من که تهرانم
دوستان فرستادن
من که تهرانم
دوستان فرستادن
اسمش هس براشون کافیه میرن پوزشو رو میدن
کلا خیلی چیزا هس که اسمش فقط هس ولی در عمل یه چیزه دیگس
«مقایسۀ متوسّط سرعت دانلود و آپلود 3G و 4G بین شرکتهای مختلف در آمریکا» + «تغییرات سرعت در طی دو سال 2011 و 2012»:
محتوای مخفی: تصاویر
همانطور که تو عکسها میبینید، برای 3G از بین این 4 شرکت، 2 شرکت سرعت دانلودشون حدود 1 مگابیت هست و 2 تای دیگه بالای 1 مگابیت.
لینک منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ایرانی.; 15-08-2014 at 00:36.
این خبر برای 2 سال پیشه دوست عزیز
خودشم گفتکه
این دکل رو از کجا میفهمین دوستان
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
دوستان برای ما دم در خانه انتن میده اما داخل خانه که میشم نمیده در حالی که در منزل رایتل و ایرانسل و همراه اول بد انتن نمیدن از همه بهتر ایرانسل آنتن میده علت چیه؟هنوز کامل راه اندازی نشده؟
به نظرم اونایی که خوشبین نیستن حق دارن.
اینا اگه اینترنت بده بودن رو adsl wimax edge میدادن بیخودی امیدوار میکنیم خودمونو موقع لانچ محدودیتو قطعی بیداد میکنه.همیشه همین بوده.
شرط میبندم 1 شهریور هممون نشستیم اینجا داریم فحش میدیم.فقط من نمیدونم اینا که بده نیستن چرا انقدر امیدوارمون میکنن؟
خود من یه 24 گیگ شبانه گرفتم یه 2 گیگ روزانه با یه 5 گیگ روزانه.از بس که کارم لنگه اینترنته.
یکی دو شب اول سرعت 1.5 تا 2 مگ بود.الان یه هفتس محدود کردن رو 30.هم خونه هم سر کار.
میدونم این پایلوت هست وهنوز کامل راه اندازی نشده اما همین ایرانسل تو وایمکس و نسل دو مگه چه آشه دهن سوزی بوده؟
به نظرتون چه دلیلی داره ایرانسل یا هر شرکت دیگه ای بیاد به کاربر خدمات خوب ارائه بده؟ عاشق چشم و ابرومونه؟
سازمانهای نظارتی باید مجبورش کنن که خدمات خوب بده وگرنه تا نسل 10 هم که بیاد وضع همینه.
حق گرفتنیه دوستان دادنی نیست.اینترنت پرسرعت حق ماهاس که یه عمر مثل بقیه حقوقمون ازمون گرفته شده.
بنظر میاد نسل سه رایتل هست
اگه داخل خونه سیگنال بد میشه یعنی دکلی که روش نسل سوم نصب هست همون دکلی نیست که نزدیک شماست
بچه ها الان 4g كجا ها راه اندازي شده؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
دوستانی که به رایتل گیر میدید صبر کنید ایرانسل نهایی بشه بعد اوایل رایتل هم همینجوری بود راستی ایرانسل هم تماس تصویری نخواهد داشت؟
Sent from my ST15i using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)