تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 104 اولاول ... 397985868788899091929399 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 1036

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 95 - 1394

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اگه کیروش واسه بازیکنا خط و نشون نمیکشید نه رضائیان و نه طارمی هیچکدوم حاضر نمیشدن برن ترکیه. چون هدایتی هر چی میخواست بهشون پول میداد. همه اینا زیر سر جناب کیروشه

کیروش چطوری خط و نشون کشید؟

2. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

Last edited by 000000000; 28-06-2016 at 22:07.

4. 6 کاربر از 000000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

مهدی طارمی
    پیشنهاد 4میلیاردی هدایتی واسه موندن تو پرسپولیسو قبول نکرد
    و رفت به اروپا جونش رسید
    دیگه حرفی ندارم درباره این بی غیرت

Last edited by 000000000; 28-06-2016 at 22:02.

6. 3 کاربر از 000000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

این یارو باباش مریض بود دیگه درسته؟!
    یعنی از بیماری پدرش سوء استفاده کرد واسه دبه کردن؟!

8. 5 کاربر از 000000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خیلی خوشحالم که همچین موجودات بی غیرتی دیگه توی تیم بزرگ پرسپولیس نیستن
    زمان همه چیزو ثابت میکنه که چه غلطی کردن و در اینده جای هیچ بازگشتی نیست واسشون
    میتونستن خیلی راحت همون اول بگن ما نمیمونیم و برن ولی این بازیا واسشون یدجور گرون تموم میشه

دیگه اسمی از این دو تا موجود پست نخواهم اورد

10. 5 کاربر از 000000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

ما هیچکدوم با رفتن طارمی و رضائیان مخالفتی نداشتیم،نحوه رفتنشون کاملا آماتور و غیر حرفه ای بود،رضائیان میتونست مثل آدم درخواستشو مطرح کنه و بره،اینقدر موش و گربه بازی لازم نبود،بهانه کردن مریضی پدرش لازم نبود

آقای طارمی شما به قول رفیقمون تو شهر خودتم کسی نمیشناختت چه برسه به ایران،شما که میخواستی بری چرا با احساسات یه عده هوادار که زندگیشون پرسپولیسه بازی میکنی ؟ چرا میای باشگاه میگی میمونم؟ چرا میگی برا تفریح میرم ترکیه ؟

(آقای رضائیان امشب میخواستم برای سلامتی پدرت دعا کنم ولی بد کردی .....)

واقعا حالم بهم میخوره دیگه از این کارای کثیف،جالبه هر سال همین بلا سرمون میاد ولی دوستان به اهدافشون نمیرسن!!!!ا اگه بازم همشون علیه تیم ما اقدام کنن بازم موفق نمیشن،چون یه ملت پشت این تیمه و بودن برانکو ما رو چندین برابر متحد تر کرده

و در آخر : امثال طارمی رضائیان تو ایران خیلی هست،حتی خیلی بهتر و درجه یک تر و با معرفت تر

اینا رفتن جایگزین میاریم،جایگزینا برن باز جایگزین براشون میاریم،قحطی بازیکن نیست
    امیدارم 2 روز دیگه پیشمون نشید دست از پا دراز تر برگردید،مثل محمد نوری چون دیگه هیچ جایگاهی نزد تیم و هواداری عزیز پرسپولیس ندارید و نخواهید داشت

خودتونو نابود کردید .........

این بنده خدا حرف جالبی زد !!!!

باید یه دوتاسگ بگیرن شماره ۹وشمارهی ۲۷ تن شون کنن توبازی اول بیارنشون کنار زمین تاشاید ازسگ وفاداری رو یاد بگیرند
    Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 28-06-2016 at 22:39.

12. 8 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

14. 8 کاربر از 000000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

مهرداد میناوند:
    تا پیراهن پرسپولیس را از دست ندهی نمی فهمی چه گوهری را در اختیار داشتی این را می توانید از تمام آنهایی که روزی این لباس مقدس را پوشیده اند بپرسید. فراموش نکنید پرسپولیس و هوادارانش مثال سنگ کف رودخانه و بازیکنان مثل آب روان هستند و در بستر رودخانه این سنگ ها هستند که ماندگارند. درود بر غیرت تمام هواداران پرسپولیس که تمام عمر با تیمشان سفید امضا کردند. زمان بزرگترین قاضی است, پس صبور باشید دوستان.
    Last edited by 000000000; 28-06-2016 at 23:32.

16. 8 کاربر از 000000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بخندید که رکورد دل شکستن را در شب قدر شکستید

شاید بعد از انتقال مهدی هاشمی نسب و علی انصاریان به استقلال نقل و انتقال هیچ بازیکنی تا به امروز این قدر هواداران پرسپولیس را بهت زده نکرده بود. نه اینکه طارمی و رضاییان مهره های بزرگی باشند، نه، نحوه جدایی آنها و امیدی که از هواداران تبدیل به یاس کردند و عهدی که پای آن نماندند و شکستند باعث سرخوردگی آنان شده است. در شب قدری که بندگان قرآن به سر گرفته و طلب بخشش از خدا می کنند، دو جوان ایرانی در کشور همسایه جلوی دوربین رفتند و برای یک مشت دلار لبخند زند، لبخندی به قیمت شکستن میلیون ها دل، دل هایی که صیقل خورده بود تا خبرهای خوب بشنود نه اینکه سنگ به سویش پرتاب شود.

پ ن: تازه مصاحبه هم کردن و گفتن هرچی داریم از هوادارا داریم
    مام میگیم خفه شید بی غیرتا و دیگه اسم پرسپولیس و هوادارا رو نیارید

Last edited by 000000000; 29-06-2016 at 00:49.

18. 6 کاربر از 000000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

برانکو: آنها باید مردانه خداحافظی می کردند

برانکو ایوانکوویچ بعد از قطعیت قرارداد رامین رضاییان و مهدى طارمى، سکوت خود را در این باره شکست. سرمربى پرسپولیس حرف هاى خود را از این شروع کرد: روز پر کارى را پشت سر گذاشتیم و خودم را براى تمرین فردا آماده میکنم. خبر حضور رضاییان و طارمى در ریزه اسپور را شنیده ام و تصور مى کردم آنها قصد ندارند با پرسپولیس ادامه دهند. به هرحال زندگى همین است و باید براى آماده کردن چهره هاى جدید آماده باشیم و این مساله براى ما هم صادق است. من براى این دو بازیکن آرزوى موفقیت مى کنم.

وقتى از برانکو درباره نحوه جدایى این دو سوال میکنیم و اینکه این دو با این اتفاق تمرکز و وقت پرسپولیس را گرفتند او مى گوید: در این زمینه خیلى دوست ندارم حرف بزنم. این دو از ستاره هاى فصل گذشته پرسپولیس هستند و ما یک فصل خوب را در کنار هم پشت سر گذاشتیم. لحظه هاى خوبی داشتیم و مى توانستیم جام را بالاى سر ببریم. به هرحال نقصان هایى هم وجود دارد و من فقط به این نکته اشاره مى کنم که کاش رامین و مهدى جنتلمنانه تر رفتار مى کردند و مردانه با هواداران وداع می گفتند.

وى ادامه داد: ما وقت زیادى را پاى جدایى این دو از دست دادیم در حالى که مى شد خیلى دوستانه رفتار کرد و دیگران را از تصمیم آگاه کرد و براى پیشرفت مسیر تازه را در پیش گرفت و من این را درک میکنم. بازیکنان به دنبال پیشرفت و پول بیشتر هستند و این مساله باید در مسیر درست قرار گیرد. من متاسفم که این دو ستاره اکنون دچار خشم طرفداران هستند.

برانکو ایوانکوویچ ادامه داد: البته امیدوارم با ادامه تمرینات و حضور بازیکنان جدید توجه طرفداران از این سمت برداشته شود. در نهایت این تیم است که مى ماند و مربى و بازیکنان مى آیند و مى روند و این در همه جا صادق است. کار کردن و تمرین کردن و ساختن دوباره تیمى که مثل سال گذشته مردم را با آن خوشحال کنیم و از بازیکنان و هواداران مى خواهم در این مسیر همچنان کنار ما باشند.

برانکو درباره جانشینان احتمالى این دو بازیکن در ترکیب خود مى گوید: در پست دفاع راست سه بازیکن دیگر دارم و فکر نمى کنم مشکلى از این بابت متوجه ما شود و در مورد طارمى اوضاع کمى متفاوت است و شما به سختى مى توانید کسى را جانشین بهترین گلزن فصل گذشته کنید اما تصور من این است که خط حمله فوق العاده است و با بازیکنانى که داریم جاى خالى مهدى را پر میکنیم. من باز هم براى این دو بازیکن آرزوى موفقیت و درخشش در لیگ ترکیه را دارم و این نهایت آرزوى یک سرمربى براى شاگردانش است.

پ ن: چقد با شعوره این برانکو,
    فصل بعد قطعا با این مرد قهرمانیم شک نکنید.

20. 5 کاربر از 000000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •