تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 139 اولاول ... 397985868788899091929399 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 1381

نام تاپيک: آموزش فلش و نفوذ به گوشی های با Cid 49 بوسیله کابل همراه گوشی ها

پروفشنال Siavash Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با سلام به همه دوستان من هر چی گشتم گوشی که ریجستر مخابرات باشه از نوع K750i گیر نیاوردم و همه اونا ریجستر دستی شدن و اگه بخام گوشی رو انگوک کنم باید بدم دوباره ریجسترش کنن که تو کرمانشاه کسی نیست و جاهای دیگه هم برام مقدور نیست شما هم که زیاد توضیح دادید و خدا به تعداد صفحات این تاپیک برکت بده یکی بارم توضیح بده یا لینک یه جا که قشنگ توضیح داده رو بزاره این جا من می خواهم روش ریجستر دستی گوشی K750i رو یاد بگیرم ممنون اگه جواب بدین
    رجیستر دستی به باکس احتیاج داره که برای مصرف شخصی به صرفه نیست
    یا باید SETool کرک شده گیر بیاری همراه با کابلش

در هر دو صورت بصرفه نیست

پروفشنال Siavash Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام اقا سياوش ممكنه مشكل تو please wait موندن گوشي من از اين باشه كه موقع تبديل به دبليو800 imei رو عوض كرده باشند؟ اگه بدم imei رو برگردونن به يكي قبلي كه اصل بود درست ميشه؟
    راستي تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نرم افزار phone xs 2 alpha6 اومده بود كه در توضيحاتش برطرف شدن مشكل كاستومايز دبليو800 عنوان شده بود ولي لينك دانلودش خراب بود اگه با اين نرم افزار كار كنم ممكنه درست بشه گوشيم؟ اگه لينك سالمشو داريد بزاريد لطفا راستي اگه لينك داوينچي جديد رو هم داريد بزاريد ممنون ميشم مي خوام با اين نرم افزار هم امتحان كنم با تشكر
    داوینچی که پولیه پس = Cancel
    XS همون کار alpha 6 رو انجام میده
    گیر کردن در اون مرحله ربطی به IMEI عوض شده نداره چون تا اون مرحله که main و fs فلش شدن دیگه چنج شده
    از XS ++ ver. 1.2 استفاده می کنید؟

پروفشنال e_mohsen83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کاشون.نوشاباد

پيش فرض

اقا مشكل فار ما حل نشد..............
    وقتي به فار وصل مي كنم ارور سيد مي دهد.......
    گوشي من 750 است

داره خودمونی میشه hkh321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

رجیستر دستی به باکس احتیاج داره که برای مصرف شخصی به صرفه نیست
    یا باید SETool کرک شده گیر بیاری همراه با کابلش

در هر دو صورت بصرفه نیست
    setool کرک شده برای cid49 از کجا میشه گیر آورد؟ فکر کنم ورژن 3 باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه sunrise07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

سلام به تمام اساتيد محترم راستش ديدم كسي جواب پستها و درخواستهاي منو نميده بردم بيرون گوشيمو فلش كردم حالا يه سوال دارم الان فريم وير گوشيم جديده و فقط مي خوام پچ اضافه كنم و تغيير منو و از اينجور چيزا ولي مي ترسم چون وقتي با phone xs گوشيمو فلش كردم وقتي روشنش مي كردم تو please wait مي موند مي خوام بدونم مي تونم با فار كار كنم با توجه به سابقه بد گوشيم ايا فلش كردن اون فايلها كه براي كار با فار لازمه ممكنه باعث بشه گوشيم دوباره تو please wait بمونه؟
    راستي من تمام اين اموزش ها رو خوندم مي دونم كه اشتباه نمي كنم گوشيمم يه كا750 تبديل شده به دبليو 800 red cid49 r1bc002 هستش لطفا راهنمايي كنيد ايندفعه مجبور نشم برم بيرون فلش كنم بازم ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه sunrise07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

داوینچی که پولیه پس = Cancel
    XS همون کار alpha 6 رو انجام میده
    گیر کردن در اون مرحله ربطی به IMEI عوض شده نداره چون تا اون مرحله که main و fs فلش شدن دیگه چنج شده
    از XS ++ ver. 1.2 استفاده می کنید؟
    اره منم دنبال كرك شدش مي گشتم
    از xs++ 1.2 استفاده مي كردم ولي ديگه كار از كار گذشت و بردم بيرون فلش كرد حالا مي خوام راجع به ريسك كار با فار بپرسم ممكنه همون مشكل دوباره واسه گوشيم پيش بياد؟ راستي اقا سياوش ممنون كه تو اين تعطيلات مهم اونم براي تو جواب بچه ها رو مي دي

داره خودمونی میشه hkh321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این setool با کابل ufs کار میکنه یا نه ؟
    Last edited by hkh321; 28-03-2007 at 21:28.

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اقا مشكل فار ما حل نشد..............
    وقتي به فار وصل مي كنم ارور سيد مي دهد.......
    گوشي من 750 است

مشکل شما بخاطر پلاگین sefp هست. پلاگین کامل رو از اینجا بگیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اکسترکت کن تو اینجا programs/far/plugins

بعد وصل کن به فار اگه وصل نشد باطری رو در بیار روباره جا بزن حتما وصل میشه.....

پروفشنال E2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    C:\WINDOWS\SYSTEM32

پيش فرض

با سلام ممنون از شما آقا Sivash مرسی دیروز رفتم یکی خریدم اصل هم بود و سریال هم نداشت یارو گفت برو دکان روبه رویی بگو فلانی فرستاده برات ریجسترش کنه بعد دادم یارو باتری توش گذاشت بعد یه کابل وصل کرد یه عدد رو از حفظ وارد کرد گوشی رو داد گفت برو فکر نکنم حتی 1 دقیقم شده باشه راستی یکی رو هم گیر آوردم با 500 تومن ریجستر می کنه حالا من با داوینچی مشخصات گوشیم رو گرفتم و اینجا می گذارم تا شما من رو راهنمایی کنید

Client Version 18.3
    **** READING CID STARTED ****
    Hold "C" button and plug USB cable.
    Phone Attached!
    Detected SonyEricsson: K750/D750/W800/W810/W550/Z520/Z530.
    Status Ok, OTP Close, CID49, PAF1
    IMEI: xxxxx-xx-xxxxxx
    Phone Color: Red
    Phone CID: 49
    Operator:Generic Trade

Language:EMEA_6
    CDA Number:CDA102338/37
    Firmware Version:R1CA021
    Phone Model (1):K750i
    Phone Model (2):K750i

º¾
    Ðÿÿÿ
    dö$Di
    º¾45L¬<°¬}oL}oL
    K750 recognized!
    You must use CID49 Flash Files For this phone!
    Press "Flash Files" Tab and download free firmware
    Execution Time - 00:01:06
    Done!

حالا من می خواهم مثلا دیرایور دوربین رو تغییر بدن و جدید ترین رو بگذارم البته تو هارد دارمش ها یا مثلا نام این اپراتو یعنی ایرانسل رو بردارم و همچنین صدای W810 بگذارم رو گوشی و صدای گوشی موقع زنگ کیفیتش پایینه بالا ببرم منو هایی رو که گرفتم بگذارم تو گوشی من تمامی فایل ها و آموزش های چیز های بالا رو که گفتم دارم و همون طور که بالا گفتم

Phone Color: Red
    Phone CID: 49

و اون مطلبی که در مورد هک CID 49 رو هم خوندم حالا اگه شما یه آموزش کلی بدین ممنون می شوم برای کار های بالا به خدا خیلی گنگه جون ماردت نگو برو فلان جا نوشتم برای این چیزایی که گفتم یه آموزشی بده راستی اگه بخام اون کارای بالا رو انجام بدم IMEI گوشی می پره یا نه اگه نمی پره که هیچی ولی اگه بپره باید برم دوباره درستش کنن ممنون می شوم اگه کمک کنید من گوشیم رو تازه خریدم من همه کار ها رو طبق آموزش شما انجام می دم یه کاری بکنید که بلای سر این گوشی 2 روز کار کردم نیاد ممنون خدانگهدار

پروفشنال E2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    C:\WINDOWS\SYSTEM32

پيش فرض

راستی من با فایل های دانلودی مخصوصا برنامه تو آموزش هک گوشی های CID 49 مشکل دارم لطفا رو persiangig آپلود کنید خدانگهدار

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •