رجیستر دستی به باکس احتیاج داره که برای مصرف شخصی به صرفه نیست
یا باید SETool کرک شده گیر بیاری همراه با کابلش
در هر دو صورت بصرفه نیست
رجیستر دستی به باکس احتیاج داره که برای مصرف شخصی به صرفه نیست
یا باید SETool کرک شده گیر بیاری همراه با کابلش
در هر دو صورت بصرفه نیست
داوینچی که پولیه پس = Cancel
XS همون کار alpha 6 رو انجام میده
گیر کردن در اون مرحله ربطی به IMEI عوض شده نداره چون تا اون مرحله که main و fs فلش شدن دیگه چنج شده
از XS ++ ver. 1.2 استفاده می کنید؟
اقا مشكل فار ما حل نشد..............
وقتي به فار وصل مي كنم ارور سيد مي دهد.......
گوشي من 750 است
setool کرک شده برای cid49 از کجا میشه گیر آورد؟ فکر کنم ورژن 3 باشه
سلام به تمام اساتيد محترم راستش ديدم كسي جواب پستها و درخواستهاي منو نميده بردم بيرون گوشيمو فلش كردم حالا يه سوال دارم الان فريم وير گوشيم جديده و فقط مي خوام پچ اضافه كنم و تغيير منو و از اينجور چيزا ولي مي ترسم چون وقتي با phone xs گوشيمو فلش كردم وقتي روشنش مي كردم تو please wait مي موند مي خوام بدونم مي تونم با فار كار كنم با توجه به سابقه بد گوشيم ايا فلش كردن اون فايلها كه براي كار با فار لازمه ممكنه باعث بشه گوشيم دوباره تو please wait بمونه؟
راستي من تمام اين اموزش ها رو خوندم مي دونم كه اشتباه نمي كنم گوشيمم يه كا750 تبديل شده به دبليو 800 red cid49 r1bc002 هستش لطفا راهنمايي كنيد ايندفعه مجبور نشم برم بيرون فلش كنم بازم ممنون
اره منم دنبال كرك شدش مي گشتم
از xs++ 1.2 استفاده مي كردم ولي ديگه كار از كار گذشت و بردم بيرون فلش كرد حالا مي خوام راجع به ريسك كار با فار بپرسم ممكنه همون مشكل دوباره واسه گوشيم پيش بياد؟ راستي اقا سياوش ممنون كه تو اين تعطيلات مهم اونم براي تو جواب بچه ها رو مي دي
این setool با کابل ufs کار میکنه یا نه ؟
Last edited by hkh321; 28-03-2007 at 21:28.
مشکل شما بخاطر پلاگین sefp هست. پلاگین کامل رو از اینجا بگیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اکسترکت کن تو اینجا programs/far/plugins
بعد وصل کن به فار اگه وصل نشد باطری رو در بیار روباره جا بزن حتما وصل میشه.....
با سلام ممنون از شما آقا Sivash مرسی دیروز رفتم یکی خریدم اصل هم بود و سریال هم نداشت یارو گفت برو دکان روبه رویی بگو فلانی فرستاده برات ریجسترش کنه بعد دادم یارو باتری توش گذاشت بعد یه کابل وصل کرد یه عدد رو از حفظ وارد کرد گوشی رو داد گفت برو فکر نکنم حتی 1 دقیقم شده باشه راستی یکی رو هم گیر آوردم با 500 تومن ریجستر می کنه حالا من با داوینچی مشخصات گوشیم رو گرفتم و اینجا می گذارم تا شما من رو راهنمایی کنید
Client Version 18.3
**** READING CID STARTED ****
Hold "C" button and plug USB cable.
Phone Attached!
Detected SonyEricsson: K750/D750/W800/W810/W550/Z520/Z530.
Status Ok, OTP Close, CID49, PAF1
IMEI: xxxxx-xx-xxxxxx
Phone Color: Red
Phone CID: 49
Operator:Generic Trade
Language:EMEA_6
CDA Number:CDA102338/37
Firmware Version:R1CA021
Phone Model (1):K750i
Phone Model (2):K750i
º¾
Ðÿÿÿ
dö$Di
º¾45L¬<°¬}oL}oL
K750 recognized!
You must use CID49 Flash Files For this phone!
Press "Flash Files" Tab and download free firmware
Execution Time - 00:01:06
Done!
حالا من می خواهم مثلا دیرایور دوربین رو تغییر بدن و جدید ترین رو بگذارم البته تو هارد دارمش ها یا مثلا نام این اپراتو یعنی ایرانسل رو بردارم و همچنین صدای W810 بگذارم رو گوشی و صدای گوشی موقع زنگ کیفیتش پایینه بالا ببرم منو هایی رو که گرفتم بگذارم تو گوشی من تمامی فایل ها و آموزش های چیز های بالا رو که گفتم دارم و همون طور که بالا گفتم
Phone Color: Red
Phone CID: 49
و اون مطلبی که در مورد هک CID 49 رو هم خوندم حالا اگه شما یه آموزش کلی بدین ممنون می شوم برای کار های بالا به خدا خیلی گنگه جون ماردت نگو برو فلان جا نوشتم برای این چیزایی که گفتم یه آموزشی بده راستی اگه بخام اون کارای بالا رو انجام بدم IMEI گوشی می پره یا نه اگه نمی پره که هیچی ولی اگه بپره باید برم دوباره درستش کنن ممنون می شوم اگه کمک کنید من گوشیم رو تازه خریدم من همه کار ها رو طبق آموزش شما انجام می دم یه کاری بکنید که بلای سر این گوشی 2 روز کار کردم نیاد ممنون خدانگهدار
راستی من با فایل های دانلودی مخصوصا برنامه تو آموزش هک گوشی های CID 49 مشکل دارم لطفا رو persiangig آپلود کنید خدانگهدار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)