تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 266 اولاول ... 397985868788899091929399139189 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 2659

نام تاپيک: مباحث مربوط به Overclock اا اورکلاک

اگه نباشه جاش خالی می مونه vivid806's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Zahedan

پيش فرض

این دیگه از شاهکارهای ASUS هست ! که این چیپست رو واسه این فرکانس tune کرده . وگرنه فرکانس offical nforce 4 همون 800mhz هست .

اینم رکورد جهانی این پردازنده با کولینگ یخ خشک :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام
    آقا یک سوال برام پیش آمد خوب تو این عکس که گذاشتید ضریب رو همون *10 زده که وقتی دز 377.67 فرکانس ضرب بشه برابر میزان سرعت هسته که 3776 هست میشه خوب مگر برای کاهش میزان HT نباید ضریب رو کم کرد؟؟؟
    اولاً که دراین عکس ضریب HT است که مثل سی پی یو های اینتل زده شده
    دوماً چطوری تونسته این مقدار رو کم کنه؟؟ راه دیگه ای غیر از کاهش ضریب HT هست آیا؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام من میخوام بپرسم اگه موقع اورکلاک دمایcpuبیش از حد بالا بره امکان خرابی مادربرد هم وجود داره؟
    کسی جواب منو نمیده؟

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

سلام
    آقا یک سوال برام پیش آمد خوب تو این عکس که گذاشتید ضریب رو همون *10 زده که وقتی دز 377.67 فرکانس ضرب بشه برابر میزان سرعت هسته که 3776 هست میشه خوب مگر برای کاهش میزان HT نباید ضریب رو کم کرد؟؟؟
    اولاً که دراین عکس ضریب HT است که مثل سی پی یو های اینتل زده شده
    دوماً چطوری تونسته این مقدار رو کم کنه؟؟ راه دیگه ای غیر از کاهش ضریب HT هست آیا؟؟؟؟
    در وحله اول مثل اینکه شما ضریب HT رو با MP پردازنده اشتباه گرفتی !

ضریب HT در مادربورد های شما بین 1 تا 5 متغییر هست . تو این تصویر ضریب HT روی 2 هست : 377*2 = 714

شما تو باید تو setup مادربورد تو این مسیر دنبال گزینه Hyper Transport frequency باشی :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مقدار Auto رو به 3 تغییر بده .

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

این دو تا با هم ارتباطی ندارند . اگر دما پردازنده بیشتر از حد بالا بره ، سیستم reset میکنه .

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Zahedan

پيش فرض

در وحله اول مثل اینکه شما ضریب HT رو با MP پردازنده اشتباه گرفتی !

ضریب HT در مادربورد های شما بین 1 تا 5 متغییر هست . تو این تصویر ضریب HT روی 2 هست : 377*2 = 714

شما تو باید تو setup مادربورد تو این مسیر دنبال گزینه Hyper Transport frequency باشی :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مقدار Auto رو به 3 تغییر بده .
    آقا شرمنده من اصطلاحات رو زیاد خوب بلد نبودم البته میدنستم که بین 1 تا 5 میتونم بگذارمش و هر چقدر پایینتر بدم میتونم فرکانس بیشتری هم وارد کنم خوب علمی بلد نبودم بگم
    بله من یکبار هم این ضریب رو روی *3 گذاشتم و فرکانس تونستم بالاتر هم بدم
    متشکرم که راهنمایی کردید فقط من متوجه این قسمت نشدم که گفتید 377*2 = 714 خوب اگر این سی پی یو مثل من باشه که هست اون 2000mhz هست و 714+2000=2714 خواهد شد که در این عکس میزان هسته شده 3776mhz !!!! من اینو نفهمیدم
    درست میگم یا نه؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

آقا شرمنده من اصطلاحات رو زیاد خوب بلد نبودم البته میدنستم که بین 1 تا 5 میتونم بگذارمش و هر چقدر پایینتر بدم میتونم فرکانس بیشتری هم وارد کنم خوب علمی بلد نبودم بگم
    بله من یکبار هم این ضریب رو روی *3 گذاشتم و فرکانس تونستم بالاتر هم بدم
    متشکرم که راهنمایی کردید فقط من متوجه این قسمت نشدم که گفتید 377*2 = 714 خوب اگر این سی پی یو مثل من باشه که هست اون 2000mhz هست و 714+2000=2714 خواهد شد که در این عکس میزان هسته شده 3776mhz !!!! من اینو نفهمیدم
    درست میگم یا نه؟؟؟؟
    دوست عزیز این طور نیست .

تو مادربورد های AMD Platform یه فرکانس پایه وجود داره که تو همه مدل ها 200mhz هست .

این فرکانس برای اعمال به device های مختلف از ضرب کننده های مختلفی عبور میکنه . برای مثال multiplier فر کانس پردازنده شما 10 هست . پس این فرکانس ضرب در 10 میشه و با تبدیل شدن به فرکانس 2000mhz فرکانس کلاک پردازنده شما رو میسازه .

این ضریب برای قسمت hyper transport پردازنده 5 هست ، یعنی 200mhz *5 = 1000mhz .

شما هم زمانی که اورکلاک میکنید اون فرکانس پایه 200mhz رو افزایش میدید . با افزایش فرکانس پایه ، علاوه بر افزایش فرکانس کلاک پردازنده فرکانس ht هم افزایش پیدا میکنه ، چون هر دو از یک clock generator تغذیه میشن .

اما از اونجا که هدف اصلی ما از اورکلاک صرفآ فقط افزایش کلاک پردازنده هست ، با کاهش ضریب ht میشه از ناپایداری های احتمالی ناشی از افزایش فرکانس ht کم کرد و راه رو برای رسیدن به فرکانس های بالاتر هموار تر کرد .

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Zahedan

پيش فرض

دوست عزیز این طور نیست .

تو مادربورد های AMD Platform یه فرکانس پایه وجود داره که تو همه مدل ها 200mhz هست .

این فرکانس برای اعمال به device های مختلف از ضرب کننده های مختلفی عبور میکنه . برای مثال multiplier فر کانس پردازنده شما 10 هست . پس این فرکانس ضرب در 10 میشه و با تبدیل شدن به فرکانس 2000mhz فرکانس کلاک پردازنده شما رو میسازه .

این ضریب برای قسمت hyper transport پردازنده 5 هست ، یعنی 200mhz *5 = 1000mhz .

شما هم زمانی که اورکلاک میکنید اون فرکانس پایه 200mhz رو افزایش میدید . با افزایش فرکانس پایه ، علاوه بر افزایش فرکانس کلاک پردازنده فرکانس ht هم افزایش پیدا میکنه ، چون هر دو از یک clock generator تغذیه میشن .

اما از اونجا که هدف اصلی ما از اورکلاک صرفآ فقط افزایش کلاک پردازنده هست ، با کاهش ضریب ht میشه از ناپایداری های احتمالی ناشی از افزایش فرکانس ht کم کرد و راه رو برای رسیدن به فرکانس های بالاتر هموار تر کرد .
    آقا متشکرم الان فهمیدم قضیه چیه
    من باید به فکر یک کولینگ قوی باشم برای سیستم چون نمیتونم بیکار بشینم حتماً باید دستی به سی پی یو در اورکلاک بکشم همیشه در تاپیک مشاوره خرید قطعات هم اعلام کردم اما کسی جوابمو نداد معذرت که اینجا عنوان میکنم یک فن خوب برای سی پی یو که از 939AMD تا LGA775 و همچنین AMD Phenom رو ساپرت کنه تا قیمت 100 هزار تومان هم هزینه میکنم و فقط هم برای سی پی یو میخوام که قوی باشه

در آغاز فعالیت Z I N C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

قوی ترين کولر سی پی يو thermalright ultra 120 extreme هست که 60 دلاره بهش 2 تا فن 120 هم ميخوره همه cpu ها رو ساپورت ميکنه من خودم از اين کولر استفاده ميکنم راضیم

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

قوی ترين کولر سی پی يو thermalright ultra 120 extreme هست که 60 دلاره بهش 2 تا فن 120 هم ميخوره همه cpu ها رو ساپورت ميکنه من خودم از اين کولر استفاده ميکنم راضیم
    دماهاي هسته هات رو ميشه تو بار كامل بگي؟
    پردازندت چيه و چقدر اوركلاك كردي
    چند خريدي و از كجا؟
    Last edited by MicroSystem; 01-07-2008 at 08:39.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Zahedan

پيش فرض

سلام
    از راهنمایی هاتون متشکرم خیلی زیاد

من تونستم اورکلاک پردازنده رو بالاتر ببرم

این حالت اولیه هست:

و این هم تا جایی که تونستم اورکلاک کنم فلان البته تا اینجای کار ولتاژ رو هم روی 1.525 ولت گذاشته بودم

اساتید گرامی نظر بدید چطوره؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •