عمو کو پ .. هرچی میگردم یافت نمیشود ک
عمو کو پ .. هرچی میگردم یافت نمیشود ک
فکر کنم دیش به عنوان اولین نفر در کشور لینک های ریلودد رو ودم مستقیم و دانلود کرده باشمبالاخره علاقه این دردسر ها رو هم داره . الان از خواب بیدار شدم و میخوام بازی رو روی حداکثر تنظیمات گرافیکی بازی کنم ببینم چند مرده حلاجه
![]()
در ضمن برای اینکه دوستان از شک و تردید بین این دو نسخه در بیان باید بگم که نخسه 8 گیگی فشرده نشده و به صورت نصب شده است ولی نسخه ریلودد فشرده شده و با فایل ایزو و قابل نصب که بعد از نصب حجمش دقیقا باون یکی برابر میشه .
برای راحتی کار حتما نسخه ریلودد رو نصب کنید تا مشکلی در نصب پچ های آتی نداشته باشید
P30DAY و SOFT98 نسخه RELOADED بازی با حجم 6 گیگ رو برای دانلود قرار دادن ...![]()
کرک شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این همه سایت گزاشتن قبول.
کرک کو؟
خوشبختانه pes همیشه بعد از انتشار کرک میشه
دانلود ها هم داره
به نظر من مورد اعتمادترین سایت هست برای بازی که اکثرا بازی هاش بدون مشکل و کامل هستند .
اسم سایت رو باید فاصله دار بنوییسی که به صورت خط درنیاد
سلام دوستان. نسخه ی توزیع شده مطمئن هست ؟؟ با کرک؟
کسی دانلود کرده ؟؟؟
یکی از مشکلات آپدیت بازی هست که همیشه من باهاش به مشکل میخورم. نمیدونم واسه این موضوع هم راهی پیدا شده یا نه !
بچه ها بازی به شدت تاکید میکنم به شدت فوقالعاده شده . الان با حداکثر کیفیت گرافیک روی مونیتور فول اچ دی بدون کوچکترین لگ و ... و به صورت خیلی روون دارم بازی رو انجام میدم .
بازی عالی شده . بی صبرانه منتظرم گروه پس ادیت اولین پچشون رو بیرون بدن و تیم های لیگ برتر و مخصوصا چلسی لایسنسش حل بشه تا بتونم مستر برم باهاش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)