واسه دوستان هم اینجوره که تو بعضی صحنه ها از فیلم ها تصویر صورت وقتی حرکت میکنه چند تایی میشه دوستان گفتن فقط تو فوتبال این اتفاق میفته.آیا با تنطیم منوها درست میشه یا نه؟؟اگه درست نشه که رو اعصابه
واسه دوستان هم اینجوره که تو بعضی صحنه ها از فیلم ها تصویر صورت وقتی حرکت میکنه چند تایی میشه دوستان گفتن فقط تو فوتبال این اتفاق میفته.آیا با تنطیم منوها درست میشه یا نه؟؟اگه درست نشه که رو اعصابه
سلام دوستان من یک هفته ای است این مدل خریدم باتمام مزایای گفته شده برای این مدل مشکل من با حالت 3بعدیش یعنی موقع تماشای فیلم 3 بعدی فقط قسمت وسط تلوزیون عمق ورنگش خوبه بقیه جاها منظورم سمت چپ و راست tv مثل زمانی که شما فیلم 3بعدی روبدون عینک نگاه میکنینه باتنظیماتشم وررفتم نشد اگه حالت خاصی باید ست کنم اگه دوستان عکسی یا فایلی دارن بزارن تا بتونم تنظیمش کنم اخه پسم گچلم کرده
سلام من مدل 55SJ850V عکس هاشو نگاه میکردم در مورد ولتاژ و جریان داخلیش کنار پورت ورودیش یک مقدار MAX نوشته بود! با توجه به اینکه کابل ها و تجهیزاتی که ما استفاده میکنیم اغلب ارزان قیمت و بی کیفیت هستند ممکنه کوچکترین اتصالی و یا تغییر جریان باعث خرابی برد بشه ؟
کسی هستش که از داخلیش استفاده نکرده باشه و باز هم تلوزیونش خراب شده باشه ؟
سلام
من که دیگه کلا" گیج شدم.این همه صفحه رو خوندم واقعا" ترسیدم که این مدل رو بگیرم.الان بدجور به یه تلویزیون احتیاج دارم(بدجوره ها)اما نمیدونم چی بگیرم.
بیشتر از 2800 هم نمیتونم هزینه کنم.این مدل و سونی X7000D تو شهر ما 2600 هست.
دوستان خواهش میکنم بگید چی میتونم بگیرم که حداقل اینقده مشکل نداشته باشه.من که اصلا" از ر-سیو-ر داخلیش استفاده نخواهم کردم.تا یکی دو سال هم فقط میخوام از طریق فلش و هارد اکسترنال باهاش فیلم ببینم.بعدشم براش یه ر-سیو-ر جدا دارم.
امیدوارم دوستان بتونن بنده رو راهنمایی کنن.
ممنونم
Last edited by FARZAD-O; 06-08-2017 at 21:23.
دوستان عزیز استفاده از داخلی فقط یکی از موارد ریسک داره مورد بعدی همین استفاده از فلشه واقعا ریسک داره .حالا میل خودتونه
ممنونم.من که هدف اصلیم استفاده از همین فلش هست.پس باید قیدش رو بزنم.
سونی X7000D چطوره؟درسته صدا و تصویر پایینتره اما بقیه چیزاش چطوره؟
استفاده از فلش چه ریسکی داره؟
با چند تا از تعمیر کارها صحبت کردم و همگی به این موضوع اشاره کردند که عامل سوختن برد همین استفاده از فلش و گذاشتن اون روی تلویزیون است.
هه دوست عزیز تعمیرکارهای موردنظر شما همگی بیسواد بودند که یه همچین نظری دادن
هه مهندس تو این مملکت فقط تو با سوادی. حداقل اول برو بپرس بعد بیا نظر بده
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)