تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 121 اولاول ... 397985868788899091929399 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 1203

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون LG UH850 2016

داره خودمونی میشه shahram t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها

پيش فرض

واسه دوستان هم اینجوره که تو بعضی صحنه ها از فیلم ها تصویر صورت وقتی حرکت میکنه چند تایی میشه دوستان گفتن فقط تو فوتبال این اتفاق میفته.آیا با تنطیم منوها درست میشه یا نه؟؟اگه درست نشه که رو اعصابه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

سلام دوستان من یک هفته ای است این مدل خریدم باتمام مزایای گفته شده برای این مدل مشکل من با حالت 3بعدیش یعنی موقع تماشای فیلم 3 بعدی فقط قسمت وسط تلوزیون عمق ورنگش خوبه بقیه جاها منظورم سمت چپ و راست tv مثل زمانی که شما فیلم 3بعدی روبدون عینک نگاه میکنینه باتنظیماتشم وررفتم نشد اگه حالت خاصی باید ست کنم اگه دوستان عکسی یا فایلی دارن بزارن تا بتونم تنظیمش کنم اخه پسم گچلم کرده

3. 2 کاربر از mahmoud33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2017

14

دوست عزیز شما هم مشکل من و دیگر دوستان رو پیدا کردی یعنی باید برد رو عوض کنی که متاسفانه 700 تا 800 تومن هزینش میشه من با کلی بدبختی از زمستان سال گذشته تا الان دنبال برد بودم که یه روز میشه موفق به خرید شدم بر خلاف پستهایی که میزارن باید بگم مشکل اصلی استفاده از داخلی این مدله کلا باید بی خیال داخلی بشید امیدوارم مشکلتون حل شه اما بازم میگم واقعا الجی مسخره شده.
    سلام من مدل 55SJ850V عکس هاشو نگاه میکردم در مورد ولتاژ و جریان داخلیش کنار پورت ورودیش یک مقدار MAX نوشته بود! با توجه به اینکه کابل ها و تجهیزاتی که ما استفاده میکنیم اغلب ارزان قیمت و بی کیفیت هستند ممکنه کوچکترین اتصالی و یا تغییر جریان باعث خرابی برد بشه ؟

کسی هستش که از داخلیش استفاده نکرده باشه و باز هم تلوزیونش خراب شده باشه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه FARZAD-O's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام

من که دیگه کلا" گیج شدم.این همه صفحه رو خوندم واقعا" ترسیدم که این مدل رو بگیرم.الان بدجور به یه تلویزیون احتیاج دارم(بدجوره ها)اما نمیدونم چی بگیرم.
    بیشتر از 2800 هم نمیتونم هزینه کنم.این مدل و سونی X7000D تو شهر ما 2600 هست.

دوستان خواهش میکنم بگید چی میتونم بگیرم که حداقل اینقده مشکل نداشته باشه.من که اصلا" از ر-سیو-ر داخلیش استفاده نخواهم کردم.تا یکی دو سال هم فقط میخوام از طریق فلش و هارد اکسترنال باهاش فیلم ببینم.بعدشم براش یه ر-سیو-ر جدا دارم.

امیدوارم دوستان بتونن بنده رو راهنمایی کنن.

ممنونم
    Last edited by FARZAD-O; 06-08-2017 at 21:23.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها

پيش فرض

سلام

من که دیگه کلا" گیج شدم.این همه صفحه رو خوندم واقعا" ترسیدم که این مدل رو بگیرم.الان بدجور به یه تلویزیون احتیاج دارم(بدجوره ها)اما نمیدونم چی بگیرم.
    بیشتر از 2800 هم نمیتونم هزینه کنم.این مدل و سونی X7000D تو شهر ما 2600 هست.

دوستان خواهش میکنم بگید چی میتونم بگیرم که حداقل اینقده مشکل نداشته باشه.من که اصلا" از ر-سیو-ر داخلیش استفاده نخواهم کردم.تا یکی دو سال هم فقط میخوام از طریق فلش و هارد اکسترنال باهاش فیلم ببینم.بعدشم براش یه ر-سیو-ر جدا دارم.

امیدوارم دوستان بتونن بنده رو راهنمایی کنن.

ممنونم
    دوستان عزیز استفاده از داخلی فقط یکی از موارد ریسک داره مورد بعدی همین استفاده از فلشه واقعا ریسک داره .حالا میل خودتونه

7. این کاربر از shahram t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه FARZAD-O's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان عزیز استفاده از داخلی فقط یکی از موارد ریسک داره مورد بعدی همین استفاده از فلشه واقعا ریسک داره .حالا میل خودتونه
    ممنونم.من که هدف اصلیم استفاده از همین فلش هست.پس باید قیدش رو بزنم.

سونی X7000D چطوره؟درسته صدا و تصویر پایینتره اما بقیه چیزاش چطوره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

استفاده از فلش چه ریسکی داره؟

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها

پيش فرض

استفاده از فلش چه ریسکی داره؟
    با چند تا از تعمیر کارها صحبت کردم و همگی به این موضوع اشاره کردند که عامل سوختن برد همین استفاده از فلش و گذاشتن اون روی تلویزیون است.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با چند تا از تعمیر کارها صحبت کردم و همگی به این موضوع اشاره کردند که عامل سوختن برد همین استفاده از فلش و گذاشتن اون روی تلویزیون است.
    هه دوست عزیز تعمیرکارهای موردنظر شما همگی بیسواد بودند که یه همچین نظری دادن

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها

پيش فرض

هه دوست عزیز تعمیرکارهای موردنظر شما همگی بیسواد بودند که یه همچین نظری دادن
    هه مهندس تو این مملکت فقط تو با سوادی. حداقل اول برو بپرس بعد بیا نظر بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •