منظورم همین بازیه که با اختلاف باختیم ...
منظورم همین بازیه که با اختلاف باختیم ...
بازیکنا خسته بودن ایرادی هم بهشون وارد نیست غیر از یکی دو نفر که اشتباهات فردیشون دیگه از حد متوسط خیلی زده بود بالا!
تازه دومین سال حضورمون هست دوستان عجله نکنید ...
منکر برنامه ریزی غلط فدراسیون نیستم ولی به نظر من مردم ما امریکا رو یه تیمی در حد ژاپن و استرالیا در نظر گرفته بودن !(با اون نتایج نظر سنجی !) یه جورایی ایران رو از پیش برده میدونستن ولی حالا مسئله خستگی و غیره مطرح میشه
تیمی که 9 برد تو مرحله گروهی به دست اورده و تو گروه دوم اول شده !
حداقل سرویس های امریکا (صرف نظر از خستگی تیم ما در دریافت) بی نقص بود !
امریکا امروز هیچ چیزی از تیم هایی مثل روسیه و برزیل و ایتالیا کم نداشت
Last edited by kamran987456; 19-07-2014 at 21:03.
دقیقا یاد لحظات پس از بازی با بوسنی افتادم.
پس از بازی با آرژانتین همه شروع به تعریف و تمجید و چقدر خوبیم ما و... بعد از شکست از بوسنی همه خورد تو ذوقشون.
ایران از خستگی برزیل استفاده کرد و جز چهار تیم اومد و حالا آمریکا از خستگی ایران استفاده کرد و رفت فینال.
اگر هم بنا به استراحت یکسان بود، احتمال شکست روسیه جلوی برزیل و شکست برزیل جلوی ایران خیلی کمتر بود.
گهی زین به پشت و گهی پشت به زمین.
با دور شدن از جوگیری از غلظت شادی ها و غم ها بکاهیم.
بازیکنان ایران هم جدا از ما ایرانی ها نیستن و علاوه بر خسته بودن، واضح بود که آمریکا رو کوچک فرض کرده بودن.
جوگیری تا ابدالدهر بر سر ما ملت خواهد زد از انقلاب ها تا ورزش و زندگی و....
حواستون باشه این باخت چيزي از ارزشهای ما كم نميكنه ها ....بالاخره استکبار جهانیه و قویه دیگه...![]()
دقیقا بچه ها هیچکدوم از این کارها رو نتونستن انجام بدن که نتیجش همین بود .
ولی بازم امیدوارم این باختو فراموش کنن بچه ها و بازی خودشون رو انجام بدن تو بازی فردا که حداقل تو دومین سال حضورمون برنز رو بگیریم تا سال دیگه برسیم به سکوی قهرمانی .![]()
در کل نمیشه از برنامه ریزی فدراسیون ایراد گرفت . چون یه جاهایی به نفع ما هم شده . ولی امیدوارم از سال دیگه برا مرحله نهایی حداقل یه روز برا ریکاوری بذارن تا از کیفیت بازی تیم ها کم نشه .
ولی به هر حال باید به این تیم افتخار کرد .![]()
به نظرم برای آماده شدن برای جام جهانی هست که تو لهستان برگزار میشه تو شهریور هست،این جام جهانی خیلی مهمتره و تقریبا بعد لیگ جهانی 35،40 روز بهش نمونده که تیمها باید آماده بشن
بعد از دو باخت مقابل لهستان هم میگفتین غرور و ...بازیکنان ایران هم جدا از ما ایرانی ها نیستن و علاوه بر خسته بودن، واضح بود که آمریکا رو کوچک فرض کرده بودن.
جوگیری تا ابدالدهر بر سر ما ملت خواهد زد از انقلاب ها تا ورزش و زندگی و....
ولی دیدیم از مرحله 6 تیم هم رد شدیم
آمریکا رو دست کم گرفتیم؟! گمون نمی کنم این حرفتون درست باشه
تا حالا چندبار در میادین ورزشی حضور داشتین؟!
و ...
خودتحقیرپندار (!) هستیم قبول، جوگیر هستیم قبول ولی فکر میکنم گاهی وقتها خودمون رو علامه دهر هم میدونیم!
کواچ: خسته نبوديم، خيلي بد بازي کرديم
اسلوبودان کواچ با تأکيد بر اينکه قدر بازي در مرحله نيمهنهايي را ندانستيم گفت: بازيکنان به تاکتيکهاي مورد نظرم عمل نکردند و خيلي بد بازي کرديم.
اسلوبودان کواچ سرمربي تيم واليبال ايران پس از باخت مقابل آمريکا و بازماندن از راهيابي به فينال ليگ جهاني اظهار کرد: بازي بسيار مهمي داشتيم اما قدرش را ندانستيم. خيلي بد بازي کرديم. امروز تيم ايران بدون انرژي بازي کرد. خوب سرويس نزديم و شکست خورديم.
به گزارش ايسنا، وي افزود: وقتي در چنين سطحي با تيم آمادهاي چون آمريکا روبرو ميشويم کار خيلي سخت ميشود. اينکه تاکنون چگونه کار کردهايم مهم نيست بلکه عملکرد تيم را در مهمترين بازي تورنمنت قضاوت ميکنند و ما نبايد در چنين مقطعي اينطور بد بازي کنيم.
سرمربي تيم واليبال ايران در پاسخ به اين پرسش که آيا بازيکنان تيم ملي خسته بودند گفت: چنين نيست. بازيکنان تيم ما بعد از بازي ديروز شرايط خوبي داشتند. ما بد بازي کرديم. البته بازيکنان تلاش زيادي کردند اما اشتباهات تکنيکي و تاکتيکي زيادي در زمين داشتيم. من از دست بازيکنانم عصباني شدم زيرا وقتي که بازيکنانم به تاکتيکهاي مورد نظر من در زمين عمل نکردند واقعاً ناراحت شدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)