با سلام خدمت دوسان عزیز من به تازگی عضو این انجمن شدم و بین دو گوشی گیر کردم یکی n73 و دیگری w850 می خواهم بدانم کدام یک هم از نظر صدا بلندی و کیفیت و از نظر کارایی و از نظر قیمت مناسب تر اند اگر منو راهنمایی کنید ممنون می شوم.![]()
با سلام خدمت دوسان عزیز من به تازگی عضو این انجمن شدم و بین دو گوشی گیر کردم یکی n73 و دیگری w850 می خواهم بدانم کدام یک هم از نظر صدا بلندی و کیفیت و از نظر کارایی و از نظر قیمت مناسب تر اند اگر منو راهنمایی کنید ممنون می شوم.![]()
از نظر قيمت كه ان73 خيلي بالاست و از نظر كيفيت دبيلو850 بهتره
سلام دوست خوبم اولا ورودت رو بهت تبریک میگم امیدوارم بتونیم مشکلاتمونو با کمک همدیگه حل کنیم![]()
1- از نظر بلندی صدا N73 چون من خودمم N73 دارم و کیفیت و بلندی صدا خیلی برام مهم بود
2-از نظر کارایی N73 سیستم Symbian داره ( که این خودش یه حسنه ) ولی W850 جاوا هست و خوب مسلما Symbian بهتره
3- متاسفانه قیمت W850 رو ندارم و تا دیروز N73 قیمتش 610 بود البته معمولی نه موزیک ادیشن
در کل من از N73 بیشتر راضیم
من دیوونه این نظرات بی نقص تو هستم !!!!
منم چاكر اين نغزگفتناتم
كسي تم N73 Me رو براي N73 نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا حالا شده یک فایل متنی که توش جک بوده توی گوشی بریزید اینطوری که از تو فایل txt کپی و توی draft سیوش کنید ؟
من وقتی این کار رو خیلی سریع انجام میدم (یعنی هفت هشتا پشت سره هم) گوشیم ریست میشه البته وقتی اروم این کارو میکنم مشکلی پیش نمیاد
میخواستم ببینم واسه شما هم این اتفاق افتاده یا نه ؟
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونی دانلود کنی پست شماره 614
v.3.0638.0.0.30
مطمنی
به فریمور مربوطه؟؟![]()
اقا من sky force
رو نصب کردم
خیلی
توپه
از gsm.ir
doenload
کنین حالشو ببرین!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)