اتقاقن اگر فیبر همه گیر شه و از انحصار در بیاید بیشترین سود رو همین کسایی که دانلود می کنن می برن.چون محدویتی که الان برای فیبر گذاشته شده از طرف مخابرات هست و در عمل فیبر محدودیتی نداره و می تونی با سرعت یک گیگا بیت بری 24 ساعته دانلود کنی!!!!
اتقاقن اگر فیبر همه گیر شه و از انحصار در بیاید بیشترین سود رو همین کسایی که دانلود می کنن می برن.چون محدویتی که الان برای فیبر گذاشته شده از طرف مخابرات هست و در عمل فیبر محدودیتی نداره و می تونی با سرعت یک گیگا بیت بری 24 ساعته دانلود کنی!!!!
دوستان یخورده رعایت کنن تو پست دادن![]()
دوستان کسی تو تهران هنوز نگرفته ؟
دوست عزیز مبشه با این ای پی تست پینگ بذاری؟؟
159.153.234.54
دوستان عزیز در این که فیبر نوری تکنولوژی خوبی هست هیچ شکی نیست اما مشکل اصلی اینجاست که هر چی انحصاری بشه فساد ازش خارج میشه این برای همه مون به اثبات رسیده (قضیه رایتل و انحصار 3جی رو یادمون نره)
حالا تقریبا همه مون به سرعت و حجم و کیفیت بالا نیاز داریم اینم شکی درش نیست اما ازونجایی که اینجا ایران هست و کره جنوبی نیست که نت رایگان بهتون بدن و درآمد هامون هم نجومی نیست هر کس به اندازه توانش از این خوان پربرکت بهره میبره پس موندم این بحث ها واسه چی هست؟
بنده خودم به شخصه 7 سال پیش یه نت 128 کیلوبیت از صبانت داشتم اما بعد چند ماه انحصار مخابرات دامنمو گرفت و 7 سال آزگار گیر این جماعت افتاده بودم (گیر قوم یهود بیوفتین گیر اینها نه) اما بالاخره با تشکر از ایرانسل الان سه ماهه که تی دی دارم ، درسته که سرعت باز کردن صفحاتش خوب نیست اما حداقل خیالم از سرعتش راحته فعلا (از 60 تا 30 مگ) .
انحصار سمه سم![]()
Last edited by zofishel; 27-10-2017 at 19:52.
ببینید دوستان
در بحث مقایسه سرویس های اینترنت، حداقل سه پارامنر تاثیر گذار هست:
سرعت اتصال
قیمت ترافیک
(و به نظر من از همه مهمتر) بی طرفی شبکه
بی طرفی شبکه یعنی اینکه سرویس دهنده، برای مشتری تعیین تکلیف نکنه که کدوم سایتها سریعتر لود بشن و کدوم سایتها کندتر! انتقال ترافیک در کدوم پورتها سریع باشه و در کدوم پورتها کند!
من چند سال قبل ADSL مخابرات داشتم. مشکل اصلی این بود که انتقال اطلاعات در پورت 443 و 22 و 23 و ... به شدت کند بود. مثلا اگر شما یک vps ویندوز داشتی و میخواستی با remote desktop متصل بشی، اشک آدم رو در میاورد. اما سایت های خبری داخلی و بانکها رو مثل فشنگ باز می کرد.
اگر این مشکل در فیبر مخابرات هم وجود داشته باشه، به مفت نمی ارزه.
آیا دوستان تجربه ای در این زمینه دارند؟
به علت قرار گیری پست های نامربوط و بحث های الکی ، این تاپیک برای مدتی قفل میشود .
تایپک دوباره باز میشه ! ولی از ارسال پست های نامربوط و توهین آمیز خودداری کنید .![]()
تو قم کسی از این سرویس استفاده کرده؟
خود مخابرات که خیلی روی پایداری و قطع نشدن ش تاکید میکنه
ولی من دل خوشی از مخابرات ندارم
اما این خیلی وسوسه کننده ست
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)