تاریخ سیستمت رو چنده linker جان
تاریخ سیستمت رو چنده linker جان
سلام
میخواستم بدونم چجوری میشه اطلاعاتی در مورد یه ویروس بدست آورد؟
مثلا در مورد صدماتی که ممکن یه ویروس بزنه یا چه جایی از سیستم رو مورد حمله قرار میده؟
با عرض سلام خدمت تمام اقايون وخانوما
من يه مشكلي داشتم واونم اينه كه قبلا روي دستگاه من مكافي نصب بود اونو انستال كردم و پي سي كيلين رو نصب كردم حالا مشكل من اينه كه موقع بالا اومدن ويندوز يه پيغام(ارور) توسط برنامه مكافي ميده كه الان متنشو ندارم ولي حتما ميزارم كه بايد روش كليك كنم تا بره وقتي به صفحه ad remove رفتم ديدم ايكون مكافي اونجا هست ولي وقتي دستور انستال ميدم پيغام ميده نميشه حذف بشه در حاليكه من مكافي رو از همين قسمت پاك كردم حالا اولا ممنون ميشم منو راهنمايي كنيد كه چطور از شر اون پيغام در موقع بالا اومدن ويندوز راحت بشم ( دفعه بعد كه ويندوز بالا اومد حتما متن اون پيغام رو اينجا ميزارم ) دوما در رابطه با تنظيمات پي سي كيلين منو راهنمايي كنيد .
خداحافظ
آقای albator شما 3 راه دارید یا کامپیوتر خودتون رو به تنظیمات قبل از ابن کارتون برگردونید یعنی system
restore کنید که 99 درصد درست میشه و اون موقع uninstalll کنید
دوم اینکه با دستور regedit تمام file های مربوط به این برنامه ای رو که میگید پاک نمیشه رو از توی
registery پاک کنید
سوم اینه که دوباره مک آفی رو نصب و بعد دوباره uninstall کن تا بتونه file های از بین رفته رو پیدا کنه
دوستان این مشکلات را با نصب nod-32 دارم....این نسخه را از لینکی که Mehdi-Best عزیز داده بود دریافت کردم nod2.50.25adminxp ویکبرنامه کمکی هم بنام NOD32FIX را پس از نصب برنامه اصلی نصب کردم ....یوزر و سریال را هم از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگیرم اما برنامه آپدیت نمی شود ! و وقتی گزینه Update Now را میزنم بعد از چند ثانیه پیام میدهد server conection failure من کجای کار را اشتباه کرده ام ؟
شما پس از nod32fix دیگه نباید یوز و سریال وارد کنید همون nod32fix کار یوز و پس رو انجام
اصلا یوز و پس دیگه لازم نداری همون nod32fix رو نصب کن تمام
سلام ... من ميخوام نورتون 2004 رو آپديت كنم ... ولي همه موارد اپديت ميشه به جز antivirus deffintion
اين پيغام رو ميده :
Error: "LU1835: Connection to the LiveUpdate server failed"
چرا ؟ هر بار هم كه دوباره سعي ميكنم باز نميشه ...
كمك كنين لطفا ...
مك آفي هم كه هزارتا مشكل داشتم برا آپديتش ... گفتم يه بارم نورتون نصب كنم ببينم چطوره كه اينطور شد !
البته يكي از دوستان يه فايل بهم داد كه ظاهرن فعلا به روز شده و تاريخ اپديت نورتونم به تاريخ روز در اومده ولي ميخوام ببينم واسه دفعه بعد چيكار باد كرد با اين اوضاع كه گفتم !؟
یه موقع که سرعت ها بالا هست مثل صبه ها ساعت 9 یا 10 آپدیت کن فقط LiveUpdate مال نورتون باز باشه همه رو ببند
مشكل من در آپديت نود حل شد راستي بعضي از دوستان مي گفتن كه بعد از نصب كرك كلمه ي trial ظاهر ميشه و خيلي ها هم از جمله اقا مهدي به اين كلمه حساسيت داشتن حالا واسه من اين كلمه ظاهر نشده . چيز غير عادي كه نيس /؟؟
خودمم حدس ميزدم ولي بقيه كه تند اپديت شد . تو همون ساعت كه همشونو آپديت كردم ...نوشته شده توسط sasan.k
به هر حال .. فعلا كه با فايلي كه يكي از دوستان زحمتشو كشيد آپ شد ... ولي چشم .... الان ساعت 6 صبحه كه دارم اين پست رو ميدم ... همين الان همه رو دوباره آپديت ميكنم ببينم الان چطور ميشه ...
ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)