تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 435 اولاول ... 397985868788899091929399139189 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 4342

نام تاپيک: Resident Evil 4

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

12

سلام.
    من رفتم این بازی رو خریدم منتها مال شرکت hi-vu .
    حالا بازی رو نصب کردم.
    وقتی که بازی رو اجرا می کنم بعد از دموی اول صفحه سیاه میشه و هنگ می کنه.
    به نظرم مشکل گرافیکیه ولی آخه گرافیک من 128.
    لطفا یه راهنمایی بکنین.
    من هم همچین مشکلی دارم.(اگه اشتباه نکنم کارت گرافیکه شما ATI Radeon 9200 128MG هستش!درسته؟

ولی این رو هم امتحان کنید:
    سلام
    دوست عزیز من هم تقریبا یه مشکل شبیه این داشتم ولی مدیا پلیر 11 رو نصب کردم مشکلم حل شد.
    تو هم امتحان کم ببین درست میشه.
    در صورتی که جواب داد یک پست بدهید تا اگر بقیه هم چنین مشکلی داشته باشن جوابشون رو گرفته باشن.
    با تشکر.

آخر فروم باز Nvidia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Ministry of Warez

پيش فرض

آقا پچ جدیدی که واسه این بازی اومده دانلود کنید گرافیک بازیو خیلی بالا میبره و مشکل نورپردازی بازی هم حل میشه.
    گرافیک بازی هم از Ps2 بهتر و در حد Gc میشه!

موفق باشید

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

موندم چجوري ميخواي اون كماندو رو بكشي تو بزار برسي بهش ...
    راست میگی خیلی سخت بود . هی تند تند میگه 3 4 رو بزن یا 7 8 رو بزن آدم بعضب موقع قاطی میکنه . دوباره باید از اول بیاد . ولی اونجایی هم که باهاش میجنگی سخته . انگار فلفل خورده

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

[من هم همچین مشکلی دارم.(اگه اشتباه نکنم کارت گرافیکه شما ATI Radeon 9200 128MG هستش!درسته؟

من تو یه وبلاگ خوندم که این بازی روی کارت Geforce fx 5200 or ATI Radeon 9200 64 bit(مربوط به پهنای باند نه مقدار حافظه) دچار مشکل میشه.اگه رمت 256 باشه همونطوری که قبلا گفتم باید virtual memory رو بالا ببری.در ضمن این پچی که انودیا گفت گرافیک رو شدیدا می بره بالا من خودم پچ رو نگرفتم ولی عکسهای این بازی رو که بعد از نصب پچ دیدم خیلی باحال بود.
    Last edited by cyrus_ln; 22-04-2007 at 12:13.

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

[من هم همچین مشکلی دارم.(اگه اشتباه نکنم کارت گرافیکه شما ATI Radeon 9200 128MG هستش!درسته؟

من تو یه وبلاگ خوندم که این بازی روی کارت Geforce fx 5200 or ATI Radeon 9200 64 bit(مربوط به پهنای باند نه مقدار حافظه) دچار مشکل میشه.اگه رمت 256 باشه همونطوری که قبلا گفتم باید virtual memory رو بالا ببری.در ضمن این پچی که انودیا گفت گرافیک رو شدیدا می بره بالا من خودم پچ رو نگرفتم ولی عکسهای این بازی رو که بعد از نصب پچ دیدم کف کردم.
    درسته . هم با 5200 و هم با MX4000 مشکل داره .
    ممکن هم هست با بالا بردن اون مشکل حل بشه .
    راست میگی خیلی سخت بود . هی تند تند میگه 3 4 رو بزن یا 7 8 رو بزن آدم بعضب موقع قاطی میکنه . دوباره باید از اول بیاد . ولی اونجایی هم که باهاش میجنگی سخته . انگار فلفل خورده
    نه . زیاد هم سخت نیست . فقط باید دستت روی دکمه ها باشه . شما که 2 یا 3 بار بری میفهمی که کی میگه دکمه بزن ولی هر دفعه عوض میشه . چند بار تمرین کنی درست میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_gm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

يكي از نقاط ضعف اين بازي كه كار رو مسخره كرده همين فشار دادن دكمه هاي تركيبيه. همه هم بدون استثناء دفعه اول غافلگير ميشن و از دفعه دوم به بعد ميتونن ردش كنن! اصلا معلوم نيست هدف از اين كار تو بازي چيه؟!؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_gm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

توضيحاتي درباره patch جديد شركت ubisoft به همراه لينك دانلود:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه tom riddle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض resident evil 4

سلام.من تو اون قسمت که هوا تاریکه و پیش یه ابشار هست(بعد از کلیسا و شکست اون غول) مشکل دارم.نمیتونم کلید رو پیدا کنم.از یه نردبان که میرم بالا رنگ بعضی از محیط های توی نقشه روشن میشه که نشون میده میشه اونجا رفت ولی من نمیتونم.
    در کلیسا رو چه جوری باز کنم?

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

سلام.من تو اون قسمت که هوا تاریکه و پیش یه ابشار هست(بعد از کلیسا و شکست اون غول) مشکل دارم.نمیتونم کلید رو پیدا کنم.از یه نردبان که میرم بالا رنگ بعضی از محیط های توی نقشه روشن میشه که نشون میده میشه اونجا رفت ولی من نمیتونم.
    در کلیسا رو چه جوری باز کنم?
    اونجا باید 2 جعبه که آویزون هستند در هوا رو با تیر بزنی . بعد میوفتند پایین و یه راه جدید باز میشه .
    يكي از نقاط ضعف اين بازي كه كار رو مسخره كرده همين فشار دادن دكمه هاي تركيبيه. همه هم بدون استثناء دفعه اول غافلگير ميشن و از دفعه دوم به بعد ميتونن ردش كنن! اصلا معلوم نيست هدف از اين كار تو بازي چيه؟!؟!
    خوب خواستن با این کار اولا جذابیت بازی رو بیشتر کنند و هم یکمی سخت تر بشه . مخصوصا اون Krauser . خیلی سخت هستش .

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من یه توضیح در مورد پچ بدم.من پچ رو دانلود نکردم ولی کرکش رو دانلود کردم ببینید با یه کرک 6 مگابایتی چقدر گرافیک تغییر میکنه.
    این عکس ماله قبل از ریختن کرکه
    این ماله بعد از ریختن کرکه

توی لینکی که جناب مصطفی گذاشته 2 تا کرک هست که من اینو Resident Evil 4 v1.1.0 [MULTI5] No-DVD/Fixed EXE دانلود کردم.دانلود کنید می ارزه.
    Last edited by cyrus_ln; 23-04-2007 at 08:59.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •