تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 175 اولاول ... 397985868788899091929399139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 1744

نام تاپيک: FC Barcelona | آبی اناری ها |

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

دیگه رکوردهای مسی واسم طبیعی شده و حسه خاصی بهشون ندارم!
    (این 31 هتریک مسی بود که با بارسا بود و از این بابت با رکورد تلمو زارا در بیشترین هتریک برابری کردش امشب)..خدایی هرچی صفات رو میشه روی این بذاریم کینگ-فضایی و...
    مسی تو وینگر چپ خیلی بهتر داره کار میکنه تا مهاجم وسط چونفکر می کنم اینطوری آزادی عمل بیشتری داره و سوارز که تحرکش تو زمین بیچاره میکنه مدافعان حریف رو که اتفاقا پدرو تو این بازی تقریبا همینکار داشت انجام میداد
    امادگی که از این بارسا می بینیم ما رو به کسب جامها امیدوار کننده تر میکنه..حضور کامل و موثر بارترا تو این بازی و رضایت از عملکردش نشون دهنده اعتماد بیشتر به این بازیکنه بشه
    قطعا هفته دیگه هفته سرنوشت ساز برای امیدواری به کسب قهرمانی و افزایش روحیه واسه ادامه کار توی سه جام پیش رو خیلی به ما کمک میتونه بکنه و حمل بار این مسئولیت قطعا رو دوش انریکه ست
    با گذاشتن ترکیب جدید تو این بازی دیگه باید به انریکه اعتماد کرد واسه بازی با سیتی میشه روی تحلیل ترکیب چینیش حساب کرد

پ.ن:خیلی وقت بود همچین گلهایی تو بارسا ندیده بودیم..اونم با پای غیر تخصصی! امیدوارم بیشتر از این اینجور گلا بزنه

2. 12 کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نیمار ستاره بارسلونا: مسی بهترین دوست من است چه در بارسا چه خارج زمین

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

انریکه: در پایان فصل به بردهایمان اهمیت میدهیم. اگر جام ببریم اونوقت خیلی خوب خواهد بود.

تیم رویایی ژابی آلونسو هافبک سابق لیورپول رئال و فعلی بایرن

دروازه: نویر
    دفاع: لام راموس پویول آلابا
    هافبک: جرارد ژاوی اسکولز زیدان
    حمله: رونالدو پرتغالی مسی

4. 11 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Cartoon: 300! Messi Brutal Once Again

Lionel Messi marked his 300th La Liga appearance with a typically brutal showing, scoring a hat-trick and setting up Neymar

اینیستا در سایت فیفا: تنها خواسته من ماندن مسی در بارساست

6. 9 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

به این عکس نگاه کنید. جدول بازیکنانی که بیشترین گل رو برای یک باشگاه اروپایی زدن.

ببینید اسم مسی در کنار چه بازیکنایی هست! و ببینید که جای چه بازیکن‌ها و ستاره‌های بزرگی از این ۲۰-۳۰سال اخیر فوتبال در این لیست خالیه.
    در این لیست کسایی هستن مثل «گرد مولر» و «اووه زیلر» که اسمشون با یک باشگاه گره خورده بود. مولر اون رکورد خارق‌العاده رو در ۱۴ سال حضورش در بایرن زده! یعنی مولر و بایرن معادل شدن.
    مسی الان ۱۱ ساله داره برای بارسا بازی میکنه. از بچگی در بارسا فوتبالش رو شروع کرده. مسی یک ستاره‌ی رسانه‌ای نیست که فقط با بهترین پول اومده باشه به بهترین باشگاه و حالا هم طبق قرارداد گل بزنه. مسی از اول بارسایی بوده. از ژاوی و پویول بارسایی‌تر نباشه، کمتر از اونا آبی‌اناری نیست.
    مسی حداکثر تا ۳ فصل آینده در بالای این لیست هم قرار می‌گیره و اون زمان، وقتیه که بارسلونا و هوادارانش باید از اینکه مسی هم بارسایی بوده، با تمام وجودشون افتخار کنن. اون موقع دیگه اگر کسی گفت «بارسا فقط یعنی مسی»، برای بارسایی‌ها این جمله‌ی انتقادی دلنشین‌تر از هر تعریف و تمجیدی میشه که از بازی تیمی بارسلونای پپ شد.
    شخصا خودم تا زمانی که امروز این عکس رو ندیده بودم، به عظمت اتفاقی که مسی داره برای خودش و بارسا خلق میکنه، فکر نکرده بودم.
    ماندن مسی در بارسا طبیعی‌ترین اتفاق ممکن و خداحافظیش از فوتبال در همین لباس، جریان قطعی تاریخه. وای به حال اون مدیر بی‌خردی که بخواد سر راه تاریخ بایسته.

8. 15 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

لیونل مسی در 300 دیدار خود در لالیگایی، 269 گل به ثمر رسانده و آمار خیره کننده 0.89 گل در هر بازی را به نام خود ثبت کرده است.

انریکه در نشست مطبوعاتی پس از دیدار مقابل لوانته تاکید کرد که بازیکنان بارسلونا در هر بازی با جدیت وارد میدان شده و می دانند که باید چه کارهایی برای پیروزی انجام دهند.

بازیکنان بارسلونا پس از پیروزی قاطعانه تیمشان مقابل دوربین خبرنگاران حاضر شده و به صحبت درباره این دیدار هیجان انگیز پرداختند.
    Last edited by runner; 17-02-2015 at 13:46.

10. 9 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sia mohamadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام رفقا
    خوبین؟
    من اومدم بگم اشتباه کردم
    من گفتم مسی تموم شده
    و بهتره بارسا بفروشه مسی رو
    ولی مسی نشون داد که هنوز بازیکن درجه یک است
    و اعتراف میکنم که اشتباه از من بود
    و سایرین صحیح میگفتن
    درود بر بارسلونا
    درود بر مسی
    قربونتون
    سیا

12. 8 کاربر از sia mohamadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

به ادعاي موندو دپورتيوو

بارسا جانشینان آلوس و ژاوی را مشخص کرد

مدير ورزشي جديد باشگاه بارسلونا "برائيدو"، قصد دارد لارس بندر و دانيلو را در ژانويه يا تابستان 2016 به بارسلونا بياورد.

به گزارش "ورزش سه"، قرارداد دنی آلوس با بارسلونا، ژوئن امسال به اتمام می رسد ولی از آنجا که بارسلونا قادر به جذب بازیکن در سال 2015 نیست و به دلیل بی اعتمادی کادر فنی به مونتویا و داگلاس، این احتمال وجود دارد که قرارداد این مدافع برزیلی یک سال دیگر تمدید شود.

بارسلونا قصد دارد دانیلو، مدافع برزیلی 23 ساله باشگاه پورتو را جایگزین دنی آلوس در جناح راست خود کند. بازیکنی که به شدت موردتوجه رئال مادرید نیز قرار دارد. دوستی صمیمانه دانیلو با نیمار، شانس بارسا را برای به خدمت گرفتن این بازیکن، بالاتر از رئال برده است.

دانیلو 1.84 قد دارد و در این فصل 25 بازی برای پورتو انجام داده. رقم فسخ قرارداد او 50 میلیون یورو است اما با 25 میلیون او می تواند پورتو را به قصد باشگاهی دیگر ترک کند. هدف بارسا امضای قرارداد غیر رسمی با دانیلو در تابستان و سپس به خدمت گرفتن رسمی او در ژانویه سال 2016 است. یعنی زمانی که محرومیت بارسا از خرید بازیکن به اتمام می رسد.

اما لارس بندر، هافبک 25 ساله لورکوزن، بازیکنی است که بارسا دوست دارد جایگزین ژاوی در میانه زمین خود کند. ژاوی قراردادش ژوئن 2016 به اتمام می رسد و در آن زمان قصد خداحافظی از فوتبال را دارد. بندر شش سال است که در لورکوزن بازی می کند و در این فصل در 24 بازی، 1 گل نیز برای این تیم آلمانی به ثمر رسانده است. او که 1.83 قد دارد، می تواند با 20 تا 30 میلیون یورو از لورکوزن جدا شود. آرسنال رقیب جدی بارسا برای جذب این بازیکن به حساب می آید.

14. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بندر جایگزین ژاوی؟!!!!
    بندر در بهترین حالت یک box-to-box midfielder هست. تازه اونم با اغماض چون توانایی‌هاش در یک‌سوم دفاعی حریف شدیدا پایین میاد. من هم فکر میکنم بارسای جدید بهتره بجای جایگزین و کپی ژاوی، دنبال یه هافبک box-to-box باشه، اما فقط درصورتی که فوق‌ستاره باشه. یعنی یکی مثل پوگبا.
    الان هافبک بارسا به بازیکن‌های خلاق با توانایی دریبلینگ و مخصوصا گلزنی احتیاج داره که درصورت نیاز بتونه به فشار حمله بارسا اضافه کنه.
    خرید یکی مثل بندر، یعنی تکرار انتقال Alex Song.
    Last edited by romantic; 19-02-2015 at 14:49.

16. 6 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

پیکنبائر بر می خیزد!

انسانها ذاتاً دوست دارند تا سقوط یک قهرمان را ببینند. همواره بهترین فیلمها، آنهایی هستند که سقوط، معایب، نقاط ضعف و البته تقلا کردن یک قهرمان را به تصویر می کشند. چرا؟ زیرا ما انسانها دوست داریم تا خود را به جای آن قهرمان تصور کنیم، دوست داریم تا احساسی مشابه او داشته باشیم و دوست داریم تا تصور کنیم که اگر جای او بودیم چه عکس العملی نشان می دادیم. فیلمسازان همواره تلاش می کنند تا ما را وادار به تاسف خوردن درباره قهرمان فیلم کنند و این موضوع در بسیار از فیلمهای پرفروش خودنمایی می کرد؛ فیلمهایی مانند "شوالیه تاریکی بر می خیزد" که در آن کریستوفر نولان داستان یک قهرمان افول کرده، تحقیر شده و ضعیف به نام بتمن را روایت می کند.

و حال بیایید بفهمیم که چرا من این مقاله را درباره جرارد پیکه نوشتم. کاملاً واضح بود که پس از آخرین فصل حضور پپ گواردیولا در بارسلونا، پیکه نمی توانست فرم مطلوب همیشگی خود را پیدا کند. نزدیک به سه سال و نیم از آن می گذشت و این موضوع بسیار شوکه کننده بود. معمولاً، بازیکنانی که برای چنین مدت طولانی از فرم مطلوب خود عقب می افتند، نمی توانند بار دیگر آن را بازیابی کنند، اما این موضوع در باره پیکه ما صدق نمی کرد؛ کسی که پس از آشنایی با شکیرا خواننده کلمبیایی مورد انواع و اقسام هجمه های مختلف قرار گرفت. از شایعه هایی مبنی بر این که گواردیولا برای او مامور مخفی کار گذاشته بود گرفته تا هوداران تیم که گاه و بی گاه از او انتقاد می کردند و حتی برخی آرزوی جدایی وی از بارسا را داشتند. او تبدیل به یک عنصر ضعیف در قلب خط دفاعی بارسلونا شده بود و پس از رفتن گواردیولا روز به روز ضعیف تر می شد.

جرارد پیکه یکی از مستحکمترین مدافعین جهان محسوب می شد، اما برای چند مدت از روزهای آرمانی خود فاصله گرفت. یکی از دلایل افت او را می توان خداحافظی ناگهانی پویول کاپیتان و اسطوره بارسلونا دانست. پیکه دلتنگ روحیه رهبری پویول شده بود و به شدت به آن نیاز داشت. او در جمع 11 بازیکن برتر جهان جایی نداشت و همگان از نام او به سادگی عبور می کردند. او همچنین در ترکیب تیم ملی اسپانیا وداع بسیار تلخی با جام جهانی 2014 داشت. افت فاحش پیکه در فصل قبل و فصلی که خط دفاعی بارسا به شدت به او نیاز داشت، هزینه بسیار سنگینی به این تیم متحمل کرد. تیمهایی که هیچگاه شانسی در برابر بارسلونا نداشتند، مدام بر روی دروازه این تیم هجوم آورده و به راحتی گلزنی می کردند و همین عامل باعث شد تا بارسا در آخر فصل هیچ جامی کسب نکند. در این لحظه بود که زنگ خطر خرید مدافع جدید در بارسلونا به صدا درآمد.

اما ناگهان لوییس انریکه با ایده هایی جدید و به امید شروعی دوباره قدم به باشگاه گذاشت. چهار کاپیتان فصل جدید بارسا مشخص شدند، اما بازهم در بین آنها نامی از پیکه دیده نمی شد، درحالی که بوسکتس دوست جوانتر پیکه به عنوان کاپیتان چهارم تیم انتخاب شده بود. این یک فاجعه برای پیکه محسوب می شد؛ کسی که سالها برای کاپیتانی در بارسلونا انتظار کشیده بود، اما بدون شک این موضوع یک موهبت پنهانی برای او به شمار می آمد. پس از چند نمایش ضعیف توسط پیکه، انریکه او را برای چند بازی نیمکت نشین کرد. وقتی که نام پیکه بار دیگر به جمع 11 نفر ابتدایی اضافه شده، او بدون شک بازیکن دیگری شده بود و به نوعی روحی تازه در کالبدش دمیده شده بود. او شروع به وفق دادن خود با روحیات یک جنگجو و یک رهبر کرد. او سریعتر، قوی تر و مستحکمتر شده و به همان بازیکنی تبدیل شد که هواداران دلتنگ آن بودند. او اکنون به رهبر خط دفاع و نماد جنگجویی تیم تبدیل شده و آنهم در کنار فرد تشنه موفقیتی به نام خاویر ماسکرانو. پیکه بار دیگر در یک زمان حساس به اوج آمادگی رسیده بود و بدون شک می تواند به تیم در راه کسب عناوین مختلف کمک کند. کار به آنجا رسید که این مدافع طی سخنانی احساسی عنوان کرد: «من هر روز بیشتر از قبل عاشق حرفه ام می شوم و دوست دارم که به بازی کردن ادامه دهم. با اطمینان کامل می گویم که من در این باشگاه بازنشسته خواهم شده، خواه در آخر این فصل باشد یا 6 سال دیگر. برای تیم دیگری به جز بارسلونا بازی نمی کنم. من در این شهر متولد شدم، زندگی می کنم و خانه و خانواده من در اینجا هستند و بدون شک اینجا همان جایی است که می خواهم بمانم».

بدون شک، بازگرداندن پیکه به شرایط آرمانی خودش یکی از بهترین کارهایی بوده که لوچو در زمان حضورش در بارسلونا انجام داده است. اکنون به نظر می رسد که همه چیز در رختکن بارسلونا آرام است و پیکنبائر نیز انریکه را رئیس می خواند. در حال حاضر، همه چیز در بارسلونا بر وفق مراد است و همه بازیکنان در حساسترین مقطع فصل در بهترین فرم خود حضور دارند. این را از آنجا می توان فهمید که بارسا پس از مدتها توانست با پیروزی مقابل لوانته، با 11 پیروزی پیاپی زمان گواردیولا برابری کند. آبی و اناریها تحت هدایت انریکه، انسجام لازم در خط دفاعی خود را به دست آورده اند و از آن به عنوان مبنایی برای حملات خود استفاده می کنند تا از ضد حملات مرگبار حریفانشان پیشگیری کنند. اکنون با بازگشت پیکه به فرم ایده آل خود، ما با اطمینان کامل می توانیم بگوییم که ما مدعی کسب تمامی عناوین هستیم.

منبع: توتال بارسا
    مترجم: غلامحسین صبوری / FCBarcelona.ir

18. 6 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

20. 6 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •