سلام واقعا باعث خوشحالیه سری جدید کونامی حرفهای زیادی برای گفتن داره و میشه از این نسخه به عنوان یک سال فوتبالی لذت بخش استفاده کرد .
دوستان این چمنهای اچ دی رو بعد از دانلود باید تو کدوم پوشه ریخت تا اعمال بشه ؟
سلام واقعا باعث خوشحالیه سری جدید کونامی حرفهای زیادی برای گفتن داره و میشه از این نسخه به عنوان یک سال فوتبالی لذت بخش استفاده کرد .
دوستان این چمنهای اچ دی رو بعد از دانلود باید تو کدوم پوشه ریخت تا اعمال بشه ؟
والا من که میدونم چیه و در جواب دوستمون گفتم و با همون کلمه جواب هم دادم که متوجه بشن . البته حرف شما درست و من پوزش میخوام که اشتباه رو با اشتباه جواب دادم .![]()
من پچ pte نصب کردم لوگو و لباسها درست شده نقل و انتقالاتش قدیمیه فایلی نیست که نقل و انتقالاتش آپدیت بشه؟
با تشکر
امروز بازی رو خریدم. وقتی نصب کردم حجم کل شد 6.15 گیگ! مگه نباید بالای 10 گیگ بشه؟!
من 2016 رو روی low اجرا میکردم یکم لگ داشتم، 2017 هم همینطوریه
کسایی که با ویندوز 7 آشنایی کامل دارن، میشه کاری کرد که ویندوز دیتا های پسزمینه رو کاهش بده؟!
و بازی بهتر و روانتر اجرا بشه؟!
روی low هم لگ دارین ؟!
برنامه JetClean رو نصب کنید یکسری فایلهای temp رو حذف میکنه و رمت رو خالی میکنه .
این مسیر برید :
control panel - system and security - review your computers status - view performance information - Adjust visual effects
و بعد Adjust for best performance رو انتخاب و ok بزنید . تا حدودی تاثیر داره ..
شما مطمئنی نقل و انتقالاتش قدیمه ؟! مثلا الان پوگبا تو منچستر نیست ؟! بانگا تو اینتر نیست ؟! گوندوگان تو من سیتی نیست ؟! هارو چک کنید .
نسخه 5.5GB بازی یا همون که شما داری نسخه ای هستش که تک زبانه هستش اما نسخه 10GB زبان های دیگه رو هم داره همین و تفاوت دیگه ای با هم ندارن .
مشخصات سیستم شما چیه ؟!
برای اجرای بهتر بازی باید سخت افزار ها را اپگرید کرد
تنظیمات نرمافزاری چندان تاثیری نمیتونن داشته باشن
Last edited by golmohammadi; 08-11-2016 at 14:25.
شما مطمئنی نقل و انتقالاتش قدیمه ؟! مثلا الان پوگبا تو منچستر نیست ؟! بانگا تو اینتر نیست ؟! گوندوگان تو من سیتی نیست ؟! هارو چک کنید .
آره هیچ کدوم تو این تیمهایی که گفتید نیستن
پس شما پچ PTE رو درست نصب نکردی و یا نسخه قدیمی اون رو نصب کردید چون من پچ PTE 2.0 رو نصب کردم و نقل و انتقالات اون به روز هستش !
خیلی زیاد لگ ندارم، ولی همون یکم هم روی اعصابه!
آخه وقتی رفتم تو بازی، یه لیست از چند زبان مختلف رو داشت که من انگلیسی رو انتخاب کردم!
سیستم قوی ندارم! ولی حداقل سیستم مورد نیاز بازی رو روی سیستم دارم!!
رم 2
گرافیک 1 (آخرین آپدیت کارت گرافیک)
CPU Core 2 Dou 2.20 GHz
توی تنظیمات بیرون بازی، CPU رو بد زده، بقیه رو Good
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)