سلام دووستان گلم
من دوباره اوومدم با چند تا سوال درباره ی Azureus :
- چرا بعضی وقتها جلوی tracker Status میزنه Timeout این یعنی چی ؟
چون نتونسته به اون ترکر وصل بشه یا اینکه اون ترکر آنلاین نیست
- اکثرا توو اوون پرانتز مربوط به Peer مثلا نوشته 22 ولی بیرونش صفر ، پس چرا برنامه به یکی از اوون 22 تا وصل نمیشه
به احتمال زیاد آنلاین نیست یا سرعتش پایینه و نمیتونه اجازه کانکتشن زیاد رو بده
- force Download با Download چه فرقی داره ؟
یکی برای وقتی لازم میشه که می خوایین آپلود کنین(اگه توضیحات مربوطه رو تو دیمونید بخونید متوجه میشین) یکی هم وقتی لازم میشه که تعداد دانلودها رو محدود کردین ولی می خواهین که اون فایل بخصوص هم دانلود بشه
- این پورتی که باهاش دانلود میکنم توو سرعت موثره ؟ اگه اینطوره یه پورت سریع بگین ؟ پورت من الان 53271 است .
بله خیلی هم مهمه. باید امتحان کنید ببنید با آی اسپیتون کدوم بهتره
- تو قسمت Detail یه تورنت مثلا سرعت peer ها 101KB هست در صورتی که من اینترنت 512 دارم و انتظار دارم
سرعت تا 50 بره ولی اینطور نیست ؟
پییر کسایی هستند که دارند دانلود می کنن پس سرعت اونهاست نه شما.باید بره منم 512 دارم و اکثرا همین سرعت بر می دارم.پورت رو چک کنید و همینطور تنظیمات برنامه ی تورنت .
- روو یه تورنت در حال دانلود راست کلیک میکنم و میرم توو Advance اونجا توو قسمت File یه گزینه هست اسمش اینه :
Periodically Recheck Incomplete Piece کاربرد این چیه ؟
- و اگه از همین قسمت سرعت آپلود برا یه تورنت خاص رو خیلی کم کنم مثلا 1 کیلوبایت توو سرعت دانلود تاثیر داره ؟
بله. کمتر از 5 بکنین سرعت دانلود به طور خودکار کم میشه
- Share Ratio من توو سرعت دانلود و آپلود تا ثیر داره ؟
بله.
- چرا معمولا بعد از ظهر ها تعداد seed ها بیشتر از شب هاست ؟
اکثر سیدرها خارجین شب ما صبح اوناست و سرکارند دیگه
- تو Tracker Status اینا یعنی چی :
scrape
(OK(dht:
- الان یه peer هست که تازه داره دانلود میکنه هنووز 2% تموم کرده و هیچکدووم از قطعاتی رو که من لازم دارم نداره
آیا من اینو بن کنم یا بزارم بموونه شاید بعدا اوون زودتر از من کامل کرد و من از طریق این تورنتمو کامل کنم ؟
آقا ببخشید که سرتوونو درد آوردم
ممنون بایت راهنماییتوون
اونهایی که توضیح ندادم رو لطف کنن و دوستانی که با
Azureus
کار میکنن بگن