تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: شبکه مورد تایید شما کدام یک است؟

راي دهنده
600. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • IR-TCI

240 40.00%
  • Taliya

101 16.83%
  • Iran Cell

259 43.17%
صفحه 89 از 93 اولاول ... 3979858687888990919293 آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 925

نام تاپيک: IR-TCI , Taliya , Iran Cell

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

برند Mci; خوب، بد، زشت

نوشته: آرش کریم بیگی
    ناشر: روزنامه اعتمادملی و ایستنا

تا پیش از این مردم، فعالان بازار و مدیران حوزه مخابرات از اپراتور اول تلفن همراه با نامهای مختلف و غیر رسمی ای همچون همراه، همراه دولتی، شبکه تلفن همراه دولتی، ارتباطات سیار، Mci، Mcci، اپراتور اول، 0912، 091 و موبایل دولتی یاد میکردند تا اینکه مدیرعامل فعلی این اپراتور از انتخاب نام تجاری (برند) شرکت ارتباطات سیار توسط مشترکین و به وسیله Sms خبر داد; 70هزار نام از سوی 60هزار نفر پیشنهاد شد که نهایتا سه شنبه گذشته و طی مراسمی نام، نشان و شعار تجاری شرکت ارتباطات سیار رونمایی شد. "همراه اول" به عنوان نام تجاری و "هیچ کس تنها نیست" به عنوان شعار تجاری این شرکت معرفی شد.

خوب:
    بالاخره نخستین اپراتور تلفن همراه کشور بعد از 13 سال بی نامی صاحب "نام تجاری" شد.
    شاید بتوان گفت این یکی از بزرگترین لطف هایی بوده که میشد در حق بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور کرد. لطفی که در طول این سالیان یکی از نقاط ضعف اصلی و همیشگی این بنگاه تجاری به حساب می آمده، چراکه نام تجاری به مصرف کنندگان کیفیت، اعتماد، همگنی و حضور مستمر عرضه می دارد و به طبع آن امتیازتی نظیر مشتری وفادار و افزایش قدرت در اطلاع رسانی، تبلیغ، بازاریابی و در نتیجه کسب سهم بازار بیشتر را به ارمغان می آورد.
    مصرف کنندگان، "نامهای تجاری" را بسیار دوست دارند زیرا ارزش افزوده ای را در اختیارشان قرار می دهد. منظور ارزشی علاوه بر محصول یا خدمات اصلی است و بعضا آن ارزش به مهمترین انگیزه مصرف کنندگان برای خرید و یا استفاده محصول و سرویس تبدیل می شود. بنگاه تجاری شرکت ارتباطات سیار به شدت به نام و نشان تجاری زیبا، تثبیت آن و خلق شخصیت نیاز داشته و دارد.
    ایجاد نام تجاری، روشی است برای کمک به حافظه مصرف کننده. با این کار، یک محصول شناسایی و امکان موقعیت دهی و به خاطر سپردن آن نسبت به دیگر نام های تجاری فراهم می شود. ابزار مورد استفاده برای قفل کردن نام های تجاری در حافظه، شامل نام های برجسته، شعارها، عناصر گرافیکی و شخصیت های مانگار و جذاب می باشد.
    گنجاندن کلمه "همراه" در این برند زیرکانه بوده چرا که بسیاری از مردم همانطور که پیشتر گفته شد این شبکه و حتی خودٍ تلفن همراه را "همراه" میخواندند و در صورت انتخاب آن به تنهایی میتوانست همان کاری را بکند که "پیف پاف" و "کلینکس" و "تاید" با ادبیات عوام کرده است.

علامت تجاری، یک نام بصری متمایز است که محصولات یک شرکت را هویت می بخشد، نشان جدید ارتباطات سیار به سبب همراهی متن کامل و خوانای نام تجاری و با توجه به عناصر نهفته در نقش گرافیکی آن چندان جایی برای خرده گرفتن ندارد.

بد:
    انتخاب این نام تجاری علی رغم وعده های قبلی چندان به انتخاب مردم نبوده، چرا که نه تنها وعده مدیرعامل این شبکه مبنی بر استخراج ده نام از میان اسامی رسیده و به رای عموم گذاشتن آنها هرگز عملی نشد، که بر اساس صحبت های ایشان در مراسم رونمایی از برند انتخابی به صراحت گفته شد که از میان 60 هزار شرکت کننده در این فراخوان، تنها 15 نفر برند "همراه اول" را پیشنهاد داده اند.

از نظر نگارنده زمان اعلام نام و نشان این شرکت هم زمان بد و نامناسبی بود چرا که نام و نشان جدید تنها چند روز مانده به آغاز دور تازه ثبت نام سیم کارت های این شرکت در 1016 شهر کشور اعلام شد و بی شک فرصتی برای اطلاع رسانی، تصویر سازی و معرفی این نام و نشان در افکار عمومی وجود نداشت، در صورتی که اگر کمی پیشتر این اتفاق می افتاد، دور تازه ثبت نام این شرکت بجای تهدید، فرصتی بود برای بهتر و بیشتر جا انداختن نام و نشان نو رسیده.

از سوی دیگر برند پیشنهادی از دو کلمه ای تشکیل شده که ریشه غیر ایرانی دارد.

زشت:
    اسلوگان یا شعار تجاری انتخاب شده توسط این شرکت از سه کلمه با بار معنایی منفی تشکیل شده است: "هیچکس"، "تنها" و "نیست" !
    این با اصول اولیه انتخاب نام و شعار تجاری در تضاد کامل است. هرچند مدیرعامل این شرکت در دفاع اظهار داشت این شعار بعنوان یک هدف متعالی انتخاب و معرفی شده است.

آنجا که تاثیرات تبلیغات و تصویر سازی، در طی زمان صودت می گیرد، ثبات این فراگرد، نقش حساسی ایفا می کند.
    نمیتوان امروز چیزی گفت و فردا چیزی دیگر، اگر مدیران شرکت ارتباطات سیار به سبب "اولین و بزرگترین و پر کاربرترین" بودن خود عبارت متمایز کننده "اول" را در کنار همراه خود گذاشته اند باید این اولین بودن را در حفظ و گسترش سهم بازار، کیفیت و خدمات پایه و ارزش افزوده و پیشتاز حفظ کنند تا آنکه روزگاری این اول بودن تنها خاطره ای از سالیان دور بی رقیبی نباشد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

14

اگه تمام مشترکین ارتباطات رو به ایرانسل منتقل کنیم اون موقع فکر می کنید چه بلایی سر سرور ایرانسل میاد ؟

فقط قبل از امتحان کردنش به آتش نشانی بگین آماده باشه !!
    عزیزم همراه اول 15 سال که فعالیت می کنه ولی ایرانسل در9 ماه فعالیت خود به سر می بره
    همراه اول در سال اول فعالیت فقط 1 شهر رو آنتن می داد ولی ایرانسل در 9 ماه 200 شهر را پوشش می ده
    همراه اول بعد از 15 سال هنوز نقاط کور زیادی داره ولی ...
    حالا ما از شما خواهش می کنیم بگذارید برای پیشرفت ایران اجازه دهید تا ما کار خودمان را انجام دهیم وانتقدر شنگ جلوی پای ما نندازید
    با تشکر

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

مسلما 90% کسایی که رای دادن بدون اطلاع و از روی همون چیزی که خودشون دارند رای میدن

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بعضی از عزیزان به من گیر دادن که الکی مخابرات رو مسخره میکنم و از ایرانسل پول میگیرم و ...
    من متن اون پست رو درست کردم که خیالتون راحت شه.
    من هر جایی که یکی پرسیده کدوم بهتره گفتم ایرانسل شما ها هم گفتید مخابرات...مشکلش چیه؟انتقاد پذیر نیستید؟
    حالا اینو بخونید:
    من مزایای هر کدوم از اپراتورها رو بر دیگری میگم:
    همراه اول-آنتن دهی در تمام کشور (که در پایین دربارش توضیح دادم)
    تالیا-فکر کنم هیچی!
    ایرانسل-قیمت پایین-تعرفه های کمتر و جی پی آر اس و خدمات وابسته به اون و کیفیت بالا(که در پایین توضیح میدم)
    من دلیلمو برای اینکه میگم ایرانسل براتون شرح میدم:
    من سیم کارت ایرانسل دارم و تمام فامیل ها از جمله برادرم مخابرات و 2 تا از دوستانم هم ایرانسل.
    مخابرات مدعی هست که در تمام ایران پوشش داره...من از همون اول مخالفم چون وسط بیابون نداره ولی اون که میگه در 1016 شهر و 30000 کیلومتر از جاده ها رو قبول دارم...پس مخابرات بهتره؟...نه!
    مشکل اینه که مخابرات فقط پوشش داره و من در سطح شهر شیراز به جرات میتونم بگم که فقط 30 درصد شهر میتونید از موبایلتون استفاده مفید بکنید!فقط شبکه رو پیدا میکنه...تماس ها قطعی های خیلی زیاد داره ...صدا نمیرسه...اصلا وصل نمیشه...اصلا شما نمیتونید شماره بگیرید و اس ام اس هاتون فقط ارسال میشه ولی دلیور...ایشالله فردا میرسه به دست طرف!عید ها هم که ماشالله شبکه کلا تعطیل میشه میره پی کارش!
    توی جاده ها هم که برادرم یه بار از خونه ی ما به یکی از فامیل ها که توی جاده بود اس ام اس زد(کیفیت تماس خیلی پایین بود و نمیشد حرف زد) وقتی رسیدند به شیراز هنوز اس ام اس به دستش نرسیده بود!
    تالیا رو اصلا ول کنیم چون من نمیدونم هدف از فعالیتش چیه!
    حالا ایرانسل...من فقط همون اس ام اس و پوشش و مکالمه رو بررسی میکنم...جی پی آر اس و غیره باشه برای بعد.
    ایرانسل توی شیراز پوشش کامل نداره البته طبق اون نقشه ای که توی سایتش هست باید فقط همون نقاط از شهر آنتن بده ولی نقاط بیشتری هستند که آنتن دهی دارند ولی ایرانسل اونا رو توی سایتش رسمی اعلام نکرده و من اعتراف میکنم که کیفیت شبکه توی اون نقاط غیر رسمی پایین تر هست.
    و نکته اینجاست که نقاطی که ایرانسل رسما تحت پوشش اعلام کرده بهترین کیفیت ممکن رو دارند.اس ام اس ها زیر 8 ثانیه به دست طرف میرسه.تماس ها وصل میشند و هیچ قطعی و نرسیدن صدا و ... نداره...بهترین کیفیت ممکن!
    و حالا تعرفه ها...یه مقایسه کوچیک لازمه تا متوجه بشید که تعرفه های ایرانسل خیلی خیلی کمتر از مخابرات هستند!فرض کنید از طرح ثانیه ای ایرانسل که تعرفه های گرون تر داره استفاده کنیم.و همچنین جفت اپراتور از سیم کارت دایمی.
    اگر شما با همراه اول از 0912 تهران به 0912 تهران تماس بگیرید هر دقیقه 447 ریال هست ولی حتی از 0912 تهران به 0912 یه شهر دیگه تعرفش 760 تا 780 ریال هست.ولی ایرانسل...از ایرانسل به ایرانسل بدون در نظر گرفتن شهر و ... دقیقه ای 499 ریاله.از ایرانسل به بقیه اپراتور ها دقیقه ای 625 ریاله!!!
    فقط همین ها رو نگاه کنید میبینید که خیلی تعرفه های ایرانسل کمتره!
    قیمت سیم کارت هم که میبینید که ایرانسل سیم کارت دایمی مفتی هم به مردم میده(طبق برنامه ی سری 5 تایی شماره طلایی)!
    جی پی آر اس و ام ام اس هم که از ویژگی های برجسته ی ایرانسله که بسیار عالی و پر کاربرده.
    هدایایی که ایرانسل به مشترکین میده که دیگه واقعا عالیه!
    در روز پدر مخابرات از اس ام اس های فرستاده شده 900 ملیون تومان در آورده!!!!و این در حالی بوده که در روز پدر نه تنها که ایرانسل سیم کارت مجانی و 50000 تومن هدیه میداده بلکه اس ام اس هاش هم کاملا مجانی بوده!!
    من از 53 روزی که از تعرفه ی تابستونیم استفاده کردم 601 اس ام اس و 2 ساعت مکالمه و مقدار زیادی استفاده از جی پی آر اس داششتم که حدودا 35000 تومن میشد ولی تا الان فقط 9000 تومن از حسابم کم شده یعنی 26000 تومن استفاده مجانی از موبایل!!
    یه تجربه هم داشتم که فکر کنم اینجا گفته باشمش.
    نیمه شب بود و من داشتم به یکی از دوستان که ایرانسل داشت اس ام اس مجانی میزدم که زیر 8 ثانیه دلیور میشد و سریع جوابش میومد و ...
    من 3 تا اس ام اس به مخابرات زدم(0917 شیراز) که هر کدوم خیلی طول کشید تا دلیور بشه و یه اس ام اس هم به 0913 اصفهان زدم که بیش از 100 ثانیه طول کشید تا دلیور شد!نمیتونید بگید که شبکه مخابرات شلوغ بوده چون بعد از نیمه شب بود..خلوت ترین حالت!
    مخابرات داره پشت سر ایرانسل هر کاری که ایرانسل میکنه اونم تکرار یکنه...تحویل فوری سیم کارت(که هنوز موفق نشده) و انتخاب شماره(از دوره های بعد) و حذف هزینه نمایش شماره تماس گیرنده و یکسان سازی تعرفه ها و ...
    فکر کنم تمام نکات رو گفته باشم...من ایرانسل رو برای قیمت پایین و تعرفه های کم و کیفیت بالا و ... خریدم و الان کاملا راضی هستم و هیچ وقت از سیم کارت مخابرات استفاده نمیکنم.
    حالا شما بگید کهباید به چی همراه اول(با این اسم مسخرش) مینازید؟
    چرا از مخابرات طرفداری میکنید؟
    کم از شما دزدی کرده و پول ها تو نو ازتون گرفته برای هیچی؟

پروفشنال syamak790's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام
    یه سیم اعتباری مخابرات گرفتم چند وقت پیش

دیروز که کارت شارژ رو خریدم به قیمت 10 تومان هنگام وارد کردن کد
    بار اول قبول نکرد
    بار دوم قبول نکرد
    بار سوم یا چهارم بود که سیم قفل شد , با 09990 هم تماس گرفتم گفت 3 روز طول می کشه خبرتون می کنیم

با کلی دردسر رفتم امور مشترکین دیدم که مثل من فراوان هستند که یا کارت شارژ مورد داشته یا اشتباه زدن کد 13 رقمی رو

به جرم سوء استفاده هم نفری 7000 هزار تومان بابت تعویض سیم کارت از حساب شارژ کسر کردن

دیگه باقیشم با خودتون

اگه نباشه جاش خالی می مونه soheil_6666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شمال ایران

پيش فرض

سلام
    یه سیم اعتباری مخابرات گرفتم چند وقت پیش

دیروز که کارت شارژ رو خریدم به قیمت 10 تومان هنگام وارد کردن کد
    بار اول قبول نکرد
    بار دوم قبول نکرد
    بار سوم یا چهارم بود که سیم قفل شد , با 09990 هم تماس گرفتم گفت 3 روز طول می کشه خبرتون می کنیم

با کلی دردسر رفتم امور مشترکین دیدم که مثل من فراوان هستند که یا کارت شارژ مورد داشته یا اشتباه زدن کد 13 رقمی رو

به جرم سوء استفاده هم نفری 7000 هزار تومان بابت تعویض سیم کارت از حساب شارژ کسر کردن

دیگه باقیشم با خودتون
    مباركه تبريك به همراه اول

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من امروز یه نکته ای رو توی چهارراه سینما سعدی شیراز دیدم که خیلی برام جالب بود...
    اون چهارراه که نه ولی چهاراه قبلیش که بهش میگن فلکه هنگ(!) فقط یه دونه آنتن ناقابل همراه اول بود!
    یعنی توی شلوغتزین جای شهر شیراز فقط یه دونه آنتن موبایل وجود داره!
    ولی در کمال تعجب دیدم که یه bts کوچیک ایرانسل بالای یه ساختمون بود و یکی دیگه هم کنار همون ساختمون و یکی هم توی خیابون بغلیش و یکی هم توی چهار راه پارامونت که یه کم اونطرف تره!کاملا مطمئینم که همش مال ایرانسله.
    حالا شما بگید...کیفیت کدوم شبکه در شلوغ ترین ساعات بهتره؟ترافیک کدوم شبکه کمتره؟یعنی شلوغ ترین جای شهر همراه اول فقط یه bts 900 قدیمی داره ولی ایرانسل 4 تا bts 1800 جدید؟!

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

راستی خوب اونجا را چک کردی؟

کیفیت مکالمش چطور بود؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

راستی خوب اونجا را چک کردی؟

کیفیت مکالمش چطور بود؟
    معلومه که چک کردم!اونم چه چکی!
    به جان خودم راستشو میگم!
    توی تاکسی که نشستم یکی بغل دستم بود که موبایلشو درآورد و همراه اول بود...10 ثانیه حرف زد یهو الو الو الو الو و ... تا اینکه قطع شد!
    همون موقع از خونه(تلفن ثابت) به من زنگ زدند و من 2 دقیقه حرف زدم.به جان خودم صدا از این بهتر نمیشد!
    وقتی رسیدم خونه از برادرم که بهم زنگ زده بود پرسیدم که کیفیت صدام چجوری بود...گفت عین تلفن ثابت!

به این میگن موبایل!
    Last edited by jackhammer; 08-08-2007 at 21:14.

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

معلومه که چک کردم!اونم چه چکی!
    به جان خودم راستشو میگم!
    توی تاکسی که نشستم یکی بغل دستم بود که موبایلشو درآورد و همراه اول بود...10 ثانیه حرف زد یهو الو الو الو الو و ... تا اینکه قطع شد!
    همون موقع از خونه(تلفن ثابت) به من زنگ زدند و من 2 دقیقه حرف زدم.به جان خودم صدا از این بهتر نمیشد!
    وقتی رسیدم خونه از برادرم که بهم زنگ زده بود پرسیدم که کیفیت صدام چجوری بود...گفت عین تلفن ثابت!

به این میگن موبایل!
    پس خدارو شکر شماهم طعم واقعی کیفیت ایرانسل را چشیدین...

مبارکه....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •