تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 302 اولاول ... 397985868788899091929399139189 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 3011

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آقا سعید یه چند تا نکته رو توجه کن:
    رئال از چند تا بازیکن تشکیل شده که آدم هستن و مثل هر آدم دیگه ای خوبی و بدی شخصیتی دارن و تحت تاثیر پیرامونشون قرار میگیرن.
    چند نفر اینجا بعد از مشاهدۀ وضع تیم به این نتیجه رسیدن که تو تیم دو دستگی بود و البته شواهدی هم اون موقع موجود بود مو الان هم هست. حالا شما قبول نداشتی و نداری دلیل نمیشه بیای اسمایلی
    به کار ببری!!!
    یکم واقع بین باشین.تمام چیزایی که مورینیو روش مانور میداد درست بود حالا اینکه تند روی کرد به کنار. من این حرف رو از روی رعایت انصاف میگم وگرنه من طرفدار سینه چاک مورینیو نبودم و الان نمیبینید تو تاپیک چلسی فعالیت کنم.
    یه چیزی که واضحه این دو تا آدم + په په + مارسلو پارسال برای تیم مشکل ایجاد کردن. حالا یکی یه چیزایی رو به نامزد خبر نگارش گفت که نباید میگفت و بعد با بازیکن های تیم حریف مراورده داشت در حالیکه اونا فقط و فقط فکر ضربه زدن به رئال بودن (مصاحبه و اظهار نظر فنی و شخصیتی) و یکی با اعتراض های عملی و قد بازی و از اونور اشتباه های نابخشودنی فنی و اون دو تای آخر از روی منافع موقتی (نیمکت نشین شدن در برابر واران و کوئنترائو) برای تیم دردسر درست کردن.
    شما میتونید بگین این چهار تا بازیکن یا این عده یا این گروه، یکی میگه باند!!!
    دقیقا دلیل میشه که من بیام اسمایلی بذارم!
    بله من اون شواهد رو قبول نداشتم و ندارم!..... حالا میگیم درست.....هر چی علیه کاسیاسه و بقیست درست!
    اما من برای حرف اون دوستمون این حرفو نزدم...کلی بود! ایشون یکی بود....خیلیای دیگه هم مثه ایشون فکر میکنن و پست میرن!
    پارسال تموم شد...... امسال بقیه مارو نبرن تو حاشیه طرفدارای خودمون مارو میبرن تو حاشیه!

2. این کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

دقیقه ی 14 بازی آرسنال ناپولی => آرسنال 2 - 0 - ناپولی => اوزیل یک گل و یک پاس گل !
    من فکر می کنم برای اینکه بیشتر متضرر نشیم، فرصت خوبی باشه که هواداریمون رو به لیگ های دیگه (یاران اوزیل و یاران هیگواین) بسط بدیم

+

ببینیم کارلتو می تونه تیم رو متحول کنه یا نه، روی کاغذ یکی از آسون ترین بازی های مرحله گروهیمون به حساب میاد، اما همین کپنهاگن در دور اول تونست از یووه تساوی بگیره!
    ظاهرا بیل امروز دچار مصدومیت (احتمالا جزئی) دیگه ای شده و بازی امشب رو از دست میده.

4. 5 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بیل مصدوم شد اما خبر خوب اینه که احتمالاً واران بعد از حدود ۵ ماه، دوباره بازی کنه. احتمال اینکه فیکس هم باشه میره چون به قول معراج روی کاغذ بازی آسونی هست.

کپنهاگن جلو یووه مساوی گرفت و شانس ما برای صعود به عنوان سرگروه رو بالا برد. البته موقعیت های یووه خیلی زیاد بود و واقعاً خوش شانس بودن که نباختن، اما با حضور مهاجمی چون بنزما، جلو ما کم میارن، به امید خدا!

6. 9 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

ظاهرا بیل امروز دچار مصدومیت (احتمالا جزئی) دیگه ای شده و بازی امشب رو از دست میده.
    مصدومیت نییست.
    امروز اعلام کردن به خاطر اینکه Bale پیش فصل مناسبی نداشته ، ظاهرا تو تمرینات به مشکل جدی خورده و مربی ها تصمیم گرفتن یه برنامه پیش فصل سه هفته ای براش ترتیب بدن تا به سطح مناسب برسه.

برای بازی امشب هم به احتمال زیاد موراتا - مودریچ - فیکس بازی کنند و شاهد زوج خدیرا مودریچ هستیم...
    Last edited by D3vil_A; 02-10-2013 at 19:03.

8. 5 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Meisam.apk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

امیداورم امشب رئال بازی خوبی رو ارائه بده و کارلو هم به یک ترکیب خوب رسیده باشه...(کپنهاگن هم مثله گالا طمع 6 تا خوردن رو تجربه کنه)
    راستی ژابی آلونسو و مارسلو کی به تمرینات تیم بر خواهند گشت؟!

پروفشنال Meisam.apk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سرخیو راموس: بهتر است الان بلغزیم تا پایان فصل؛ الان باید متحدتراز هرزمانی باشیم

11. این کاربر از Meisam.apk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام.
    دوستان برد رو تبریک می گم با دو گل از رونالدو و دو گل از دی ماریا. دی ماریا خیلی موثر بازی می کرد و دو گل خوب هم زد و پاس گل زیبا و فنی هم به رونالدو داد.
    من بازی رو از نیمه ی دوم دیدم. بنزما خیلی بهتر از بازی قبل کار می کرد و هم پاس های بهتری داد و بیشتر پرس می زد.
    30 ثانیه ی آخر بازی که با درخشش دروازه بان دوست داشتنی ما کاپیتان ایکر گذشت نفس توی سینم حبس شده بود که گل نخوریم.
    Off: اونهایی که لیگ فانتزی کاسیاس دروازه بانشون هست خوش به حالشون.
    موفق باشید.

13. 5 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خب تبریک میگم برد رو و بازگشت مصدومین تیم رو
    +
    تبریک میگم به طرفداری های کاسیاس که واکنش های خوبی رو تو دقیقه ی آخر داشت هرچند یه لغزش هایی رو کرنرها داشت ولی برای شروع بعد از کلی نیمکت نشینی عالی بود
    دستش درد نکنه
    +
    دو تا فاکتور به نظرم باعث شد که این پیروزی به دست بیاد
    1- ضعیف بودن کپنهاگن
    2- انگیزه ای که با باخت تو لیگ بدست آورده بودن
    بنزما هم خیلی بهتر و دونده تر از بازی با اتلتیک بازی کرد و امیدوارم که هر چه زودتر به دوران اوجش برگرده
    رونالدو هم که همینجوری پیش بره کسی نمیتونه بگیرتش 5 گل تو 2 بازی ، عالیه
    و اینکه چه پاسی داد دیماریا ( پاس گل دوم )

+
    نظر کلی
    امشب همه خوب بودن از کاسیاس گرفته تا مارسلو ، په په ، رونالدو ، دیماریا و .... و حتی بنزما ( برعکس بازی با اتلتیک )
    امیدوارم همینجوری ادامه بدن
    فقط یه موضو نگران کنندس ، اونم ضعیف بودن دفاع رئاله ، کپنهاگن تیمی نبود که بتونه زیاد فشار بیاره ولی همون چند بار هم که یه حمله کوچولو داشت دفاع رئال خوب کار نکرد

در کل تبریک میگم و امیدوارم همینجوری ادامه بدن
    Last edited by Abdolreza2012; 03-10-2013 at 00:35.

15. 7 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ایکر
    من بازی رو ندیدم.......... ینی آخرای بازی بود که یادم اومد بازی رئاله..... اومدم نشستم شانس من کاپیتان تو همون لحظات از سیو های خیلی عالیش داشت!
    تبریک میگم

17. 3 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

کاسیاس: اگر مردم به تو شک کنند، بازنده ای

فکر می کنم که باور به خود، مهمترین نکته ممکن است. هیچ وقت نباید به خودت شک کنی و بگذاری که کسی به تو شک کند
    سایت گل- ایکر کاسیاس دروازه بان و کاپیتان رئال مادرید که فردا شب درترکیب اصلی تیمش مقابل کپنهاگن قرار خواهد گرفت در صحبت هایی درمورد حال و روز کنونی اش صحبت کرده.
    کاسیاس در گفتگو با اچ اند اس گفته:« به نظر من خودباوری مهمترین چیز ممکن است. هیچ وقت نباید به خودت شک داشته باشی و بگذاری که کسی به توشک و تردیدی داشته باشد.اگر افراد به تو و توانایی هایت شک کنند،و خودت هم راجع به خودت مردد شوی، بازنده ای. باید به خودت بگویی که اگر قبلا توانسته بودی فلان کار را انجام دهی، چرا الان نتوانی.»
    او درمورد عوامل موثر در موفقیت یک فوتبالیست گفت:« نقش عمده ای از موفقیت یک فوتبالیست، نه تنها درمهارتهای فیزیکی، بلکه در ذهنیت اوست. اگر قرار بود که من برای کاسیاس جوانتر پیغامی داشته باشم، به او توصیه می کردم که کمتر دشمنی کند.»
    دروازه بان رئال مادرید که حالا 32 سال سن دارد و از 9 سالگی در تیم های پایه ای رئال مادرید بازی می کرده درادامه به این نکته اشاره کرده که باعبور از مرز 30 سالگی باید بیشتر مراقب خودش باشد:«باید از نظر فیزیکی بیشتر مراقب خودم باشم. چون عضلاتم به استراحت بیشتری نیاز دارند و باید خیلی مراقب تغذیه و مسائل فیزیکی ام باشم.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

19. 4 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •