عجب خطهای خوبی دارین, ما آسیاتکی ها اینقدر نویز داریم اگر 6مگ بدون قطعی بدن شکر میگیم
عجب خطهای خوبی دارین, ما آسیاتکی ها اینقدر نویز داریم اگر 6مگ بدون قطعی بدن شکر میگیم
خداروشکر اسنترنت شما بالاخره وصل شد
سوالم درباره سرعت دانلودت با idm هست. به پشتیبانی زنگ زدی که بگی چرا سرعت دانلود روی 2 مگ نیست؟ چرا روی 1.7 هست؟ چی جواب دادن احیانا؟
زنگ نزدم چون اونا رو 16 بستن ( تو مودم مشخصه ). ظرفیت خطم بیشتر از این نیست. هم از کنار سیم برق رد شده و هم خونمون 52 سال ساخته. همینی هم که میکشه، خیلیه
من با فن آوا خطم با ADSL2+ تا 10 مگ میکشه. بعد پارس به سختی اونم رو G.DMT با قطعی روی 4 بودم.
قشنگ تفاوت معلومه
پینگت بالاست
من با پروفایل گیم بین 97 تا 130 هستش
ذکر کرده بودم که پروفایل گیمینگ ندارم. روی سرعت 16 کلا پروفایل گیم نمیدن. پینگی که الان با فن اوا دارم از آسیاتک خیلی بهتره. سرعت باز شدن صفحات عالیه و خیلی وقتم هست بازی نمیکنم. در نتیجه پینگ کمتر از این به کارم نمیاد و اگرم یه زمانی بخوام بازی کنم، همین پینگ برام خوبه. تا اونموقع ایشالا فن اوا روی 16 مگابیت هم پروفایل گیمینگ ببنده![]()
اولا که مبارک باشه برادر
بعدش من فکر میکنم که شما از هر isp دیگه ایی هم میگرفتی خیلی فرق نداشت
کلا وقتی به قول خودت 4 تا خیابون با مخابرات فاصله داری وضعیت خطط خوبه
برای این این حرفو میزنم چون من خودمم از فن اوا گرفتم ولی اصلا استیبل نیست و سرعت فقط تو سایتای ایرانی خوبه و سرعت اینستا و تلگرام افتضاحه
من هم سرویس 16 رو گرفتم ولی خطم تا 11 جواب میده که رو 10 بسته شده
سایتای خارجی 500 600 کیلو بایته و تنها با idm و -----------. سرعت به 1 مگ میرسه
کلا اینارو گفتم که بقیه گمراه نشن که فک.کنن بهترین اینترنت و با بالاترین سرعت و بیشترن حجم خواهند داشت
البته اینم بگم که برای هر تماس با پشتیبانی باید حدود نیم ساعت منتظر موند
- - - Updated - - -
اولا که مبارک باشه برادر
بعدش من فکر میکنم که شما از هر isp دیگه ایی هم میگرفتی خیلی فرق نداشت
کلا وقتی به قول خودت 4 تا خیابون با مخابرات فاصله داری وضعیت خطط خوبه
برای این این حرفو میزنم چون من خودمم از فن اوا گرفتم ولی اصلا استیبل نیست و سرعت فقط تو سایتای ایرانی خوبه و سرعت اینستا و تلگرام افتضاحه
من هم سرویس 16 رو گرفتم ولی خطم تا 11 جواب میده که رو 10 بسته شده
سایتای خارجی 500 600 کیلو بایته و تنها با idm و -----------. سرعت به 1 مگ میرسه
کلا اینارو گفتم که بقیه گمراه نشن که فک.کنن بهترین اینترنت و با بالاترین سرعت و بیشترن حجم خواهند داشت
البته اینم بگم که برای هر تماس با پشتیبانی باید حدود نیم ساعت منتظر موند
مرسی. من خودم بارها و بارها گفتم که مرکز به مرکز و شهر به شهر فرق میکنه. حالا از هر شرکتی میخواد باشه ولی انقدر از فن آوا بد گفتن که من با ترس و لرز اومدم سمتش ولی تا اینجا که عالی بوده
برای بهتر شدن اینستا و تلگرام، زنگ بزنید بگید آپلودتون رو روی 1 ببندن.
در مورد پشتیبانی قبلا هم گفتم هیچوقت نشد که انقدر منتظر بمونم!
فیبر نوری نیست ولی خوب 100 متر بیشتر با مرکز مخابراتی فاصله ندارم !
مرکز مخایراتی همین سر کوچه هست !!!
الان تازه بهتر هم شد وضعیت خط :
Downstream Upstream SNR Margin :21.6 26.9 db Line Attenuation :13.0 7.9 db Data Rate :16382 511 kbps Max Rate :25084 1224 kbps CRC :0 0
Last edited by vegas; 28-12-2017 at 07:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)