سلام دوستان..
توی کانال ایرانسل دیدم که مودم -tf-i60 رو با تخفیف 40 درصد داره میده و آخرین روز هم هست
ما که شهرستانی هستیم دگ اگه بخوایم بیایم هم نمیرسیم.
کسی از دوستان هست که خودش اونجا باشه یا امروز قراره بره ما پول
بزنیم به حسابشم برامون بفرسته
سلام دوستان..
توی کانال ایرانسل دیدم که مودم -tf-i60 رو با تخفیف 40 درصد داره میده و آخرین روز هم هست
ما که شهرستانی هستیم دگ اگه بخوایم بیایم هم نمیرسیم.
کسی از دوستان هست که خودش اونجا باشه یا امروز قراره بره ما پول
بزنیم به حسابشم برامون بفرسته
Last edited by javad_0569; 19-10-2017 at 11:57.
احتمالا FD-M60 چون همون CA60 هست که FDD داره و بهینه سازی شده . M هم مال Mobile ه
نظر منو میخوای اصلا سراغ مودم های ایرانسل نرو معلوم نیست مودم کدوم کارخونه چینی دارن به عنوان هووایی و زد تی ای میفروشن مودم مارک هووایی با گارانتی اصل بگیر باطریشم خراب بشه مطمئین باش نمایندگیش دارهمثل ایرانسل نیست
آخه تو سایت ایرانسل برا CA60 زده که از MIMO4*4 پشتبیانی میکنه ولی برا M60 زده MIMO2*2 به همین خاطر موندم کدومو بگیرم
این مودم که ایرانسل تبلیغشو میکنه TF-i60 واقعا 4.5 رو ساپورت میکنه ؟
و اینکه شهر ما فورجی پلاس داره اما اینترنت ثابت TD-LTE فعال نیست ... ایا میتونم از اینترنت 4.5 همراه استفاده کنم یا نه ؟
توی نظرات دیجی کالا خوندم که درواقع اون تبلیغاتی که ایرانسل میکنه نیستش این مودم
ممنون میشم کسانی که این مودم رو دارند راهنمایی کنند چون میخوام بخرم![]()
وقتی cat6 داره یعنی ساپورت میکنه ، ارزششو داره خود ایرانسل اعتراف کرده . اگه پهنه برای اینکه انتن بده
مثل ماشین های هیوندا i60 بنزینی ه چهار سلیندر شما رو به مقصد میرسونه
i40 هیبریدی برقی ه ، شما رو وسط جاده غال میزاره مخصوصا اگه شما مال ایران باشید
تفاوت cat4 و cat6 فقط توی سرعت آپلود و دانلوده یا توی پینگ و تایم اوت هم تاثیر داره ؟ من بین b315 و b525 موندم ... اهل دانلود نیستم فقط برای گیم میخوام .. ارزش 250 تومن بیشتر رو داره b525 ؟ من با گوشی cat4 و cat6 که تست کردم هر دو پینگ یکسانی داشتن فقط سرعت دانلود cat6 حدود 70 درصد بیشتر بود
اگر برای دانلود نمی خواهید همون 315 خوبه
چون پینگ برای شما مهمه و توی پلاس پینگ بیشتر میشه که کمتر نمیشه.. شما روی باند مناسب قفل می کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)