نوین یمی از آشغالترین گارانتیها و پر سودترین گارانتی برای مغازه ها است. اصلا این کار را نکن فقط وفقط سیتادل اگر که واقعا میخوای خیالت راحت باشه. وگر نه که هیچی
نوین یمی از آشغالترین گارانتیها و پر سودترین گارانتی برای مغازه ها است. اصلا این کار را نکن فقط وفقط سیتادل اگر که واقعا میخوای خیالت راحت باشه. وگر نه که هیچی
فقط وفقط با گارانتی سیتادل بگیر. یکی از نمایندگیهای سیتادل بین پاساژ علاءالدین و بزرگمهر کلا 3-4 نتا مغازه است یکیشون دوربین کانون میفروشه همونه! اهان یادم اومد اسم مغازش به احتمال 90% اسماعیل بود.
یعنی میگی از اینجا بخرم؟
باشه. فقط امروز یه چیزی دیدم یه کم فکرم رو مشغول کرده می دونم جاش اینجا نیست. ولی این k920 ال جی 5 میگا پکسل عکس میگیرهنظرتون چیه؟
دوست من این گوشی مالی نیست تو یه gsm arena اون را از لحاظ دوربین با کا800 و ان73 مقایسه کردند برتری فاحشی نداشت در کل ارزش خریدن نداره![]()
اقا من قیمت رم 512 و 1گیگ این گوشیو میخواستم بدونم.با تشکر
1 گیگ =28 هزار تومان
512=15 هزار تومان
خرید k920 یه اشتباهه بزرگه دوست من
اقا یه عکس از این k920 بزارید ماهم ببینیم.
اره حق با شماست امروز توی چند تا سایت ازش مطالبی خوندم فقط اسمش 5 میگ هستش. تازه میگن تا میخواد عکس سیو کنه چیزی حدود 10 ثانیه طول میکشه![]()
نکته جالب اینجاست من اولین عکسی که ازش دیدم سمت چپش یه جوری بود من فکر کردم که همان گوشی و با رنگه دیگه پشت سرشه و این عکس دو تا گوشی هستش.بعد از دیدن چند تا عکس دیدم که این طرح همون گوشی هستش. حالم به هم خورد
![]()
از نظر قیافه تعطیله . با خودم گفتم اگه گوشی خوبی بود دیگه کسی نمی یومد کا 800 بگیره اونم اختلافشون فقط 40-50 تومانه حتما مزخرفه.
گرچه من به مزخرف بودن گوشی های ال جی واقعا معتقدم. یه چیزایی از ال جی دیدم که جاش اینجا نیست که بگم ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)