تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 227 اولاول ... 397985868788899091929399139189 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 2263

نام تاپيک: VDSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

یه تست سرعت وپینگ بزارید مودم کدوم مدل ایسوس هست ؟؟
    پینگ Google عادیه برای ایران 88-100 , بیشتر بخاطر فیلتر
    crc هم داره, بعضی وقتها بیشتر بغضی وقتها کمتر, عادیه برا ایران
    asus dsl-ac68u
    Last edited by dadash42; 12-04-2020 at 21:47.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

پینگ Google عادیه برای ایران 88-100 , بیشتر بخاطر فیلتر
    crc هم داره, بعضی وقتها بیشتر بغضی وقتها کمتر, عادیه برا ایران
    asus dsl-68
    توی گیم ها (اگه شما اهلش هستید) لگ دارید سروهای اروپا و امریکا؟

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

اگه بقل کافو قدیمیه احتمال زیاد نوری باشه

حدود 9 ماهه دارم, پینگ Google عادیه برای ایران 88-100 بخاطر فیلتر
    crc هم داره, بعضی وقتها بیشتر بغضی وقتها کمتر, عادیه ایران
    این نویزی که داری فک نکنم 50 60 متری کافو نوری باشه حساب سیم داخلی برج ام بکنی حتی ولی بیشتر میخوره
    نویزش مثل اینکه بیشتر از 400 500 متری

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان ببخشید من اهل تهران نیستم اما دیدم این تاپیک بحث هست خواستم نظر خودم رو بگم. راستش من دو روز هست که در مورد این سرویس VDSL جدی تحقیق کردم و در مورد اقتصادی بودنش با خودم فکر کردم. الان پنل مخابرات رو که نگاه می‌کنم، بخشی گذاشته‌اند برای VDSL. توی این بخش دو نوع مودم رو پیشنهاد کرده‌اند که به گفته دوستان و احتمالا از برند یوتل هست. دو پیشنهاد کرده‌اند با اقساط شش ماهه و یک ساله روی قبض تلفن. یکی از اونها 350 و دیگری 550 هزار تومان هست. اما من دو تا مشکل با این طرح دارم. البته به شرطی که پس از قم و تهران، به دیگر شهر‌ها هم برسه. مشکل اول مودم هست. این مودم‌ها باید مشخص بشه که از چه برندی هستند. الان همین خبر واگذاری باعث شده که همه‌ی مودم‌های VDSL در فروشگاه‌های اینترنتی گرون بشند. چون واردات کم هست و الان هم موجودی محدود. فروشنده ها هم می‌خوان از فرصت استفاده کنند. می‌تونید در اینترنت قیمت‌ها رو چک کنید. من خودم اصلا رغبتی به یوتل ندارم. چرا باید مثلا 550 بدم به یوتل، در حالی که با هزینه‌ی بیشتر می تونم صاحب دی‌لینک یا تی‌پی‌لینک بشم و خیالم هم راحت باشه؟
    مورد دوم هم تعرفه‌ها هستند. مخابرات طبق نوشته های وبسایت خودش، آورده از 512 کیلوبیت داره سرویس میده. خب این 512 کیلوبیت چه فکر اقتصادی پشتش هست؟ فقط در صورتی می تونه با این تفکر جلو بره که در بسیاری از مناطق کلا ADSL رو جمع کنه. قاعدتا کف سرعت سرویس باید از 16 مگ شروع بشه. اگر قراره من مثلا بابت سرعت بیشتر VDSL، هزینه‌ی خیلی بالاتری بپردازم، خب این خیلی برای من قابل درک نیست. وقتی یک فناوری جدید میاد، این درست نیست که ما پول اون فناوری رو از مشتری بگیریم. من در مورد مقیاس کلان حرف می‌زنم. اگر کف سرعت VDSL مثلا 16 مگ باشه، من نباید به اندازه‌ی سقف سرعت ADSL بابت همون سرعت پول پرداخت کنم، فقط به این خاطر که مخابرات هزینه کرده بابت این فناوری. منظورم این هست که دنیا عوض شده و الان سرعت مثلا 20 مگ باید هم قیمت و حتی ارزونتر از 16 مگ گذشته باشه. نه این که بیان به بهانه VDSL کل قیمت‌ها رو ببرن بالا. خب الان این طرح برای من کاربر خانگی چه جذابیتی می‌تونه داشته باشه؟ کلی پول مودم بدم، بعد بیام طبق تعرفه‌ی خودشون، برای سرعت 50 مگابیت ماهی 160 هزار تومان بدم؟ خب من با همین 2 مگ 40 گیگ طرح ماندگار که تا 8 مگ سرعتم هست می‌سازم و این همه هزینه هم نمی‌کنم. اگر هم برای یه سری کار‌ها‌ی موردی سرعت بالاتر بخوام، میرم اینترنت سیم‌کارت رو استفاده می‌کنم. حرفم بیشتر سر طراحی طرح اقتصادی هست. به نظر من با این وضعیت اقتصادی مردم، بیشتر کاربر‌های تجاری و حرفه‌ای میرن سمت این سرویس. البته امیدم زیاد هست که بهبودش بدن.
    ببخشید طولانی شد، ممنون که تا آخر مطالعه کردید.
    Last edited by Theoden; 12-04-2020 at 21:53.

5. این کاربر از Theoden بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

توی گیم ها (اگه شما اهلش هستید) لگ دارید سروهای اروپا و امریکا؟
    نه, بازی نمیکنم
    این نویزی که داری فک نکنم 50 60 متری کافو نوری باشه حساب سیم داخلی برج ام بکنی حتی ولی بیشتر میخوره
    نویزش مثل اینکه بیشتر از 400 500 متری
    همون 60 70 متری ام, از پنجره میبینم
    مخابراتی سیمم تغییر پورت dslam داد باهاش کافو بودم
    مشکلی که ما داریم اختلال خط از سوی کافو pots قدیمی بقل کافو نوری, هنوزم حل نشده
    Last edited by dadash42; 12-04-2020 at 22:02.

7. 2 کاربر از dadash42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

دوستان ببخشید من اهل تهران نیستم اما دیدم این تاپیک بحث هست خواستم نظر خودم رو بگم. راستش من دو روز هست که در مورد این سرویس VDSL جدی تحقیق کردم و در مورد اقتصادی بودنش با خودم فکر کردم. الان پنل مخابرات رو که نگاه می‌کنم، بخشی گذاشته‌اند برای VDSL. توی این بخش دو نوع مودم رو پیشنهاد کرده‌اند که به گفته دوستان و احتمالا از برند یوتل هست. دو پیشنهاد کرده‌اند با اقساط شش ماهه و یک ساله روی قبض تلفن. یکی از اونها 350 و دیگری 550 هزار تومان هست. اما من دو تا مشکل با این طرح دارم. البته به شرطی که پس از قم و تهران، به دیگر شهر‌ها هم برسه. مشکل اول مودم هست. این مودم‌ها باید مشخص بشه که از چه برندی هستند. الان همین خبر واگذاری باعث شده که همه‌ی مودم‌های VDSL در فروشگاه‌های اینترنتی گرون بشند. چون واردات کم هست و الان هم موجودی محدود. فروشنده ها هم می‌خوان از فرصت استفاده کنند. می‌تونید در اینترنت قیمت‌ها رو چک کنید. من خودم اصلا رغبتی به یوتل ندارم. چرا باید مثلا 550 بدم به یوتل، در حالی که با هزینه‌ی بیشتر می تونم صاحب دی‌لینک یا تی‌پی‌لینک بشم و خیالم هم راحت باشه؟
    مورد دوم هم تعرفه‌ها هستند. مخابرات طبق نوشته های وبسایت خودش، آورده از 512 کیلوبیت داره سرویس میده. خب این 512 کیلوبیت چه فکر اقتصادی پشتش هست؟ فقط در صورتی می تونه با این تفکر جلو بره که در بسیاری از مناطق کلا ADSL رو جمع کنه. قاعدتا کف سرعت سرویس باید از 16 مگ شروع بشه. اگر قراره من مثلا بابت سرعت بیشتر VDSL، هزینه‌ی خیلی بالاتری بپردازم، خب این خیلی برای من قابل درک نیست. وقتی یک فناوری جدید میاد، این درست نیست که ما پول اون فناوری رو از مشتری بگیریم. من در مورد مقیاس کلان حرف می‌زنم. اگر کف سرعت VDSL مثلا 16 مگ باشه، من نباید به اندازه‌ی سقف سرعت ADSL بابت همون سرعت پول پرداخت کنم، فقط به این خاطر که مخابرات هزینه کرده بابت این فناوری. منظورم این هست که دنیا عوض شده و الان سرعت مثلا 20 مگ باید هم قیمت و حتی ارزونتر از 16 مگ گذشته باشه. نه این که بیان به بهانه VDSL کل قیمت‌ها رو ببرن بالا. خب الان این طرح برای من کاربر خانگی چه جذابیتی می‌تونه داشته باشه؟ کلی پول مودم بدم، بعد بیام طبق تعرفه‌ی خودشون، برای سرعت 50 مگابیت ماهی 160 هزار تومان بدم؟ خب من با همین 2 مگ 40 گیگ طرح ماندگار که تا 8 مگ سرعتم هست می‌سازم و این همه هزینه هم نمی‌کنم. اگر هم برای یه سری کار‌ها‌ی موردی سرعت بالاتر بخوام، میرم اینترنت سیم‌کارت رو استفاده می‌کنم. حرفم بیشتر سر طراحی طرح اقتصادی هست. به نظر من با این وضعیت اقتصادی مردم، بیشتر کاربر‌های تجاری و حرفه‌ای میرن سمت این سرویس. البته امیدم زیاد هست که بهبودش بدن.
    ببخشید طولانی شد، ممنون که تا آخر مطالعه کردید.
    بعضیا میگن زیر طرح 160تومنی بخری بحالت فرق نداره و سرعتش مثل adsl هست و درصورتی سرعت بالا داری ک طرح های 160تومنی ب بالا بخری ک 50مگ باشه و سرعتش باز باشه تا هیچی معلوم نشده نباید گولشونو خورد الکی سروصدا کردن هنوز 10نفرم پیدا نشدن ک بگن کافوی ما نوری شده یا vdsl گرفتیم حتی از تهران یا قم.کارای پشت پرده در جریانه برای فروختن مودم های اشغال ایرانی-چینی

9. 4 کاربر از mf.aghaei70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dvb55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

با سلام
    چون این روزها بسیاری از دوستان در فکر تهیه مودم vdsl هستند مطلبی در مورد مودم

دی-لینک مدل DSL-2877AL

دو سری از این مودم با اسم یکسان در بازار هست مواظب باشین اشتباه خرید نکنید

نقل از شهریار خواجه افضلی خریدار این مودم در دیجیکالا:

باسلام
    متاسفانه دو مودم دی لینک با کارایی متفاوت اما اسم یکسان و شکل مشابه در لیست مودم های دی لینک ثبت شده است . در صورت خرید این مودم (که دارای دو پورت USB و پورت WAN و دارای سه آنتن داخلی و قابلیت فضای ابری دی-لینک (mydlink Cloud) می باشد) مدل هم نام آن که دارای یک پورت USB و بدون پورت WAN و دارای سه آنتن شاخکی خارجی می باشد؛ برای شما ارسال خواهد شد.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Last edited by dvb55; 13-04-2020 at 10:31.

11. 5 کاربر از dvb55 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    Last edited by dadash42; 13-04-2020 at 11:13.

13. این کاربر از dadash42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

[emoji626][emoji626]بسته های جدید VDSL مخابرات در پنل اضافه شد

Sent from my iPhone using Tapatalk

16. 2 کاربر از mf.aghaei70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •