تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 376 اولاول ... 397985868788899091929399139189 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

سلام دووستان گلم

من دوباره اوومدم با چند تا سوال درباره ی Azureus :

- چرا بعضی وقتها جلوی tracker Status میزنه Timeout این یعنی چی ؟

- اکثرا توو اوون پرانتز مربوط به Peer مثلا نوشته 22 ولی بیرونش صفر ، پس چرا برنامه به یکی از اوون 22 تا وصل نمیشه

- force Download با Download چه فرقی داره ؟

- این پورتی که باهاش دانلود میکنم توو سرعت موثره ؟ اگه اینطوره یه پورت سریع بگین ؟ پورت من الان 53271 است .

- تو قسمت Detail یه تورنت مثلا سرعت peer ها 101KB هست در صورتی که من اینترنت 512 دارم و انتظار دارم

سرعت تا 50 بره ولی اینطور نیست ؟

- روو یه تورنت در حال دانلود راست کلیک میکنم و میرم توو Advance اونجا توو قسمت File یه گزینه هست اسمش اینه :

Periodically Recheck Incomplete Piece کاربرد این چیه ؟

- و اگه از همین قسمت سرعت آپلود برا یه تورنت خاص رو خیلی کم کنم مثلا 1 کیلوبایت توو سرعت دانلود تاثیر داره ؟

- Share Ratio من توو سرعت دانلود و آپلود تا ثیر داره ؟

- چرا معمولا بعد از ظهر ها تعداد seed ها بیشتر از شب هاست ؟

- تو Tracker Status اینا یعنی چی :

scrape
    (OK(dht:

- الان یه peer هست که تازه داره دانلود میکنه هنووز 2% تموم کرده و هیچکدووم از قطعاتی رو که من لازم دارم نداره

آیا من اینو بن کنم یا بزارم بموونه شاید بعدا اوون زودتر از من کامل کرد و من از طریق این تورنتمو کامل کنم ؟

آقا ببخشید که سرتوونو درد آوردم

ممنون بایت راهنماییتوون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام
    تو برنامه میو تورنت وقتی داری دانلود میکنی فلش آبی رنگ رو به پایینه ووقتی داری آپ میکنی سبز رو به بالاحالا اگر قرمز و رو به پایین یعنی چه؟ در صورتی که دانلود داره انجام میشه (همون قرمز رنگه) وبقیه فیلمها هم دارنند با فلشهای آبی و سبز رنگ کار خودشون رو انجام میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای s_a_m4000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

سلام دووستان گلم

چون نتونسته به اون ترکر وصل بشه یا اینکه اون ترکر آنلاین نیست
    - اکثرا توو اوون پرانتز مربوط به Peer مثلا نوشته 22 ولی بیرونش صفر ، پس چرا برنامه به یکی از اوون 22 تا وصل نمیشه
    به احتمال زیاد آنلاین نیست یا سرعتش پایینه و نمیتونه اجازه کانکتشن زیاد رو بده
    یکی برای وقتی لازم میشه که می خوایین آپلود کنین(اگه توضیحات مربوطه رو تو دیمونید بخونید متوجه میشین) یکی هم وقتی لازم میشه که تعداد دانلودها رو محدود کردین ولی می خواهین که اون فایل بخصوص هم دانلود بشه
    - این پورتی که باهاش دانلود میکنم توو سرعت موثره ؟ اگه اینطوره یه پورت سریع بگین ؟ پورت من الان 53271 است .
    بله خیلی هم مهمه. باید امتحان کنید ببنید با آی اسپیتون کدوم بهتره
    - تو قسمت Detail یه تورنت مثلا سرعت peer ها 101KB هست در صورتی که من اینترنت 512 دارم و انتظار دارم
    پییر کسایی هستند که دارند دانلود می کنن پس سرعت اونهاست نه شما.باید بره منم 512 دارم و اکثرا همین سرعت بر می دارم.پورت رو چک کنید و همینطور تنظیمات برنامه ی تورنت .
    - روو یه تورنت در حال دانلود راست کلیک میکنم و میرم توو Advance اونجا توو قسمت File یه گزینه هست اسمش اینه :

- و اگه از همین قسمت سرعت آپلود برا یه تورنت خاص رو خیلی کم کنم مثلا 1 کیلوبایت توو سرعت دانلود تاثیر داره ؟
    بله. کمتر از 5 بکنین سرعت دانلود به طور خودکار کم میشه
    بله.
    اکثر سیدرها خارجین شب ما صبح اوناست و سرکارند دیگه

scrape
    (OK(dht:

- الان یه peer هست که تازه داره دانلود میکنه هنووز 2% تموم کرده و هیچکدووم از قطعاتی رو که من لازم دارم نداره

آیا من اینو بن کنم یا بزارم بموونه شاید بعدا اوون زودتر از من کامل کرد و من از طریق این تورنتمو کامل کنم ؟

ممنون بایت راهنماییتوون
    اونهایی که توضیح ندادم رو لطف کنن و دوستانی که با
    Azureus
    کار میکنن بگن

حـــــرفـه ای s_a_m4000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

سلام
    تو برنامه میو تورنت وقتی داری دانلود میکنی فلش آبی رنگ رو به پایینه ووقتی داری آپ میکنی سبز رو به بالاحالا اگر قرمز و رو به پایین یعنی چه؟ در صورتی که دانلود داره انجام میشه (همون قرمز رنگه) وبقیه فیلمها هم دارنند با فلشهای آبی و سبز رنگ کار خودشون رو انجام میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    از پورتتون هست. اونو چک کنید و همچنین به فایروال ویندوزتون و ویروسیابتون Add کنید. اینطوری همش سبز میشه

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

سلام.
    کسی نیست واسه ما دعوتنامه بفرسته؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه xdvbxkaomx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام

معنیش اینه که سرعت دانلود یا آپلودت خیلی پایینه و تعداد سید و پییر ها هم به احتمال زیاد پایین باشه اگه دقت کنی میزان دانلود و آپلود فایل در این حالت نسبت به حالت معمولی خیلی کمتره و با وجود اینکه تعداد سید و پیر کننده هم گاهی اوقات مناسب هستش پهنای باند شما بهتون اجازه ارتباط با سایر سید و پییر ها رو نمیده من پیشنهاد میکنم تعداد ارتباط تورنتهاتونو با پهنای باندتون متناسب قرار بدید برای 128 ؛ 2 تا تورنت و برای 256 3 تا تورنت برای دانلود همزمان کافیه اگه شما روی عدد بزرگتری گذاشتید بیارید پایین تر تا اونیکی ها هم بتونن از حداکثر سرعت استفاده کنن اگه سرعتتون رو میگفتید راحتتر میشد راهنماییتون کرد.

سلام دووستان گلم

scrape
    (OK(dht:

ممنون بایت راهنماییتوون
    مسعود جان من اومدم جواب بدم دیدم دوست و استاد عزیزمون امیر آقا زحمتشو کشیده ولی با اینهمه فکر کردم اینا رو بنویسم برات خوب باشه ( البته اول جواب دادم بعد پستمو ویرایش کردم ) البته منهم آزروس ندارم و دارم از موتورنت استفاده میکنم اگه اشکالی بود اساتید تصحیح کنن .

نوشته شدن 22 داخل پرانتز به این معنیه که اون میزان افراد از زمانی که فایل تورنت اونجا آپلود شده سید شدن و یا پییر یعنی مثلا ممکنه 10 روز باشه که فایل تورنت رو تو سایت مربوطه گذاشته باشن و تا لحظه ای که شما دانلود میکنید 100 نفر اونو کامل دانلود کرده باشن و 200 نفر بصورت ناقص اونوقت جلوی سید مینویسه 20 و داخل پرانتز مینویسه 100 یعنی اینکه تا حالا 100 نفر کامل دانلود کردن و از اون تعداد 20 نفر در حال حاضر سید ( آپلودد ) میکنن و بقیه یا آفلاین هستن یا استوپ رو زدن و نمیزارن فایل آپلود بشه برا پییر هم به همین ترتیب هستش .

معمولا پورتهای مابین 49 هزار تا 62 هزار اگه توسط isp بسته نباشن خوب جواب میدن و سرعتشون فرق محسوسی باهم نداره و این سید ؛ پییر و ترکر ها هست که روی سرعت تاثیر میزاره و پورت هر پورت که تو اون رنج باشه و فوروارد کنه و مشکل nat نداشته باشی ( آدمک کنار فایلهات باید سبز رنگ باشه ) با آخرین سرعت ممکنه دانلود میکنی
    مسعود جان بازهم میگم تعداد سید ؛ پییر و ترکری که ازش استفاده میکنی خیلی روی سرعتت تاثیر گذاره یکی از دوستای من یه روز که پیشش بودم و اینترنتش 512 هست از یه ترکری دانلود میکرد که سرعتش بین 60 تا 65 در حال تغییر بود البته اینترنت اون وایرلس هستش و وایرلس به نظر من بهتر از adsl سرعت میده .

یه زمانهایی پیش میاد که یه تورنت رو دانلود میکنی و وقتی مثلا به 80 درصد میرسه توقف میکنه و میبینی بقیه هم روی 80 درصد هستش اونوقت با زدن
    Periodically Recheck Incomplete Piece برنامه بصورت دوره ای سید وپییر های اون تورنت رو جک میکنه و اگه یه نفر که درصدش بالاتره تو لیست اضافه شده باشه شروع میکنه به دانلود

scrape(ok) فکر کنم به این معنی باشه که ارتباط به هر نحو ممکن با ترکر انجام گرفته و الان به ترکر متصل هستی

من بجای تو باشم کسی رو بن نمیکنم چون به همون میزان که سرعت دانلود بالا مهم هستش سرعت آپلود بالا هم مهمه البته به نظر من حداکثر سرعت دانلود هر چی باشه میزان آپلودت رو روی 75 تا 80 در صد اون محدود کن البته اگه دیدی سرعت آپلودت بقدری بالا میره که نمیزاره خوب دانلود کنی من خودم همیشه سرعت دانلود و آپلودم رو میزارم روی 0 تا با حداکثر سرعت انجام بگیره مگر برای فایلهای خاص که ببینم روی سرعت دانلود تاثیر میزاره ؛ یه نکته هم بگم و اونهم اینکه برای اینکه توی تورنت آپلودتون بی دردسر باشه حتما سعی کنید از اتصال متقارن استفاده کنید یعنی اکانتی بگیرید که مثلا اگه 256 kbp/s سرعت دانلودش باشه سرعت آپلودش هم همون باشه من بخاطر اینکه از اتصال متقارن استفاده میکنم و سرعت آپلودمو هم محدود نمیکنم معمولا موقعی که فایلم کامل دانلود میشه میزان آپلودم بالی 75 تا 80 درصد کل دانلود هست یعنی اگه یه فایل 100 مگی رو دانلود کنم همون لحظه که دانلودش تموم میشه نگاه میکنم میبینم میزان آپلود بالای 80 مگ هستش بعضی وقتها هم بوده که بیشتر از میزان دانلودم آپلود کردم و هیچ تاثیری هم روی سرعت دانلودم نداشته و من با حداکثر سرعتی که پهنای باندم اجازه داده دانلود کردم

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام.
    کسی نیست واسه ما دعوتنامه بفرسته؟؟؟

دعوتنامه کجا رو میخوای دوست عزیز ماه رمضونی میخوای کجا بری افطاری به سلامتی ؟

شوخی کردم به دل نگیری ها ولی اگه منظورت دعوتنامه سایت خاصی هست امیر جان زحمت راهنماییشو کشیده اینجا رو ببین :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته دییم من دونن سنین همشهرین MaSoOd ی دمونوئیده دعوت الدیم و اینده الیمده دعوت کدی یوخدی ایر دوسلاردان آلا بیلمسن امیر جانین ددیغی یوللاری بیر امتاحان اله ایشالله جورلنر

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

دوستای گلم ممنون که منو راهنمایی کردین

xdvbxkaomx ( ببخشید اسمت یادم رفت ) زحمت اینوایت منو به Demonoid کشیده ( خیلی گلی پسر )

به محض اینکه سایت به من دعوتنامه داد میزارم در اختیارتوون

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوستای گلم ممنون که منو راهنمایی کردین

xdvbxkaomx ( ببخشید اسمت یادم رفت ) زحمت اینوایت منو به Demonoid کشیده ( خیلی گلی پسر )

به محض اینکه سایت به من دعوتنامه داد میزارم در اختیارتوون

خواهش میکنم عزیزم ؛ اگه کاری از دستمون بر بیاد در خدمت دوستان هستیم

ارادتمند همه دوستان رضا
    یاحق

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سرعتم 256 وخدود 32 فیلم گذاشتم دانلود کنه که هر از چند گاهی تعدادی فعال وتعدادی غیر فعال هستند با این وجود سرعت دان میزنه 21تا 24 وسرعت آپ را میزنه 5 تا 7(کیلو بایت بر ثانیه) البته سرعت کلی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •