تقریبا مذهبی ترین مسلمون های شیعه، لبنانی ها هستن و گل سر سبد اونها هم نیروهای حزبالله....آخه یه خورده قبول کردن این موضوع با توجه به خالکوبی روی بدنش و وضعیت ظاهری همسرش سخته.من فک می کنم بیشتر یه موضوع تبلیغاتی یا شایعه ای بیشتر نباشه
اکثر اون نیروها رو بدنشون خالکوبی دارن...
اکثر نیروهای مبارز شیعهی عراقی( کسانی که میرن جهاد میکنن و مثلا با 30 سال سن و 3 تا بچه رو ول میکنن برن دفاع از حرم و این صحبت ها) هم رو بدنشون خالکوبی دارن....
کلا، خالکوبی توی ایران و طبق قوانین ایران باهاش برخورد میشه مثل تقریبا همهی چیزای دیگهای که باهاش برخورد میشه...
مسئلهي دینی نیست اصلا!
اسلام شیعی که ما میشناسیم، با اسلامی که اهل سنت اجرا میکنن، با اسلام اخوانیون زمین تا اسمون فرق دارن...هیچ ارتباطی به من نداره که حتی برادرم مسلمون باشه نماز بخونه یا نه خیلی مرد باشم خودم رو اصلاح کنم اما تعجبم از یه گزارشگر هست که حتماً اطلاعات این چنینی ریاد داره اما بازم این موضع رو اعلام می کنه
مسلمون های ترک هم همینجوری هستن تقریبا اکثرشون و این دست قوانین پایهای مثل ازدواج و اینجور چیزا زیاد جدی گرفته نمیشه مخصوصا برای اقایون...
شرمنده من تو همون صفحه پاسخ ایشون رو دادم پست شما رو ندیدم...این بحث مسلمونی و ... همینجا تموم بشه لطفا
این لینک مدتش 6 ساعت میباشه! و اپلود امروزه!!فک کنم همینه؟دوستان کسی لینکی از مراسم استقبال نداره ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

جواب بصورت نقل قول
.gif)