هر کار میکنم از فال گیر به شاتل لند نمیشه چیزی انتقال داد خود لینک و میدم یوزر پس اولش اضافه میکنم بازم منتقل نمیکنه
یه مستقیم کننده لینک که با شاتل لند سازگار باشه میشه معرفی کنید
هر کار میکنم از فال گیر به شاتل لند نمیشه چیزی انتقال داد خود لینک و میدم یوزر پس اولش اضافه میکنم بازم منتقل نمیکنه
یه مستقیم کننده لینک که با شاتل لند سازگار باشه میشه معرفی کنید
آقا چرا جو منفی میدید،مثل این که سروراشون مشکل داشتن داره درست میشه،برای من که سرعت دانلود تقریبا مثل قبل شده
فقط یه مقدار دیرتر ریموت میکنه
والا من که همین الآن امتحان کردم راحت انتقال داد ، البته دو تا فایل 55 مگی بود
شلوغ شده ديگه مشخصه مثل سابق نميشه
ملت ماهم يه چيزي كه گيرشون مياد تا ع** رو در نيارن ول كن نيستن خيلي هارو ميشناسم كه ٢٤/٧ دارن از شاتللند دانلود ميكنن
کسی حق نداره از نحوه استفاده دیگری از سرویسهای ارائه شده ایراد بگیره. به هیچ وجه!
سرویس دهنده حتما در توان خودش دیگه که همچین خدمتی رو به مشتریهاش ارائه میکنه پس اینکه ما کاسه داغتر از آش بشیم که فلانی و بهمانی چقدر از سرویسشون استفاده میکنن کاملا نابجاست.
اگر مشکلی هست باید از سرویس دهنده ایراد گرفت نه از مشترک که به حق هیچ رفتار نامتناسبی برخلاف قواعد سرویسی که در اختیارش هست انجام نداده ولو اینکه به قول شما 24/7 در حال دانلود و استفاده از حق مسلمی که در اختیارش قرار گرفته باشه.
در نتیجه هرچه فریاد دارید و اگر مشکلی دارید بر سر شاتل و شاتللند بزنید نه کاربر نهایی.
و البته این رو هم بگم که همین الان من در حال استفاده هستم اون هم بدون هیچ مشکلی، نه در دانلود و نه در ریموت فایل.
پ.ن: خب الان باز چک کردم ظاهرا مشکل پیدا شده. سرعت دانلود افت کرده.
Last edited by Masoud-Susa; 16-09-2016 at 11:33.
این سرویس رو میشه اشتراکی استفاده کرد ؟ مثلا 3 نفر با هم بخرن ؟
منظورتون رو از اشتراکی نمی دونم ولی اگه می خواهید رایگان دانلود کنید هر مشترک شاتل باید اشتراک شاتل لند رو بگیره
درست متوجه شدید پس هیچ جوری نمیشه دورش زد و اشتراکی نامحدود دانلود کرد.
الان سرویس 128 هم روی 16 مگ بسته میشه ؟ یعنی محدود نمی کنند 2 ترابایت دانلود کنیم ؟
دوست عزیز تو هر ماه می تونید 5 ترابایت دانلود کنید که با این سرعت شاتل تو یه ماه کامپیوتر کلا روشن باشه تا بتونید دانلود کنید
فقط ميتونين با يوزر پس همديگر وارد بشين اتصال اينترنت رو برقرار كنين دانلود كنين و دوباره عوض كنين تا بقيه استقاده كنن
همزمان فقط يك خط رايگان داره
بهتره ساعت بندي كنين
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
منم نگفتم كسي حق نداره ٢٤/٧ دانلود كنه
ولي چيزي كه عوض داره گله نداره!
وقتي سرويس رو برداشتن يا روش محدوديت جديد گذاشتن چنين افرادي حق اعتراض ندارن
درسته از لحاظ ترافيك براي شاتل هزينه اي نداره اما از لحاظ پهناي باند خيلي به ضررش خواهد بود!پهناي باند كه نامحدود نيست
استفاده درست نميكنيم پس نبايد خيلي انتظار سرويس درست و حسابي هم داشته باشيم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)