای چه عکس های باید وحتما لنز دیگری گرفت یعنی نمی خواهم هنگام مسافرت دو سه تا لنز بام اینورو اونور بکشم
    در مورد عکاسی در نور کم و ارتباط آن با نوع سنسور که سیموس باشه بهتر یا CCD نیز راهنمایی بفرمائید
    با تشکر
    حتما سایز این دوربین ها رو دیدید: G12 یک دوربین نیمه حرفه ای فوق العاده است. هر چند ظاهرش مثل SX30 نیست و اونقدر هم زوم نداره. ولی خودتون فرمودید که زوم براتون مهم نیست.

رده یک نیمه حرفه ای هستند و لنز نمیشه روشون نصب کرد، رده DSLR به اصطلاح Entry Level هستند و خاصیت نصب لنز رو دارند.
    البته فکر کنم سری G رو میشه لنز واید روشون سوار کرد. من یه G3 داشتم که میشد.

اگر عکاسی تو نور کم براتون مهم هست دربین DSLR بگیرید (رده 2)، این دوربین ها با لنز بزرگتری که دارند نور بیشتری رو جذب می کنند و تصاویر کم نویز تر در نور کم رو تولید می کنند.

با توجه به اینکه یک کامپکت دارید و از طرفی عکاسی در محیط های کم نور براتون مهم هست و از طرفی زوم بالا براتون مهم نیست پیشنها من من نیکون D3100 هست. چون D5100 که تازه وارد بازار شده و بعید می دونم در حال حاضر تو ایران باشه. این مدل جدید تر از کانن 500 هست.

الان اکثر دوربین های DSLR سنسور CMOS دارند، این سنسور انرژی کمتری مصرف می کنه و این یعنی طول عمر بیشتر برای باطری. در ابتدا CCD ها کیفیت بالاتر داشتند ولی الان CMOS هم کیفیت خوبی پیدا کرده.

ولی من مطالبی که تا به حال خوندم در مورد ارتباطش با نور کم با زیاد چیزی ندیدم. دیگر دوستان می تونند راهنمایی کنند ما هم استفاده کنیم.

البته این دوربین از دوربین P80 شما کمی بزرگتر و البته سنگین تر هست. ولی عکس های شفاف و زیبایی می تونید حتی در نور کم بگیرید.

موفق باشید
    Last edited by Radars; 07-04-2011 at 16:45.

17. این کاربر از Radars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •