دوستانی که واسه گرفتن قیمت یا خرید میرن لطف کنن بپرسن هزینه ارتقای رم n550 به 16 چقدر میشه...
ممنون
........................
البته اگه دوستان مورد مشابه ارتقای رم 8 ddr3 لپ تاپ به 16gb رو داشت، هزینه ارتقا رو بگن بازم ممنون میشم...
دوستانی که واسه گرفتن قیمت یا خرید میرن لطف کنن بپرسن هزینه ارتقای رم n550 به 16 چقدر میشه...
ممنون
........................
البته اگه دوستان مورد مشابه ارتقای رم 8 ddr3 لپ تاپ به 16gb رو داشت، هزینه ارتقا رو بگن بازم ممنون میشم...
Last edited by oliver766; 26-08-2013 at 13:19.
اره مشکی اش هم هست
فول اچ دی که تو بازاره صفحه لمسی هست
صفحه غیر لمسی ها فکر کنم اچ دی هست
اس اس دی ظاهرا نداره n550 اشتباه زدن تو بعضی از سایتهای ایرانی!
رم 16 را برای چه کاری لازم دارید؟
برای پروژه های بزرگ محوطه سازی با 3dmax ، در کنار سیستم دسکتاپ نیاز به لپ تاپ با رم 16 دارم....
Last edited by oliver766; 26-08-2013 at 13:33.
فول اچ دی بدون صفحه لمسی هم داریم!
تو ایران؟عجب؟ حتما قیمتشون هم با هم برابر هست!
چون کمترین قیمتی که تو بازار دیدم 3710 بوده!
فکر میکنی یا قطعی میدونی ؟ من دنبال فول اچ دی با فناوری ای پی اس لمسیش هستم. اما هرجا ز زدم گفتن فقط اچ دی لمسی داره . در ضمن تو ایران هستن جایی که اس اس دی 64 یا 24 دارن باید گشت. چ خوب بود یه کانفیگی میومد ک همه چیو باهم داشت مثل سایت اصلی ایسوز
دوستانی که خریدند و در تاپیک اعلام کردن گفتند فول اچ دی ای پی اس لمسی هست!
توی سایت ایسوس این مدل اسمی از هارد اس اس دی نیاورده که!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو سایت اصلی ایسوز که فول اچ دی نگفته تاچ داره فقط اچ دی تاچ داره ، امیدوارم بچه ها اطلاع دقیق مبنی براینکه اگه فول اچ دی کسی تاچ دیده بگه . چون میگن فول اچ دی مات هست و آی پی اس داره اما اچ دی براق و با تاچ هست :( !
آقا ما الان رفته بودیم از این لیون y510 بخریم قیمتشو کرده بود 3600 بعدش گفتم full hd هست دیگه بعد 5 مین گفت نه،تو سایتش زده داره.....
هیچی دیگه برگشتیم.
دوستان الان n550،full hd صفحه لمسی از کجا بخرم،بهترین قیمت کجاست؟؟اگه شماره سایتش هست لطفا بذارید
تو ایران که فعلا موجود نیست.اما حتما تا چند وقت دیگه وارد میشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)