الان با رم SD امتحان کردم.
همینطور که گفتید اگر رم را بیشتر به داخل فشار دهیم حالت فنری دارد که راحت بیرون بیاید.
الان با رم SD امتحان کردم.
همینطور که گفتید اگر رم را بیشتر به داخل فشار دهیم حالت فنری دارد که راحت بیرون بیاید.
سلام دوست عزیز من یه سوال فوری داشتم خواهشمیکنم که اگر کسی میدونه جواب بده :
لپ تاپ من z410 هستش و حدود یک ماهی هست که خریذم.هاردی هم که روشه seagate هستش
من با نرم افزار seatools for windows هارد رو تست کردم تو قسمت smart check قبول شد ولی تو قسمت short generic ( که نمیدونم چی هست) fail شد.
تو قسمت fail info میگه که متاسفانه هارد شما یه تو یه تست مهم رد شد و در ادامه میگه که از seatools for dos استفاده کنید
الان یعنی هارد مشکل داره و باید عوض شه؟آیا همین کاری که گفته ( یعنی استفاده از seatools for dos ) رو انجام بدم؟ عکسای چیزای بالا که گفتم رو پیوست کردم.
اینم بگم که هاردم تو read و write مشکلی نداره.
لطفا اگه میدونید راهنماییم کنید.باتشکر
![]()
من با خود SeaTools فیکس کردم درست شد
وقتی fix long زدی بعد F8 بزن یه چند ساعت طول میکشه
از محیط dos هم میشه fix کرد ، از خود سایت یه فایل iso هشت مگابایتی دانلود کن بزن رو cd با Boot بیار بالا
آموزشش تو سایت seagate هست کامل توضیح داده
تو پست های قبلی هم این موردها به تفصیل بحث شده
خلاصه اینکه نگران نباش ، اوکیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمام سری های z که هارد ST1000LM024 دارن همین مشکلو دارن... لپ تاپ منم همینطوریه! من که بیخیالش شدم و کاری بهش ندارم! چون بعید میدونم یه شرکت این همه لپ تاپ رو راهی بازار کنه درحالیکه هاردش ایراد داره...
البته اگه چند صفحه قبل رو هم نگاه کنید مفصل در این مورد بحث شده و نظرات متفاوت بوده
خسته نباشی...
حقیقتا نمیشه کیبورد z510 رو با کیبورد لپ تاپ فعلی شما مقایسه کرد. چون دل دارای کیبورد مستحکم و قوی بود که من تو z510 نمیبینم. ضمنا تا جایی که متوجه شدم رو چیزای کوچیک حساسیید . باید بگم که فضای چپ کیبورد مخصوصا قسمت دکمه هایی مثل w , e , s یکم تحت فشار کم انگشت پایین میرن و با برداشتن دست دوباره درست میشن . در کل تو قسمت کیبورد z510 بازندست . ولی اگه کیبورد اکسترنال که میگیدد نمیتونید استفاده کنید رو همراه داشتید مشکل برطرف شده بود !
چه مشکلی ؟! تو این مورد z510 شما رو کاملا راضی میکنه . من تا حالا بازی های زیادی رو باهاش بالا اوردم . سی پی یو 4200m در کنار گرافیک 740 انویدیا خیال شما رو از بابت بازی تا مدت نسبتا طولانی راحت میکنه به شرطی که زمان بازی لپ تاپ تو شارژ باشه که شما میگید همیشه هست(البته خیلی هم خوب نیست که لپ تاپ همیشه تو برق باشه خصوصا این مدل که باطریش داخلیه و یکم کار سخت تر هست)
حتما تاثیر داره . افزایش سرعت نقل و انتقال فایل ها. افزایش عمر هارد. مصرف کمتر انرژی سیستم و خب افزایش سرعت بوت که واسه شما مهم نیست.
نمیدونم!
در صورت استفاده فیزیکی درست , من تا حالا مشکلی با استفاده طولانی مدت نداشتم . خصوصا این که واقعا مشکل گرم شدل لپ تاپ خیلی کم پیش میاد تو این مدل .
در مورد این که ارزش داره یا نه بستگی داره به این که چرا بخواید لپ تاپ رو عوض کنید . لپ تاپ فعلی شما واقعا لپ تاپ خوبیه . ولی خب به قول شما وزنش زیاده . واقعا هم زیاده تقریبا فکر میکنم 0.5 کیلویی از z510 بیشتر باشه . ولی باید همه ی شرایط رو برای خودتون در نظر بگیرید و در آخر به نتیجه برسید که میرزه عوض کنید یا نه.
در باره جک هدفون من ندیدم همچین چیزی رو!
سیستم فن و خنک کنندگی این لپ تاپ یکی از نقاط قوتشه که واقعا خوب عمل میکنه.
خودت برنامه های باز شده رو از تسکبار ببین...
من این مشکل رو ندیدم تو این لپ تاپ (ویندوز 8) . ولی اگه منظورتون اینه که به جای ویندوز 8 و 8.1 از 7 استفاده کنید , اصلا توصیه نمیشه . یکم کوچ کردن از ویندوز 7 به 8 سخته ولی بعدا عادت میکنید!
هر چیزی در صورت استفاده نادرست آسیب پذیر میشه . اما اگه به قول خودتون رعایت کنید مشکلی پیش نمیاد . نگران نباشید .
به نظر من همون i5 جواب کار شما رو میده ولی بازخودتون میدونید.
سوال آخرم که نمیدونم...
موفق باشی...
خواهش میکنم . وظیفست...
بله کانفیگای B و D تا اونجایی که من میدونم تنها تفاوتشون همون رمه ...
Last edited by pouria7777; 26-04-2014 at 20:26.
ممنون دوست عزیر.امیدوارم که درست شه.
با سلام .
اون مشکل که در پست های قبلی بحث شد ، به این یکی که دوستمون در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اشاره کردند هیچ ارتباطی نداره !
اون بحث بر می گشت به Recalibration retries ، که بر می گشت به تعداد دفعاتی که تلاش می شود هارد کالیبره شود پس از اینکه بار اول نا موفق بود ( البته یه نکته : طبق توضیحات ، در صورت وجود مشکل در این قسمت ، این پارامتر عموما توسط شرکت ها مشکل حاد شناخته نمی شه . )
اما مشکل دوستمون : طبق عکسی که دوستمون گذاشتند ، ظاهرا مشکل بر می گرده به سکتور های هارد . ظاهرا تعدادی سکتور های ناخوانا توسط نرم افزار شناسایی شده که احتمالا قابل تعمیر هست ( چون طبق تست اول که بررسی S.M.A.R.T بوده ، مشکل خاصی در این قسمت نبوده )
نکته ی مهم اینه که پس از کارکرد هارد در برخی موارد ، این مشکل جزیی پیش میاد و به راحتی با Low Level Format از بین می ره . ( به طور کلی مختص هارد Z510 نیست . ضمن اینکه برخلاف حرف دوستمون ، تمام سری Z با هارد ST1000LM024 به چنین مشکلی برخورد نمی کنند و می تونین صحت این موضوع رو از دوستان در تاپیک Z500 که همه ی آنها از هارد ST1000LM024 استفاده می کنند بپرسین و ازشون بخواین نتایج تست های خودشون رو قرار بدند )
لذا نیازی به نگرانی نیست . اما در صورتی که نگران این موضوع هستین ، می تونین از نرم افزار خود Seagate برای تعمیر استفاده کنین و یا هارد رو Low Level Format کنین .
کسی نگفت مشکل تاچپد من چیه?
از اونجا که هم هارد من و هم یکی دوتا دیگه از دوستان که هشدار calibration دارن تو برنامه seatools نیز تست short generic با fail مواجه شد میشه نتیجه گرفت که این هاردا هردو مشکلو باهم دارن یا شایدم هردو مشکل در واقع از یک جا نشات میگیره! البته بهتره بقیه دوستان هم که مشکل calibration دارن با seatools هم تست short-generic بگیرن تا ببینیم آیا همشون اینطورین یا نه....
اما در مورد سری z احتمالا حق با شماست ... چون من با هاردای z500 برخورد نداشتم اما z510 و z410 با این مدل هارد این مشکلو دارن
کنار ساعت توی notification area این آیکون هست؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)