تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 266 اولاول ... 397985868788899091929399139189 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 2653

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z510

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بله برای رم های معمولی مشکل داره اما باید بگم که حالت فنری داره. ولی رم خیلی می ره داخل. رم را فشار دهید داخل تا جا برود و سپس با ناخن و یا وسیله دیگری آن را به داخل فشار دهید تا بیرون بیاید. البته رم ریدر من به این صورت کار می کنه. رم ریدر شما را نمی دونم. مسئولیت تستش به عهده خودتون.
    الان با رم SD امتحان کردم.
    همینطور که گفتید اگر رم را بیشتر به داخل فشار دهیم حالت فنری دارد که راحت بیرون بیاید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام دوست عزیز من یه سوال فوری داشتم خواهشمیکنم که اگر کسی میدونه جواب بده :
    لپ تاپ من z410 هستش و حدود یک ماهی هست که خریذم.هاردی هم که روشه seagate هستش
    من با نرم افزار seatools for windows هارد رو تست کردم تو قسمت smart check قبول شد ولی تو قسمت short generic ( که نمیدونم چی هست) fail شد.
    تو قسمت fail info میگه که متاسفانه هارد شما یه تو یه تست مهم رد شد و در ادامه میگه که از seatools for dos استفاده کنید
    الان یعنی هارد مشکل داره و باید عوض شه؟آیا همین کاری که گفته ( یعنی استفاده از seatools for dos ) رو انجام بدم؟ عکسای چیزای بالا که گفتم رو پیوست کردم.
    اینم بگم که هاردم تو read و write مشکلی نداره.
    لطفا اگه میدونید راهنماییم کنید.باتشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام دوست عزیز من یه سوال فوری داشتم خواهشمیکنم که اگر کسی میدونه جواب بده :
    لپ تاپ من z410 هستش و حدود یک ماهی هست که خریذم.هاردی هم که روشه seagate هستش
    من با نرم افزار seatools for windows هارد رو تست کردم تو قسمت smart check قبول شد ولی تو قسمت short generic ( که نمیدونم چی هست) fail شد.
    تو قسمت fail info میگه که متاسفانه هارد شما یه تو یه تست مهم رد شد و در ادامه میگه که از seatools for dos استفاده کنید
    الان یعنی هارد مشکل داره و باید عوض شه؟آیا همین کاری که گفته ( یعنی استفاده از seatools for dos ) رو انجام بدم؟ عکسای چیزای بالا که گفتم رو پیوست کردم.
    اینم بگم که هاردم تو read و write مشکلی نداره.
    لطفا اگه میدونید راهنماییم کنید.باتشکر
    من با خود SeaTools فیکس کردم درست شد

وقتی fix long زدی بعد F8 بزن یه چند ساعت طول میکشه

از محیط dos هم میشه fix کرد ، از خود سایت یه فایل iso هشت مگابایتی دانلود کن بزن رو cd با Boot بیار بالا
    آموزشش تو سایت seagate هست کامل توضیح داده
    تو پست های قبلی هم این موردها به تفصیل بحث شده
    خلاصه اینکه نگران نباش ، اوکیه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. این کاربر از pacific.sun1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohsen_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Lahijan

پيش فرض

تمام سری های z که هارد ST1000LM024 دارن همین مشکلو دارن... لپ تاپ منم همینطوریه! من که بیخیالش شدم و کاری بهش ندارم! چون بعید میدونم یه شرکت این همه لپ تاپ رو راهی بازار کنه درحالیکه هاردش ایراد داره...
    البته اگه چند صفحه قبل رو هم نگاه کنید مفصل در این مورد بحث شده و نظرات متفاوت بوده

داره خودمونی میشه pouria7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    قائمشهر

پيش فرض

اول خودم باورم نمیشه 88 صفحه رو خوندم !!

خسته نباشی...

من کارم برنامه نویسی هست و میشه گفت هر روز حدود 5-6 ساعت در حال تایپ هستم (با سرعت نسبتا بالا) در کنارش پشتیبان فنی هستم و مرتب در حال چت کردن ! در کل می خوام بگم که خیلی تایپ می کنم
    این جور که من متوجه شدم کیبردش خیلی قوی و محکم نیست به نظرتون مشکلی پیش نمیاد براش ؟ (امکان استفاده از کیبرد اکسترنال وجود نداره ! الان 3 تاکیبرد دارم ولی نمی تونم استفاده کنم !)
    حقیقتا نمیشه کیبورد z510 رو با کیبورد لپ تاپ فعلی شما مقایسه کرد. چون دل دارای کیبورد مستحکم و قوی بود که من تو z510 نمیبینم. ضمنا تا جایی که متوجه شدم رو چیزای کوچیک حساسیید . باید بگم که فضای چپ کیبورد مخصوصا قسمت دکمه هایی مثل w , e , s یکم تحت فشار کم انگشت پایین میرن و با برداشتن دست دوباره درست میشن . در کل تو قسمت کیبورد z510 بازندست . ولی اگه کیبورد اکسترنال که میگیدد نمیتونید استفاده کنید رو همراه داشتید مشکل برطرف شده بود !

باطری برام مهم نیست ! چون مستقیم توی برق هست لپتاپ !!
    سوال بعد اینکه من cpu i7 خودم رو با این i5 مقایسه کردم ! سی پی یو این قوی تر بود ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به نظرتون منی که 2-3 سال با i7 کارکردم مشکلی با i5 مدل 4200m نخواهم داشت !؟ کار کامپایل و .... ندارم فقط گه گاهی بازی می کنم .!
    !

چه مشکلی ؟! تو این مورد z510 شما رو کاملا راضی میکنه . من تا حالا بازی های زیادی رو باهاش بالا اوردم . سی پی یو 4200m در کنار گرافیک 740 انویدیا خیال شما رو از بابت بازی تا مدت نسبتا طولانی راحت میکنه به شرطی که زمان بازی لپ تاپ تو شارژ باشه که شما میگید همیشه هست(البته خیلی هم خوب نیست که لپ تاپ همیشه تو برق باشه خصوصا این مدل که باطریش داخلیه و یکم کار سخت تر هست)

در مورد هارد هیبریدی ! آیا توی عملکرد کلی سیستم هم تاثیر داره ؟ چون اصلا بوت تایم برام مهم نیست ! چه 10 ثانیه ای بوت شه چه 10 دقیقه ای ! فرقی نداره برام !

حتما تاثیر داره . افزایش سرعت نقل و انتقال فایل ها. افزایش عمر هارد. مصرف کمتر انرژی سیستم و خب افزایش سرعت بوت که واسه شما مهم نیست.

کارت گرافیک این لپتاپ به نظرتون توی یک بازی قدیمی مثل call of duty mw1 یا همون cod4 چقد FPS میده ؟ من با گرافیک 435m تونستم تا 250 فریم بگیرم ! به نظرتون با این چقدر میشه fps گرفت ؟
    نمیدونم!

لپتاپ فعلی من روزی حداکثر 3 ساعت خاموش هست ! آیا z510 تحمل همچین فشاری رو داره ؟
    اصلا ارزش داره dell xps رو رد کنم این رو بگیرم ؟
    در مورد جک هدفون گفتین نباید تا آخر بره تو ! میشه وقتی که به اندازه کافی رفت داخل یه عکس بگیرید بدید من ببینم !
    همش حس می کنم و می ترسم جوری باشه که وقتی رفت تو هی بزنه بیرون و بره رو اعصاب چون کلا هدفون وصل هست به لپتاپ ! مگر چی بشه بخوام از اسپیکر استفاده کنم !

در صورت استفاده فیزیکی درست , من تا حالا مشکلی با استفاده طولانی مدت نداشتم . خصوصا این که واقعا مشکل گرم شدل لپ تاپ خیلی کم پیش میاد تو این مدل .

در مورد این که ارزش داره یا نه بستگی داره به این که چرا بخواید لپ تاپ رو عوض کنید . لپ تاپ فعلی شما واقعا لپ تاپ خوبیه . ولی خب به قول شما وزنش زیاده . واقعا هم زیاده تقریبا فکر میکنم 0.5 کیلویی از z510 بیشتر باشه . ولی باید همه ی شرایط رو برای خودتون در نظر بگیرید و در آخر به نتیجه برسید که میرزه عوض کنید یا نه.

در باره جک هدفون من ندیدم همچین چیزی رو!

دمای نرمال cpu لپ تاپ شما چند هست ؟(کار عادی !(موزیک ، 2 تا مرورگر هم زمان باز با چند نرم افزار ساده ! )) (از داخل نرم افزار temp core یک عکس برای میگیرید ؟ )
    سیستم فن و خنک کنندگی این لپ تاپ یکی از نقاط قوتشه که واقعا خوب عمل میکنه.

خودت برنامه های باز شده رو از تسکبار ببین...

من یه مدت ویندوز 8.1 و 8 نصب کرده بودم یه باگی بود توی ویندوز 8 و 8.1 که مایکروسافت هم بهش اعتراف کرد !
    این که هر چند وقت یکبار(بدون کپی و انتقال فایل و کار کشیدن از هارد ) یوزیج هارد میرفت تا 100% بعد از 10 - 15 دقیقه نرمال می شد (همون پدر هارد من رو در آورد !)
    می خوام بدونم شما که میگید روش 8.1 یا 8 نصب کنیم و سازگار هست ! همچین مشکلی نداره ؟ تا حالا براتون اتفاق نیفتاده تا حالا !؟
    من این مشکل رو ندیدم تو این لپ تاپ (ویندوز 8) . ولی اگه منظورتون اینه که به جای ویندوز 8 و 8.1 از 7 استفاده کنید , اصلا توصیه نمیشه . یکم کوچ کردن از ویندوز 7 به 8 سخته ولی بعدا عادت میکنید!

یه چیز دیگه اینکه من لپ تاپ رو زیاد اینور اونور می برم به اندازه کافی مقاوم هست ؟ (رعایت هم می کنما ولی می خوام بدونم از این لپ تاپ سوسول ها که نیس تا یه چیز بشه خراب شه بمونه رو دستم )

(core i7 بگیرم یا core i5 )؟

توی رشت به نظرتون کجا میشه هیبریدش رو گیر آورد ؟

ممنون از همگی !
    ببخشید زیاد حرف زدم !

هر چیزی در صورت استفاده نادرست آسیب پذیر میشه . اما اگه به قول خودتون رعایت کنید مشکلی پیش نمیاد . نگران نباشید .

به نظر من همون i5 جواب کار شما رو میده ولی بازخودتون میدونید.

سوال آخرم که نمیدونم...

موفق باشی...

خیلی ممنون که وقت گذاشتی، من قبل از اینکه بدونم چقد عالیه از ظاهرش خوشم اومده بود، البته تو تاپیک انقد نقاط ضعفش تکرار شده که آدم گاهی شک می کنه، خودم تو دی جی کالا با یه مدل msi که نزدیک 3.5 قیمتش بود مقایسه کردم به جز باتری 4سلولی و یه مورد دیگه که الان یادم نیست هیچ فرقی نداشتن واقعا، فقط 510 قشنگ تره

راستی کانفینگ B به جز رم فرق دیگه ای هم با مدل D داره؟!

خواهش میکنم . وظیفست...

بله کانفیگای B و D تا اونجایی که من میدونم تنها تفاوتشون همون رمه ...
    Last edited by pouria7777; 26-04-2014 at 20:26.

7. 3 کاربر از pouria7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

ممنون دوست عزیر.امیدوارم که درست شه.

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

با سلام .

اون مشکل که در پست های قبلی بحث شد ، به این یکی که دوستمون در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اشاره کردند هیچ ارتباطی نداره !

اون بحث بر می گشت به Recalibration retries ، که بر می گشت به تعداد دفعاتی که تلاش می شود هارد کالیبره شود پس از اینکه بار اول نا موفق بود ( البته یه نکته : طبق توضیحات ، در صورت وجود مشکل در این قسمت ، این پارامتر عموما توسط شرکت ها مشکل حاد شناخته نمی شه . )

اما مشکل دوستمون : طبق عکسی که دوستمون گذاشتند ، ظاهرا مشکل بر می گرده به سکتور های هارد . ظاهرا تعدادی سکتور های ناخوانا توسط نرم افزار شناسایی شده که احتمالا قابل تعمیر هست ( چون طبق تست اول که بررسی S.M.A.R.T بوده ، مشکل خاصی در این قسمت نبوده )

نکته ی مهم اینه که پس از کارکرد هارد در برخی موارد ، این مشکل جزیی پیش میاد و به راحتی با Low Level Format از بین می ره . ( به طور کلی مختص هارد Z510 نیست . ضمن اینکه برخلاف حرف دوستمون ، تمام سری Z با هارد ST1000LM024 به چنین مشکلی برخورد نمی کنند و می تونین صحت این موضوع رو از دوستان در تاپیک Z500 که همه ی آنها از هارد ST1000LM024 استفاده می کنند بپرسین و ازشون بخواین نتایج تست های خودشون رو قرار بدند )

لذا نیازی به نگرانی نیست . اما در صورتی که نگران این موضوع هستین ، می تونین از نرم افزار خود Seagate برای تعمیر استفاده کنین و یا هارد رو Low Level Format کنین .

10. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه scali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

کسی نگفت مشکل تاچپد من چیه?

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Lahijan

پيش فرض

با سلام .

اون مشکل که در پست های قبلی بحث شد ، به این یکی که دوستمون در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اشاره کردند هیچ ارتباطی نداره !

اون بحث بر می گشت به Recalibration retries ، که بر می گشت به تعداد دفعاتی که تلاش می شود هارد کالیبره شود پس از اینکه بار اول نا موفق بود ( البته یه نکته : طبق توضیحات ، در صورت وجود مشکل در این قسمت ، این پارامتر عموما توسط شرکت ها مشکل حاد شناخته نمی شه . )

اما مشکل دوستمون : طبق عکسی که دوستمون گذاشتند ، ظاهرا مشکل بر می گرده به سکتور های هارد . ظاهرا تعدادی سکتور های ناخوانا توسط نرم افزار شناسایی شده که احتمالا قابل تعمیر هست ( چون طبق تست اول که بررسی S.M.A.R.T بوده ، مشکل خاصی در این قسمت نبوده )

نکته ی مهم اینه که پس از کارکرد هارد در برخی موارد ، این مشکل جزیی پیش میاد و به راحتی با Low Level Format از بین می ره . ( به طور کلی مختص هارد Z510 نیست . ضمن اینکه برخلاف حرف دوستمون ، تمام سری Z با هارد ST1000LM024 به چنین مشکلی برخورد نمی کنند و می تونین صحت این موضوع رو از دوستان در تاپیک Z500 که همه ی آنها از هارد ST1000LM024 استفاده می کنند بپرسین و ازشون بخواین نتایج تست های خودشون رو قرار بدند )

لذا نیازی به نگرانی نیست . اما در صورتی که نگران این موضوع هستین ، می تونین از نرم افزار خود Seagate برای تعمیر استفاده کنین و یا هارد رو Low Level Format کنین .

از اونجا که هم هارد من و هم یکی دوتا دیگه از دوستان که هشدار calibration دارن تو برنامه seatools نیز تست short generic با fail مواجه شد میشه نتیجه گرفت که این هاردا هردو مشکلو باهم دارن یا شایدم هردو مشکل در واقع از یک جا نشات میگیره! البته بهتره بقیه دوستان هم که مشکل calibration دارن با seatools هم تست short-generic بگیرن تا ببینیم آیا همشون اینطورین یا نه....

اما در مورد سری z احتمالا حق با شماست ... چون من با هاردای z500 برخورد نداشتم اما z510 و z410 با این مدل هارد این مشکلو دارن

13. این کاربر از mohsen_p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Lahijan

پيش فرض

کسی نگفت مشکل تاچپد من چیه?

کنار ساعت توی notification area این آیکون هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •