اصلا چنین مواردی وجود نداره
پس از آپدیت بازی خیلی روونتر و فیزیکی تر شده
مشکل دروازه بان ها وجود داشت و داره!
اصلا چنین مواردی وجود نداره
پس از آپدیت بازی خیلی روونتر و فیزیکی تر شده
مشکل دروازه بان ها وجود داشت و داره!
کرک آنلاین از کار افتاده؟
سلام. آره. منظورم همین آپدیت بود.
می دونم نمی تونه کاری کنه. چون هر کدوم از Patch های غیر رسمی یه مشکل دارن، گفتم نصب نکن.
آره. تمام مشکل هایی که گفتم، هست تو این آپدیت.
سلام. شما دقیقاً بگو کدوم موارد وجود نداره؟
همه ی اینایی که گفتم، وجود داره تو این آپدیت.
Konami اصلاً کارش همینه. همیشه با آپدیت های جدید، بیشتر گند میزنه به بازی. همون طور که تو نسخه ی 15 هم 3 تا آپدیت داد و هر سری بدتر از سری قبل...
سلام، مستر لیگ رو شروع کردم ولی در پنجره نقل و انتقالات اول فصل پولم منفی شده. حالا سوالم اینه که آیا تا آخر فصل باید این رقم رو مثبت کنم؟ اگه اطلاعی از این موضوع دارید لطفا در جریان بگذارید.
مسترلیگش در حد پشمک هست....تو13 منفی میشد کل بازیکناتو از دست میدادی....من چن بار برام اتفاق افتاد چیز خاصی نشد
با اومدن دیتاپک هم پچ های جدید از راه میرسه از جمله گلکسی
ببین دوست عزیزم پست های قبلی منو بخونی میبینی خود من کونامی رو از ریشه قبول ندارم چون اصلا نمیتونم هضم کنم که شرکتی به این بزرگی تو چندتا ایراد کوچولو و مسخره داره دست و پا میزنه!
البته جای تعجب هم نداره اینا همش ترفندهای تبلیغاتیه تا مشتری رو تا سال آینده و نسخه جدید تشنه نگه دارن مانند خیلی محصولات دیگه!
اما در مورد مواردی که شما نوشتید من بند به بند توضیح میدم تا متوجه بشید که اغراق زیادی شده!
1-این مورد رو من اصلا ندیدم تو بازی (شاید شما سرعت بازی رو بصورت دستی زیاد کردین)
2-این مورد هم باز قابل قبول نیست چون با کمی دقت میشه مدافعان حریف رو جا گذاشت (عالیه که مدافعان اینجورین چون چند سال پیش همه شاکی بودن که چرا رونالدو رو ورمیداریم میریم گل میزنیم مدافعان هم در نقش شلغم!)
3-دروازه بان رو قبول دارم اصلا از لحاظ هوش مصنوعی حرفی ندارن واسه گفتن
4-اینم مربوط به مورد قبلیه
5-اتفاقا نفوذ مهاجما تو این نسخه عالیه و شما باید تو نقش پاسور خیلی سریع پاس رو ارسال کنید تا مهاجم از خط آفساید رد نشه
6-من فعلا از لحاظ داوری تغییری نمیبینم اتفاقا داور خیلی از خطا ها رو خطا نمیگیره
7-این مورد سلیقه ایه و نمیشه بهش ایراد گفت
8-این مورد هم تا حدودی قبوله اما آپدیت تاثیری رو دقت شوت نداشته
9-این مورد هم تفاوت چندانی نداشته
10-اینم که مربوط به آپدیت نیست و مشکل همیشگی کونامیه
موفق باشید
1- نه. اصلاً سرعت رو زیاد نکردم. تمام تنظیمات، پیش فرضه.
2- می دونم خوبه که اینجوری باشه؛ ولی نه در این حد که تا بخوای یه دور بچرخی دور خودت، ندونی توپو از کجا گرفتن... خیلی مزخرف شده.
5- نه. این جوریم که شما میگی، عالی نیست. اگه یکی مثل من کلّاً تاکتیک بازیش اکثراً سانتر باشه، چی؟ نباید حتّی 30، 40 درصد از سانترها رد بشه بدون این که مهاجمم تو آفساید باشه؟ (علی رغم این که با دقّت تمام سانتر می کنم). اگه این جوری باشه که تاکتیک بازی رئال که تو دنیای واقعی هم اکثراً سانتره به سمت مهاجمین، باید اکثر سانترهاشون نرسه به مقصد و مهاجمان رئال همیشه تو آفساید باشن که...
6- من دیدم چند خطایی که خطا نبود و گرفت. این جوریم که شما میگی خیلی از خطاها رو نمی گیره هم نیست. تک و توک پیش میاد که خطا باشه و نگیره.
7- ربطی به سلیقه نداره. وقتی تو اون وضعیّت فیلمبرداری میشه، معلوم نیست کدوم بازیکن کجائه. زوم دوربین فقط رو توپه که خیلی مزخرفه. نمی دونم چرا Konami این کارو کرد تو نسخه ی 16؛ در صورتی که تو 15 هر سری وقتی شوت خطرناک میزدی، از یه زاویه ی دیگه می گرفت و فیلمبرداری های متفاوتی براش گذاشته بودن؛ ولی تو 16 فقط همین مدل فیلمبرداریه...
8- چرا! اتّقاقاً یه کم تأثیر داشته. بوده شوت هایی که قبل آپدیت میزدم و بهتر میرفت تو دروازه؛ ولی الآن اکثراً از کنار دروازه میره.
9- چرا! اتّفاقاً شوت رو خیلی محکم کردن بعد از آپدیت.
10- نه. مشکل همیشگی نیست. یادمه تو نسخه ی 15، اگه اشتباه نکنم تو آپدیت دوّمش اسم تمام تیم های انگلستان رو درست کرده بود و همچنین لباس هاشونو که توی آپدیت سوّمش دوباره خراب کرد...
==========
Konami به راحتی می تونه این مشکل ها رو برطرف کنه؛ ولی همون جور که شما گفتی، می خواد کاربر هر سال نسخه ی بعدی رو بخره؛ ولی کور خونده. حدّاقل تو ایران 99% مردم، کرک شده بازی می کنن. حق همچین شرکتی همینه.
==========
در ضمن! الآن بعضی از دوستان نیان بگن که Konami نیازی به سود از ایران نداره و این حرفا و سودشو از کشور های دیگه به دست میاره. من کلّاً گفتم حق همچین شرکتی که به حرف کاربراش گوش نمیده، همینه.
Last edited by Pitbull2015; 30-10-2015 at 15:53.
باید دیتاپکی که اومده نصب کنید و کرک آنلاین جدید جایگزین کنید.
لینک زیر رو من استفاده کردم و قدم به قدم توضیح داده.
در ضمن کرک جدید بر خلاف قبلی اکانت رو سیو می کنه. رو نسخه بلک باکس هم بدون مشکل تست کردم.
تجربه شخصیم هم بعد آپدیت، عملکرد بهتر دروازه بان هاست. یه بازی انجام دادم ناواس عکس العملای خیره کننده ای نشون داد که حظ کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by vivabarca; 30-10-2015 at 18:54.
درسته
خداییش یه بار فیفا رو بازی کنید ببینید چه گندی زده امسال!
پس از اینکه سال ها کونامی زیر سایه الکترونیک آرتز بود امسال pes واقعا یه سر و گردن بالاست.
من امروز بالاخره با هزار بدبختی تونستم فیفا رو هم یه تست بزنم اما بدون اغراق خیلیییییییی مضخرفه!
فیفا فقط به لایسنس و یه سری جزئیات مثل انیمیشن های اضافه و یه سری صحنه ها اهمیت میده که همه اینا بدون گیم پلی خوب به درد نمیخورن!
با اطمینان میگم امسال فیفا در مقابل گیم پلی عالی pes هیچ حرفی برا گفتن نداره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)