تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 168 اولاول ... 397985868788899091929399139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 1672

نام تاپيک: « معرفي و بحث آنتي ويروسها »

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

تاریخ سیستمت رو چنده linker جان

اگه نباشه جاش خالی می مونه پوریا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    In Sin

14

سلام
    میخواستم بدونم چجوری میشه اطلاعاتی در مورد یه ویروس بدست آورد؟
    مثلا در مورد صدماتی که ممکن یه ویروس بزنه یا چه جایی از سیستم رو مورد حمله قرار میده؟

داره خودمونی میشه albator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با عرض سلام خدمت تمام اقايون وخانوما
    من يه مشكلي داشتم واونم اينه كه قبلا روي دستگاه من مكافي نصب بود اونو انستال كردم و پي سي كيلين رو نصب كردم حالا مشكل من اينه كه موقع بالا اومدن ويندوز يه پيغام(ارور) توسط برنامه مكافي ميده كه الان متنشو ندارم ولي حتما ميزارم كه بايد روش كليك كنم تا بره وقتي به صفحه ad remove رفتم ديدم ايكون مكافي اونجا هست ولي وقتي دستور انستال ميدم پيغام ميده نميشه حذف بشه در حاليكه من مكافي رو از همين قسمت پاك كردم حالا اولا ممنون ميشم منو راهنمايي كنيد كه چطور از شر اون پيغام در موقع بالا اومدن ويندوز راحت بشم ( دفعه بعد كه ويندوز بالا اومد حتما متن اون پيغام رو اينجا ميزارم ) دوما در رابطه با تنظيمات پي سي كيلين منو راهنمايي كنيد .
    خداحافظ

داره خودمونی میشه alireza_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

آقای albator شما 3 راه دارید یا کامپیوتر خودتون رو به تنظیمات قبل از ابن کارتون برگردونید یعنی system

restore کنید که 99 درصد درست میشه و اون موقع uninstalll کنید

دوم اینکه با دستور regedit تمام file های مربوط به این برنامه ای رو که میگید پاک نمیشه رو از توی

registery پاک کنید

سوم اینه که دوباره مک آفی رو نصب و بعد دوباره uninstall کن تا بتونه file های از بین رفته رو پیدا کنه

پروفشنال shahbab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

7 چند مشکل با Nod-32

دوستان این مشکلات را با نصب nod-32 دارم....این نسخه را از لینکی که Mehdi-Best عزیز داده بود دریافت کردم nod2.50.25adminxp ویکبرنامه کمکی هم بنام NOD32FIX را پس از نصب برنامه اصلی نصب کردم ....یوزر و سریال را هم از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگیرم اما برنامه آپدیت نمی شود ! و وقتی گزینه Update Now را میزنم بعد از چند ثانیه پیام میدهد server conection failure من کجای کار را اشتباه کرده ام ؟

داره خودمونی میشه alireza_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

شما پس از nod32fix دیگه نباید یوز و سریال وارد کنید همون nod32fix کار یوز و پس رو انجام

اصلا یوز و پس دیگه لازم نداری همون nod32fix رو نصب کن تمام

آخر فروم باز lahij_web's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

سلام ... من ميخوام نورتون 2004 رو آپديت كنم ... ولي همه موارد اپديت ميشه به جز antivirus deffintion
    اين پيغام رو ميده :
    Error: "LU1835: Connection to the LiveUpdate server failed"
    چرا ؟ هر بار هم كه دوباره سعي ميكنم باز نميشه ...
    كمك كنين لطفا ...
    مك آفي هم كه هزارتا مشكل داشتم برا آپديتش ... گفتم يه بارم نورتون نصب كنم ببينم چطوره كه اينطور شد !
    البته يكي از دوستان يه فايل بهم داد كه ظاهرن فعلا به روز شده و تاريخ اپديت نورتونم به تاريخ روز در اومده ولي ميخوام ببينم واسه دفعه بعد چيكار باد كرد با اين اوضاع كه گفتم !؟

آخر فروم باز sAsAn.K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    اصــــــفهان

پيش فرض

یه موقع که سرعت ها بالا هست مثل صبه ها ساعت 9 یا 10 آپدیت کن فقط LiveUpdate مال نورتون باز باشه همه رو ببند

Banned Kolubive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Dangerzoneِ

پيش فرض

مشكل من در آپديت نود حل شد راستي بعضي از دوستان مي گفتن كه بعد از نصب كرك كلمه ي trial ظاهر ميشه و خيلي ها هم از جمله اقا مهدي به اين كلمه حساسيت داشتن حالا واسه من اين كلمه ظاهر نشده . چيز غير عادي كه نيس /؟؟

آخر فروم باز lahij_web's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط sasan.k
    یه موقع که سرعت ها بالا هست مثل صبه ها ساعت 9 یا 10 آپدیت کن فقط LiveUpdate مال نورتون باز باشه همه رو ببند
    خودمم حدس ميزدم ولي بقيه كه تند اپديت شد . تو همون ساعت كه همشونو آپديت كردم ...
    به هر حال .. فعلا كه با فايلي كه يكي از دوستان زحمتشو كشيد آپ شد ... ولي چشم .... الان ساعت 6 صبحه كه دارم اين پست رو ميدم ... همين الان همه رو دوباره آپديت ميكنم ببينم الان چطور ميشه ...
    ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •