من هم همچین مشکلی دارم.(اگه اشتباه نکنم کارت گرافیکه شما ATI Radeon 9200 128MG هستش!درسته؟
ولی این رو هم امتحان کنید:
در صورتی که جواب داد یک پست بدهید تا اگر بقیه هم چنین مشکلی داشته باشن جوابشون رو گرفته باشن.
با تشکر.
من هم همچین مشکلی دارم.(اگه اشتباه نکنم کارت گرافیکه شما ATI Radeon 9200 128MG هستش!درسته؟
ولی این رو هم امتحان کنید:
در صورتی که جواب داد یک پست بدهید تا اگر بقیه هم چنین مشکلی داشته باشن جوابشون رو گرفته باشن.
با تشکر.
آقا پچ جدیدی که واسه این بازی اومده دانلود کنید گرافیک بازیو خیلی بالا میبره و مشکل نورپردازی بازی هم حل میشه.
گرافیک بازی هم از Ps2 بهتر و در حد Gc میشه!
موفق باشید
راست میگی خیلی سخت بود . هی تند تند میگه 3 4 رو بزن یا 7 8 رو بزن آدم بعضب موقع قاطی میکنه . دوباره باید از اول بیاد . ولی اونجایی هم که باهاش میجنگی سخته . انگار فلفل خورده![]()
![]()
![]()
[من هم همچین مشکلی دارم.(اگه اشتباه نکنم کارت گرافیکه شما ATI Radeon 9200 128MG هستش!درسته؟
من تو یه وبلاگ خوندم که این بازی روی کارت Geforce fx 5200 or ATI Radeon 9200 64 bit(مربوط به پهنای باند نه مقدار حافظه) دچار مشکل میشه.اگه رمت 256 باشه همونطوری که قبلا گفتم باید virtual memory رو بالا ببری.در ضمن این پچی که انودیا گفت گرافیک رو شدیدا می بره بالا من خودم پچ رو نگرفتم ولی عکسهای این بازی رو که بعد از نصب پچ دیدم خیلی باحال بود.
Last edited by cyrus_ln; 22-04-2007 at 12:13.
درسته . هم با 5200 و هم با MX4000 مشکل داره .[من هم همچین مشکلی دارم.(اگه اشتباه نکنم کارت گرافیکه شما ATI Radeon 9200 128MG هستش!درسته؟
من تو یه وبلاگ خوندم که این بازی روی کارت Geforce fx 5200 or ATI Radeon 9200 64 bit(مربوط به پهنای باند نه مقدار حافظه) دچار مشکل میشه.اگه رمت 256 باشه همونطوری که قبلا گفتم باید virtual memory رو بالا ببری.در ضمن این پچی که انودیا گفت گرافیک رو شدیدا می بره بالا من خودم پچ رو نگرفتم ولی عکسهای این بازی رو که بعد از نصب پچ دیدم کف کردم.
ممکن هم هست با بالا بردن اون مشکل حل بشه .
نه . زیاد هم سخت نیست . فقط باید دستت روی دکمه ها باشه . شما که 2 یا 3 بار بری میفهمی که کی میگه دکمه بزن ولی هر دفعه عوض میشه . چند بار تمرین کنی درست میشه.راست میگی خیلی سخت بود . هی تند تند میگه 3 4 رو بزن یا 7 8 رو بزن آدم بعضب موقع قاطی میکنه . دوباره باید از اول بیاد . ولی اونجایی هم که باهاش میجنگی سخته . انگار فلفل خورده
يكي از نقاط ضعف اين بازي كه كار رو مسخره كرده همين فشار دادن دكمه هاي تركيبيه. همه هم بدون استثناء دفعه اول غافلگير ميشن و از دفعه دوم به بعد ميتونن ردش كنن! اصلا معلوم نيست هدف از اين كار تو بازي چيه؟!؟!
توضيحاتي درباره patch جديد شركت ubisoft به همراه لينك دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.من تو اون قسمت که هوا تاریکه و پیش یه ابشار هست(بعد از کلیسا و شکست اون غول) مشکل دارم.نمیتونم کلید رو پیدا کنم.از یه نردبان که میرم بالا رنگ بعضی از محیط های توی نقشه روشن میشه که نشون میده میشه اونجا رفت ولی من نمیتونم.
در کلیسا رو چه جوری باز کنم?
اونجا باید 2 جعبه که آویزون هستند در هوا رو با تیر بزنی . بعد میوفتند پایین و یه راه جدید باز میشه .سلام.من تو اون قسمت که هوا تاریکه و پیش یه ابشار هست(بعد از کلیسا و شکست اون غول) مشکل دارم.نمیتونم کلید رو پیدا کنم.از یه نردبان که میرم بالا رنگ بعضی از محیط های توی نقشه روشن میشه که نشون میده میشه اونجا رفت ولی من نمیتونم.
در کلیسا رو چه جوری باز کنم?
خوب خواستن با این کار اولا جذابیت بازی رو بیشتر کنند و هم یکمی سخت تر بشه . مخصوصا اون Krauser . خیلی سخت هستش .يكي از نقاط ضعف اين بازي كه كار رو مسخره كرده همين فشار دادن دكمه هاي تركيبيه. همه هم بدون استثناء دفعه اول غافلگير ميشن و از دفعه دوم به بعد ميتونن ردش كنن! اصلا معلوم نيست هدف از اين كار تو بازي چيه؟!؟!
من یه توضیح در مورد پچ بدم.من پچ رو دانلود نکردم ولی کرکش رو دانلود کردم ببینید با یه کرک 6 مگابایتی چقدر گرافیک تغییر میکنه.
این عکس ماله قبل از ریختن کرکه
این ماله بعد از ریختن کرکه
توی لینکی که جناب مصطفی گذاشته 2 تا کرک هست که من اینو Resident Evil 4 v1.1.0 [MULTI5] No-DVD/Fixed EXE دانلود کردم.دانلود کنید می ارزه.
Last edited by cyrus_ln; 23-04-2007 at 08:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)