من هم تو همين مرحله گير كردم چيكار بايد كنم لطفا جواب بديدنوشته شده توسط nima888
با تشكر
من هم تو همين مرحله گير كردم چيكار بايد كنم لطفا جواب بديدنوشته شده توسط nima888
با تشكر
نوشته شده توسط hossein_3650
تا اون جايكه يادم مياد بايد بري نمايشگاه ماشينو بخري (در زمن قسمت S مخصوص ماشين سواري رو بايد حتما بري)
نوشته شده توسط nima888
درست حسابي بنويس بفهم چي ميگي جوابتو بدم
(منظورم اينه كه مرحله رو قشنگ شرح بده)
Last edited by vorojax; 19-03-2006 at 09:35.
ببين عزيزم يك مرحله اي است كه يك مرد به نام madd dog بالاي يك ساختمان ايستاده و مي خواهد خودش را از اون بالا پرت كنه پايين و تو پايين ساختمان با دو نفر ديگه ايستادي من هر كاري مي كنم اون خودشو از بالا پرت مي كنه پايين و مي ميره و ماموريت من قبول نمي شه و بايد از اول برم. لطفا بگو چي كار بايد بكنم.نوشته شده توسط vorojax
با تشكر
سلام
آقای farshidgta یک pdf را آماده کرده اند که راهنمای تمام مراحل در آن موجود است.
فقط فاصله ی کلمه ی rar را در لینک بالا بردار.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by yusef; 19-03-2006 at 13:22.
1-این نمایشگاه ماشین کجای نقشه هست؟نوشته شده توسط vorojax
2-مرحلا s چه جوری رد میشه.تا گاز میدم میسوزه؟
فكر كنم اون مرحله رو مي گي كه تو شهر 3 طرف مسته ارهنوشته شده توسط amiratefi
اگه اونجاست درورتو نگاه كن يه ماشين (مثل وانت) اونورا هست بايد بري سوارش شي بعد يه جا ماشينو بزاري تا يرو بيوفته رو ماشين بعد برسونيش بيمارستان.
مرحله s وقتي ميري بهت ميگي بايد چيكار كني مثلا بايد دور پليسي بزني ويا غيره......(قبلي كه به ري تو مرحله اون چيزي رو كه نشون ميده دقت كن) نمايشگاهم نزديك اون تميرگاهي كه به تو مرحله ميده وتو توش سيو ميكنينوشته شده توسط hossein_3650
تا مرحاه s رد نكي نميتوني بخريش
بگو چه اروري ميده ولي احتمالا بايد deriverx 9.0 رو نصب كنينوشته شده توسط Reynard
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)