ممكنه 1 نفر بگه چطوري troll رو بايد capture كرد ؟
ممكنه 1 نفر بگه چطوري troll رو بايد capture كرد ؟
اقا سلام
با ماسک اف دس
یا
با لول چن (هالینایت)
مبتونی این کارو بکنی![]()
لولholy knightلولenchantresبا helmt of dominetorبا هر چیزی که کریبو بکنه ماله خودت![]()
می دونم bone sterengh نیست منظورم این بود که هیروی مقابلت sterengh باشه
تو dota allstars هر هیرویی که میخوای ورداری اگه روش بگیری قبل انتخواب هیرو داستانشو نوشته لطفا هر کی زبانش خوبه یا حال ترجمه کردن داره داستان هیروهارو در بیاره وبنویسه چون بعضیهاشون خیلی جالبه مثلا این که کی جد کیه یا نگهبان dota کیه و از این حرفا
ارزشش داره
راستی میخوام linke download مسابقات لیگ esl رو بزارم برای dota allstars هم قبلی هارو بگیرید هم هر چند وقت یه بار بازی جدید هم میاد چون هنوز تموم نشده و تیمهای خوبی هم مثل tpd,teg,verge,sp,col,... وجود دارن
اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی که رفتی تو سایت یه جا نوشته more last download که بزنی روش همه replay ها میاد و میتونی هر کدوم رو خواستی انتخواب کنی
یه linke دیگه هم میدم که هر AI مپ dota ساخته میشه رو جمع میکنه و خیلی زود up میشه
اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این بوت اگه دستور super ai یعنی sa- را بزنی بردن بوت مورد نظر خیلی سخت میشه اگه باور نداری امتحان کن![]()
Last edited by OMID; 08-03-2007 at 17:56. دليل: دوست عزیز از دادن پستهای پشت سر هم خودداری کنید
ای خدا بازم شاخ بازیاین دفعه دیگه بحث غولاتون شد ؟ اگه قرار به این باشه که من با یار خفنه 4.d رفیقم. اسمش هم امید یمنی هست
.
ببین من اندازه موهای سرت با همه Hero ها بازی کردم . این حرفت نشون میده از اون آدمایی هستی که به یک Hero گیر میدن تا آخر ولش نمیکنن ( chong ) .
با axe هم 100 با بازی کردم .
سلام fanzon جون. چشم الان امروز که رفتم game net یه بازی باهاش میگیرم براتون میزارم
بعد جلوی strenth های خر Health فقط اول بازی میتونه دووم بیاره . اگه بتونه اول بازی اونا رو بشوره آخر بازی اونا جلوش هیچی نیستن
موفق باشی
برای بیشتر Hero ها توی 5 به 5 اول بازی یه rig of regeneration میزنن با چند تا شاخه یا flaskنوشته شده توسط ahad_bone fletcher [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
SaLam Doostan , Bad Az CHand Vaght Dobare Be Topic Sar Zadam;( Albate Be KHatere Araz Jan Bood ) Hosele Farsi Type KArdan NaDaram SorrY ! ? Be Nazare MAn Ankh RO GHabl Az Divin Bebandi Kheily Behtare CHon in Hame Pool Midi Item MiGiri Bad Drop Beshe ? Zoore ! injooir Hadeghala Drop Nemishe
Last edited by IceFrog; 09-03-2007 at 15:05.
ممنون که اومدی
آره میشه اونم ولی به نظر من ankh دسته جمعی item چرتیه . فقط یه inventori اشغال میکنه . من همیشه یا 250 نمیزنم و یا با Hero هایی میزنم که بدونم نمیمیرن به این سادگی
ولی drop بشه خیلی سوختن داره![]()
موفق باشی![]()
کلا" ankh رو در هر حالت بگیری مخصوصا" تو 5 به 5 جواب میده و یکی از item هایی است که میتونه برنده یه بازی رو معلوم کنه مخصوصا" جولوی intellenget چون 35 درصد کمتر مجیک میخوری و اصلا" هم الکی inventory رو پر نمیکنه چون ارزشش داره![]()
Map 6.42 هم اومد.![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Cain; 11-03-2007 at 19:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)