تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 103 اولاول ... 397985868788899091929399 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 1027

نام تاپيک: ✪ بحث و مشاوره انیمه

داره خودمونی میشه Archangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

سلام
    انیمه Garo ارزش دیدن داره؟

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

One Piece خیلی باحال شده... الان اینجاشم

فک کنم یه ۲ - ۲ ماهی طول کشید تا 25 قسمت ببینم الان جذاب شد یه ده قسمتی پشت سر هم زدم به بدن

الان ابتدای قسمت 38 مترجمین دارن توضیح میدن که از این پس یه سری لغات رو به ژاپنی میارن تو ترجمه و براش توضیح ارائه میکنند، چون جهان وان پیس متفاوت هست و به نظرشون اینطوری بیننده بهتر میتونه ارتباط برقرار کنه و وارد داستان بشه.
    حالا که درباره نارنجی و نامی و tangerines توضیح ارائه کرده به اینکه همه چیز چقدر حساب شده هست، از شخصیت ها و دیالوگ‌ها و همه و همه میشه پی برد.
    Last edited by milad_gta; 07-01-2016 at 04:20.

3. 4 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

سلام
    انیمه Garo ارزش دیدن داره؟
    متاسفانه من که ندیدم اینو

فک کنم یه ۲ - ۲ ماهی طول کشید تا 25 قسمت ببینم الان جذاب شد یه ده قسمتی پشت سر هم زدم به بدن

الان ابتدای قسمت 38 مترجمین دارن توضیح میدن که از این پس یه سری لغات رو به ژاپنی میارن تو ترجمه و براش توضیح ارائه میکنند، چون جهان وان پیس متفاوت هست و به نظرشون اینطوری بیننده بهتر میتونه ارتباط برقرار کنه و وارد داستان بشه.
    حالا که درباره نارنجی و نامی و tangerines توضیح ارائه کرده به اینکه همه چیز چقدر حساب شده هست، از شخصیت ها و دیالوگ‌ها و همه و همه میشه پی برد.
    به به
    بسیار عالی
    پس حالا حالا ها باید ببینی
    خدا قوت

++++++++++++

من هم فکر کنم طرفای قسمت 140 گین تاما هستم
    قسمت چرت و پرت زیاد پیدا میشه توش ولی باز خوبه دمه دستی

5. 3 کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

قسمت 724 رد کردم منتظر هفته بعدم 725 بیاد

7. این کاربر از Archangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

Gintama رو هم میخوام ببینم ولی چون انیمه کم دیدم فعلا فایده نداره. سرعتم تو One Piece رو هم باید بیارم پایین میخوام خاطره سازی کنم باهاش نه اینکه یهو بپکونم انیمه رو تموم شه بره.

از انیمه هایی که نصفه فعلا ول کردم ولی میخوام ببینم میتونم به Monster و Darker Than Black اشاره کنم. اگر جو بگیره شاید Bleech رو هم ببینم (بدون فیلر البته). Detective Conan رو هم خیلی وقته ۲۰ - ۳۰ قسمتی ازش گرفتم ولی نه وقت و نه حالش رو دارم که ببینم. از دیگر انیمه هایی که قصد دارم (یه روزی) ببینم: Shingeki no Kyojin - Elfan lied

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم چند تا فیلم مثل Jin Roh The Wolf Brigade پیشنهاد داد... هنوز وقت نشده ببینم

خلاصه لیست پر وقت هم پر :|

9. 2 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

Gintama رو هم میخوام ببینم ولی چون انیمه کم دیدم فعلا فایده نداره. سرعتم تو One Piece رو هم باید بیارم پایین میخوام خاطره سازی کنم باهاش نه اینکه یهو بپکونم انیمه رو تموم شه بره.

از انیمه هایی که نصفه فعلا ول کردم ولی میخوام ببینم میتونم به Monster و Darker Than Black اشاره کنم. اگر جو بگیره شاید Bleech رو هم ببینم (بدون فیلر البته). Detective Conan رو هم خیلی وقته ۲۰ - ۳۰ قسمتی ازش گرفتم ولی نه وقت و نه حالش رو دارم که ببینم. از دیگر انیمه هایی که قصد دارم (یه روزی) ببینم: Shingeki no Kyojin - Elfan lied

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم چند تا فیلم مثل Jin Roh The Wolf Brigade پیشنهاد داد... هنوز وقت نشده ببینم

خلاصه لیست پر وقت هم پر :|
    انیمه One Punch Man اگه ندیدی بشین ببین آخر انیمس

11. این کاربر از Archangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

انیمه One Punch Man اگه ندیدی بشین ببین آخر انیمس
    داستانش خیلی جذاب به نظر نمیاد ولی در عین حال جالبه! بیشتر تم دارک، رازآلود، ضدقهرمان اینا دوست دارم... وقت بشه یه نگاهی میدازم بهش شاید خوشم اومد. مرسی.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

داستانش خیلی جذاب به نظر نمیاد ولی در عین حال جالبه! بیشتر تم دارک، رازآلود، ضدقهرمان اینا دوست دارم... وقت بشه یه نگاهی میدازم بهش شاید خوشم اومد. مرسی.
    تیره و سنگین تا تا اونجا که یادمه berserk بهترین انیمه ای بود که تو این ژانر دیدم.

مانگاش رو هم که طرافای 20 گیگ میشه دانلود کردم فرصت نشده هنوز پیگیری کنمش
    سری های جدید attack on titan و tokyo ghoul هم که جدیدن بد نیستن

منم همیشه همین مشکل رو داشتم وقتایی که چیزی برای دیدن نداشتم کسی هم معرفی نمیکرد وقتی که چند تا رو دارم میبینم 7-8 تا دیگه هم معرفی میشه

14. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

درود بر دوستان انیمه دوست !

بنده فقط یه انیمه دیدم، اونم دث نوت هست که واقعا هیچجوره نمیتونم لذتش رو توصیف کنم . .

از 3 سال پیش که دیدمش تا الان پیگیر نسخه بلوری اش بودم ! امروز خوندم که گویا بالاخره قراره 1 مارس 2016 نسخه بلوری بیاد . .

میخواستم ببینم خبر موثقه؟ چون یادمه یه دوره ای میگفتند که اصلا نمیشه نسخه بلوری داد و نسخه مادر رزولوشنش در حد DVD بوده و ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون، شاد باشید
    Last edited by Legend; 13-01-2016 at 12:24.

16. 2 کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

سلام
    از توکیو غول دو تا فصل 12 قسمتی اومده و داستانش همچنان ادامه داره و فصل سوم هم در راهه. البته داستان انیمه از فصل دوم با مانگا تفاوت داره و معلوم نیست چطور ادامه پیدا کنه.
    ادامه‌ی مانگاش هم هنوز در حال انتشاره و با این وضع انیمه یا ممکنه قسمت‌های زیادی داشته باشه یا خیلی راحت سرهم‌بندی بشه! باید صبر کرد و دید.
    فعلا همون Parasyte رو خواستی ببین...
    داری وان پیس می‌بینی؟ خب پس به چیز دیگه فکر نکن
    دست گلت درد نکنه مرتصی جان
    پاراسایت رو دو روزه شروع کردم به شدت اعتیاد آور و داستان جلبناک هست
    از این ور شرکت صبحا دیرتر میام که شبا اونو ببینم تا 2 اینا اخراج شدم تخصیره خودته

داستانش هم خیلی سریع میره حلو تو هر قسمت و بین قسمت ها
    ایشالله امشب بشه طی عملیات انتحاری تمومش کنم

18. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •