به نظر من هم n73 از همه نظر! بهتره
به نظر من هم n73 از همه نظر! بهتره
بهترین انتخابها k750 سونی
واز نوکیا هم 6131 و 6151 که البته اینها فکر کنم قیمتش یکم بالاتر باشه
موتو v3i , L7 هم خوبن
همه این گوشی ها صدای قابل قبولی دارن
w810 با توجه به این که یک گوشی مولتی مدیاست باید با یک گوشی هم رده خودش از نوکیا مقایسه بشه که فکر میکنم بهترین گزینه در این رنج قیمت(270) نوکیا 5300xpressmusic باشه که البته دوربینش 1.3 هست چون اصلان برای این منظور طراحی نشده
سلام
مي خواستم ببينم به نظر شما موتورولا A1200 يا همون Ming تو رنج 400 تا 500 تومن گوشي خوبيه؟
هم از actrosجان ممنون هم از شما امیر جان![]()
گوشی خوبیه ولی باید توجه کنی که سیستم عاملش linux و برنامه براش زیاد نیست
اینم لینک توضیحات کامل در مورد این گوشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان استادان. الان ممكنه سرو كله ي كلنگ پيدا بشه تاپيك رو ببنده ولي خوب به هر حال...
من 1 ساله پي گوشي مي گردم آدم سخت پسنديم پدر در اومده ولي تا به حال نتونستم انتخاب كنم حالا اومدم بگم ببينم نظر شما چيه ؟ بنده آخرين انتخاباتم ان73 فنلاند و پي 990 فرانسه بوده كه حالا گير كردم كدومو بگيرم
1.آنتن دهي برام خيلي مهمه (مي گن سوني اريكسون ها مثلا حدود مثلا 10درصد آنتن دهيشون ضعيف عمل مي كنه آيا پي 990 هم اينطوريه؟؟ بايد قبول كردكه نوكيا كمي بهتر عمل مي كنه تو آنتن دهي مي گم حالا پي 990 هم مثل نوكياه قويه يا نه؟)
2.دوربينش
3.صداش
4.كيفيت و دوام و موندگاري
نه مي تونم از ان73 بگذرم كه بهم باگارانتي 650 مي دن و نه مي تونم از برنامه خوري پي 990 بگذرم درثاني همه چي هم برام مهمه و همچنين سيمبيان پي 990 خيلي بهتر از ان73 هستش و ان73 خيلي پيچيده و درهم برهمه.
خلاصه نوكيا ان73 كه طلا شده و قيمت خون و پي 990 ارزون شده البته اصل فرانسش
خلاصه دوستان خيلي فوري بگين چي رو انتخاب كنم كدومو جواب كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
سلام به همه من p990 خريدم 350 تومن البته از سيرجان
مموري كه روش بود 64mb بود همين مموري روشونه يا 128mb؟
البته من ميخوام مموري 2 گيگ بگيرم با قيمت 25 تومن خوبه؟ البته تو سيرجان چون اينجا قيمتا يه خورده بالاست.
![]()
سلام دوستان استادان. الان ممكنه سرو كله ي كلنگ پيدا بشه تاپيك رو ببنده ولي خوب به هر حال...
من 1 ساله پي گوشي مي گردم آدم سخت پسنديم پدر در اومده ولي تا به حال نتونستم انتخاب كنم حالا اومدم بگم ببينم نظر شما چيه ؟ بنده آخرين انتخاباتم ان73 فنلاند و پي 990 فرانسه بوده كه حالا گير كردم كدومو بگيرم
1.آنتن دهي برام خيلي مهمه (مي گن سوني اريكسون ها مثلا حدود مثلا 10درصد آنتن دهيشون ضعيف عمل مي كنه آيا پي 990 هم اينطوريه؟؟ بايد قبول كردكه نوكيا كمي بهتر عمل مي كنه تو آنتن دهي مي گم حالا پي 990 هم مثل نوكياه قويه يا نه؟)
2.دوربينش
3.صداش
4.كيفيت و دوام و موندگاري
نه مي تونم از ان73 بگذرم كه بهم باگارانتي 650 مي دن و نه مي تونم از برنامه خوري پي 990 بگذرم درثاني همه چي هم برام مهمه و همچنين سيمبيان پي 990 خيلي بهتر از ان73 هستش و ان73 خيلي پيچيده و درهم برهمه.
خلاصه نوكيا ان73 كه طلا شده و قيمت خون و پي 990 ارزون شده البته اصل فرانسش
خلاصه دوستان خيلي فوري بگين چي رو انتخاب كنم كدومو جواب كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
من كه گيج شدم
يك كلام ختم كلام
زير 500 چي بگيرم ؟؟
سيمبين خيلي مهمه
در رده هاي بعدي فيلمبرداري و بلندي و كيفيت صدا است
منتظر جوابهاتونم
مرسي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)