تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 293 اولاول ... 397985868788899091929399139189 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 2928

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | فصل 2013-2014

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

انشاا... 6 ماه دیگه !! زمستون میاد و باز هم تابستون !! چرخه ماهها ادامه داره سیاست مسخره باشگاه هم به همچنین !

توی سی ال کار واقعا مشکله امسال ! تموم حریفا تقویت کردن ضعفاشون رو ما فقط امید به حمله بینظریمون داریم ! که باید جور دفاع رو بکشه ! شده مث پارسال منچستر ! هر بازی کم کم سه گل بزنیم که خیالمون راحت بمونه !

2. 4 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

4. 4 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

.................

بخش هایی از کنفرانس مطبوعاتی زوبیزارتا (مدیر ورزشی بارسا) :

سنتر بکی (CB) وجود نداره؟ ما نمی تونستیم با اولین انتخابمان قرارداد امضا کنیم. پویول به خوبی داره ریکاوری می کنه و ما همچنین روی بارترا حساب می کنیم.

قرارداد جدید ما با پویول امضا خواهد شد.

ما سال گذشته همه ی کارها رو برای امضای قرارداد با تیاگو سیلوا انجام داده بودیم اما انتخاب اون ملحق شدن به PSG بود.

جانشین والدز؟ این سوال برای آخر فصل است نه برای الان. ما الان یک دروازبان عالی داریم.

...............

".Zubizarreta: "Our new signing is Puyol

...............

ژاوی و اینیستا امروز صبح به تیم ملی اسپانیا ملحق شدن.

6. 9 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

البته دوستان فکر میکنم باشگاه روی پویول حساب ویژه ای باز کرده ...
    حداقلش اینکه فعلا بازی های سبک و دست گرمی رو با همین مدافعان جوون و ماسکرانو و این و اون ! سپری بکنیم و وقتی به بازی های حساس CL رسیدیم از پویول تو ترکیب استفاده کنیم ...
    فکر کنم منطقی ترین حالت ممکن باشه که به ذهن خطور میکنه البته با این مدافعان موجود!!!

8. این کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال shahrooz1222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

پویول تو ال کلاسیکو های قبلی که بازی کرد خیلی راحت جا میمونه مشکل همین جاست !

10. این کاربر از shahrooz1222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

گزیده ای از صحبتهای ساندرو راسل :

این حقیقت ندارد که من در برزیل کمیسیون دریافت کردم. من این پول را برای کاری که انجام شده بود دریافت کردم.

من هیچ فعالیت اقتصادی با اعراب ندارم، از معامله ی اقتصادیِ قطر با بارسا هیچ سودی به من نمیرسد.

یوهان افسانه است، او شخصی است که ما به عنوان یک بازیکن و مربی تحسینش میکنیم. او فردی است که من نظرم نسبت به وی متفاوت است.

ما ویا را در زمستان گذشته نفروختیم چون مربی به او نیاز داشت و در این تابستان نیز تنها پیشنهادِ واقعیِ برای جذبِ ویا از جانب اتلتیکو مادرید بود.

اگر من با والدس صحبت کنم این یک مسئله ی خصوصی است.

ما یک پیشنهاد 40 میلیونی برای سسک دریافت کردیم، اما نگران این مسئله نبودیم چون هم سسک و هم بارسا خواهان ادامه ی همکاری با یکدیگر بودند.

من برای انتخاب تاتا با پدر مسی مشورت نکردم.

پپ بهترین مربی تاریخ بارسا است، اما انگار وقتی که درباره ی تیتو صحبت میکرد کسی او را مست کرده بود.

مترجم: سينا El Cant del Barca

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

تیترهای روزنامه اسپورت - 3 سپتامبر

101 میلیون یورو

بدونِ 'عدالت'

گران قیمت ترین قراردادِ تاریخ

او ارزشِ این پول را ندارد

"من میخواهم دهمين را بدست آورم" ( ليگ فهرمانان اروپا برایِ مادريد )

مادرید 1100 میلیون یورو هزینه کرده و لیگ قهرمانان را نبرده است.

پیچی آلونسو دوئل مسی و نیمار در برابر کریستیانو و بیل را تجزیه و تحلیل میکند.

جنون در آخرین مرحله از بازارِ نقل و انتقالات

ساندرو راسل: "من چیزی برای پنهان کردن ندارم"
    رئیس باشگاه اطمينان داد كه کارهای اقتصاديش بدون هیچگونه سوء ظن است.

بوسکتس برای تیم ملی بازی نخواهد کرد. او به مدت 10 روز مصدوم است.

380 روز صدرنشينی در لاليگا

*کلمه ی Bale در زبان اسپانیایی به معنای عدالت است و تیترِ 'no los Bale' در واقع برگرفته از اسم این بازیکن است که ناعدالتی را در قیمت پرداختیِ رئال برای این بازیکن بیان میکند.

مترجم: سينا El Cant del Barca

تیترهای روزنامه الموندو دیپورتیو - 3 سپتامبر

روسل - متقاعد کننده

رئیس باشگاه به همه اتهامات و شک و تردیدها پاسخ داد.

برزیل: "من به هر جا که بخواهم میروم، چیزی برای پنهان کردن ندارم."

مارتینو: "من نام تاتا را بر روی میز گذاشتم، با پدر مسی مشورت نکردم."

گواردیولا: "پپ بهترین مربی تاریخ بارسا است، اما به نظر میرسید زمانی که درباره تیتو صحبت میکرد کسی او را مست کرده بود."

کرایوف: "ما مبلغی به او بدهکاریم، اما ما باید بدانیم که این مبلغ به چه منظور صرف میگردد."

"من هنوز هم توسط کاراگاهان تحت نظر هستم."

مسی به دنبال رسیدن به رکورد گل زنی در لیگ است.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

هدف جدید مسی، رسیدن به بهترین گلزن تاریخ لالیگا می باشد. مسی با گلهای دیشب خود در برابر والنسیا توانست رتبهء خود را یک پله ارتقا دهد.

sMnz

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

خبرها از بارسلونا نشون میده که کارلوس پویول مدافع ارزشمند باشگاه در حال رسیدن به تیم هستش. این عکس رو خود کارلوس پویول امروز روی صفحۀ فیس بوکش گذاشته.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اخبار کوتاه 3 سپتامبر 2013 :

بازيكناني كه اين هفته به تيم هاي مليشان نپيوستند ، امروز دومين روز تعطيلي خود را مي گذرانند . آنها فردا به تمرينات باز مي گردند .

مسي امروز براي شركت در ديدار هفته آينده انتخابي جام جهاني برابر پاراگوئه ، وارد آرژانتين خواهد شد .

آفلاي و كوئنكا كه جزو تيم اصلي هستند ، در بازار نقل و انتقالات ژانويه تيم را ترك خواهند كرد .

پيش بيني مي شود كه كوئنكا وينگر جوان بارسا كه در حال ريكاوري از عمل جراحي زانوست ، بتواند در اكتبر به ميادين باز گردد .

رونالدو ( بازيكن سابق بارسلونا و رئال ) : " بازي در اروپا و بارسلونا براي نيمار بسيار خوب خواهد بود ، او چيزهاي زيادي ياد خواهد گرفت "
    " نيمار همچنين چيزهاي زيادي از مسي خواهد آموخت ، تيم ملي هم نيمار بهتري خواهد داشت "
    " چه تيمي كاملترين تركيب را در اختيار دارد ، بارسلونا يا مادريد ؟ در اين لحظه ، بارسلونا به نظرم وضعيت بهتري دارد "
    " بازيكن حال حاضري كه من دوست داشتم تا در كنارش بازي كنم ؟ مسي "

مارتينو اين هفته به روزاريو سفر خواهد كرد تا چند روزي را با خانواده اش بگذراند . انتظار مي رود تا او در اوايل هفته آينده بازگردد .

نيمار : " در برزيل بيشتر بر روي من خطا انجام مي شد يا اسپانيا ؟ ( با خنده ) فرقي ندارد "

قيمت بازخريد تيو كه اكنون 25 ميليون است ، با انجام 30 بازي به 30 ميليون و با انجام 50 بازي به 35 ميليون مي رسد . هرچه قدر مبلغ بازخريدش افزايش يابد ، حقوقش هم افزايش ميابد .

روسل : " ما پيشنهادي 40 ميليوني براي سسك دريافت كرديم ، ولي آن را بررسي نكرديم چون نه باشگاه و نه خود بازيكن مايل به خروج نبودند "

نقل وانتقالات تابستاني بارسا : ورودي ها : نيمار ( سانتوس ) ، كوئنكا و آفلاي ( هر دو بازگشته از دوران قرضي ) ، اوير و سرجي روبرتو ( از تيم ب به تيم اصلي منتقل شده )
    خروجي ها : فونتاس (سلتا ) ، مونيستا ( استوك ) ، بويان (آژاكس ) ، آبيدال ( موناكو ) ، ويا (اتلتيكو ) ، دلوفئو ( اورتون ) ، تياگو ( بايرن ) ، رافينيا ( سلتا )

اينيستا :" سيستم چرخشي تيم ؟ اين منطقي است . با بازي هاي زيادي كه در طول فصل داريم به همه بازي خواهد رسيد "

الكسيس سانچز كه اخيرا براي بازي با ونزوئلا دعوت نشده بود ،ديروز براي شركت در مسابقات انتخابي جام جهاني به شيلي سفر كرد

بازيكن سابق جوانان بار سا دني پاچكو ( 2003-2007) ، از ليورپول به صورت بازيكن آزاد به تيم دسته دومي آلكوركون پيوست

والدس :" من يارگيري را در ضربات آزاد ترجيح مي دهم ، پينتو هم همينطور . ما فضاي زيادي براي پيشرفت داريم "
    " بازي به عنوان دروازه بان اصلي برابر فنلاند ؟ مثل هميشه ، من بسيار سخت براي كمك به تيم تلاش ميكنم ولي تصميم گيري با سرمربي است . من هيچوقت مشكل ايجاد نمي كنم "
    " رفتن بيل به مادريد ؟ بايد ديد شرايط چگونه پيش مي رود . او بازيكن با كيفيتي است ، به راحتي گل مي زند و از لحاظ فيزيكي قوي است ، او با سبك مادريد همخواني دارد "

ريكاوري پويول از زمان پيشبيني شده كمي طولاني تر خواهد شد . انتظار مي رود تا كاپيتان در ديدار اواخر سپتامبر با آلمريا به ميادين باز گردد.

منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] / ترجمه : فرشاد

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

مسی، کوبی برایانت: برادر به خاطر آن توییت ازت ممنونم "اینکه آدم فوق العاده ای مانند کوبی از شما حمایت کند حیرت انگیز است … برادر به خاطر آن توییت ازت ممنونم، لحظه شماری میکنم تا تو را دوباره در زمین ببینم."
    این پیام مسی در صفحه فیسبوک خود در جواب به ستایش ستاره بسکتبال تیم لس آنجلز لیکرز که پس از بازی والنسیا از او با hashtag قدر دانی کرده بود. او از هشتگ saynomore پس از هتریک و عملکرد فوق العاده ستاره آرژانتینی بارسا در مستایا و برابر والنسیا استفاده کرد. مسی از میکس کاتالانی و انگلیسی برای جواب دادن به پیام کوبی برایانت استفاده کرده بود، کوبی برایانت در حال حاضر در حال ریکاوری از مصدومیت خود است و فعلا نمیتواند بازی کند. لئو همچنین در انتهای پیامش از اشتیاق خود برای دیدار دوباره کوبی در زمین سخن گفت.

به نقل از موندو / منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

الکس سانگ و دونگو 2 بازیکن آفریقایی بارسا

ShayanAS9

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

مقایسه ای میان قیمت خرید رونالدو و گریت بیل با لئو مسی، و نیز تعداد بازیها و گلها و پاس گلها و عناوین تیمی و انفرادی این سه بازیکن

sama

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

خلاصه ای از صحبت های بارتومئو، نائب رئیس و زوبیزارتا، مدیر ورزشی باشگاه
    کنفرانس خبری 3 سپتامبر

بارتومئو :

- بارسلونا هیچ مبلغی برای بویان نمیپردازد، همه ی حقوق او توسط آژاکس پرداخت میشود.

- مبلغ انتقال نیمار 57 میلیون بود. مبلغ انتقال تیاگو 24+1 میلیون بود و ویا 5.1 میلیون + در اولویت قرارداشتن بارسا برای خرید دو بازیکن جوان تیم اتلتیکو بود.

- ویا میتوانست در ماه دسامبر نیز باشگاه را ترک کند، اما از وی درخواست کردیم که بماند و به او قول دادیم که بتواند در تابستان تیم را ترک کند.

- ویا درخواست پیوستن به اتلتیکو را داشت. در کنار مبلغ دریافتی و گزینه های موجود در قراردادش، ما حق دریافت 50% از مبلغ فروش احتمالی او در آینده را داریم.

- بعد از اینکه نیمار را خریدیم، ما به توافقی با سانتوس رسیدیم، که شامل 7.9 میلیون بابت گزینه هایی مانند سه بازیکن جوان این تیم میشد.

- ما فونتاس را با قیمت 1 میلیون فروختیم، که اگر تعداد معینی بازی انجام دهد این مبلغ را دریافت خواهیم کرد. گزینه ی بازگشت او به تیم، بیش از 1 میلیون هزینه خواهد داشت.

زوبیزارتا :

- پوآتاسو مربی دوم خواهد بود. رورا و روبی نیز کمک مربی های تیم هستند.

- خروج (فروش یا خروج از تیم بصورت قرضی) آفلای و کوئنکا دشوار بود، زیرا آن ها در حال ریکاوری هستند. اکنون تصمیم نهایی را سرمربی میگیرد.

- ما یک انتقال قرضی را برای دوسانتوس در نظر گرفته بودیم. اما شرایط با آمدن سرمربی جدید تغییر کرد و او در تیم میماند.

- نخریدن مدافع میانی ؟ ما نتوانستیم انتخاب اول خود را به خدمت بگیریم. پویول ریکاوری خود را بسیار خوب پشت سر میگذارد و ما روی بارترا نیز حساب کرده ایم.

- جانشین والدس؟ این سوال را باید در پایان فصل پرسید، اکنون زمانش نیست. اکنون ما دروازه بان بزرگی را در اختیار داریم.

- سال گذشته همه کار برای به خدمت گرفتن تیاگو سیلوا انجام دادیم، اما او پاریسن ژرمن را انتخاب کرد.

- ما با مونتویا و بارترا برای تمدید صحبت خواهیم کرد، اکنون با اینیستا صحبت کرده ایم و نفر بعدی پیکه خواهد بود.

- ما برای به خدمت گرفتم مهاجم نوک امسال تلاشی نکردیم. پیشنهادهایی برای الکسیس و پدرو ؟ من پیشنهادی ندیدم.

- مبلغ انتقال دنیس سوارز 1.8 میلیون بود، و گزینه های متغیری در صورت بازی وی در تیم اول نیز وجود خواهد داشت.

- درها برای بازگشت تیتو هر وقت که او بخواهد باز هستند، اما اکنون او روی ریکاوری خود تمرکز کرده است.

- جدی ترین پیشنهاد برای ویا، از سوی اتلتیکو بود

فرشید - منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منابع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by M A S 0 U D; 03-09-2013 at 17:20.

12. 9 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه joseph.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    World Wide Web

پيش فرض

پویول تو ال کلاسیکو های قبلی که بازی کرد خیلی راحت جا میمونه مشکل همین جاست !
    پویول دیگه توان نداره . ماسکرانو هم پست تخصصیش نیست . پس فقط پیکه رو داریم .
    ما به یک دفاع سرعتی و قدرتی نیاز داریم که حداقل تو ال کلاسیکو کم نیاریم .

14. 5 کاربر از joseph.n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

هنوز نتونستم هضم کنم این نخریدن مدافع رو ...
    محض رضای خدا یک نفر پیدا بشه بگه اینا این فصل چکار میخوان بکنن؟ من که جدا موندم و هر چی فکر میکنم راه حلی پیدا نمیکنم ... چه کلکی میخوان سوار کنن این فصل خدا می دونه

16. 3 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

رونالدو: ترکيب بارسلونا قوي‌تر از رئال است

اسطوره فوتبال برزيل، اعتراف کرد از ميان دو تيم پيشين خود، آبي و اناري‌پوشان کاتالونيا را تيم قوي‌تري مي‌بيند.

رونالدو، مهاجم پيشين تيم ملي برزيل با پيش بيني اينکه بارسلونا همراه با هموطن او نيمار روزهاي درخشاني را پيش رو دارد، اعلام کرد ترکيب اين تيم در فصل جديد لاليگا قوي‌تر از ترکيب رئال مادريد است.

به گزارش تسنيم، رونالدو در گفت‌وگو با شبکه راديويي کادنا سر اظهار داشت: نيمار با بازي در ترکيب بارسلونا پيشرفت خواهد کرد و من مطمئنم که او از بازي در کنار ليونل مسي درس‌هاي زيادي خواهد گرفت. تجربه نشان داده که فوتبال اروپا به بازيکنان برزيلي مي‌سازد و اين بازيکنان در اروپا پيشرفت مي‌کنند.

رونالدو که خود در فصل 97-1996 براي بارسلونا توپ مي‌زد، با اعتراف به اينکه بهترين سال‌هاي حرفه بازيگري‌اش را در رئال مادريد گذرانده است، شايعاتي که در خصوص آينده‌اش و بازگشت وي به دنياي فوتبال مطرح شده را تکذيب کرد.

وي افزود: نمي‌خواهم تا ابد خودم را وقف فوتبال کنم. قصد دارم بعد از اين بيشتر در کنار خانواده و فرزندانم باشم و کارهاي ديگري انجام دهم.

رونالدو در خاتمه مقايسه‌اي ميان 2 قدرت سنتي فوتبال اسپانيا داشت و به اقدام اخير رئال مادريد براي جذب گرث بيل از تاتنهام اشاره کرد: به عقيده من ترکيب کنوني بارسلونا قوي‌تر از ترکيب رئال مادريد است. دوست داشتم اين فرصت را به دست مي‌آوردم که کنار ليونل مسي بازي کنم. من بازي گرث بيل را زياد نديده‌ام اما براي او آرزوي موفقيت مي‌کنم. اگر او نتواند بازي خوبي را در رئال به نمايش بگذارد مطمئناً افرادي زيادي خواهند گفت ارزش آن همه پولي که رئال مادريد براي او پرداخته را نداشته است. توصيه من به او اين است که فقط روي فوتبالش تمرکز کند.

منبع:ورزش 3

+
    امسال با اومدن بیل حرکت های سرعتی بیشتری رو شاهد هستیم.بیل تکنیک خاصی نداره ولی استارت های انفجاری میزنه بنابراین باید یه بازیکن باشه تا بتون همپا با اون بیاد و نذاره شوت بزنه.بنابراین برای پوشش اون صد در صد پویول مناسب نیست.واقعا از مدیریت بارسا برای نخریدن یه مدافع خوب تشکر کامل رو دارم.
    راستی چرا امسال آلوز 22 پوشیده؟

18. 5 کاربر از MJ assassins creed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال HoseinKing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

مسی در فرودگاه شهر بوئنوس آیرس در گفتگو با خبرنگاران راجع به برد 2-3 تیمش مقابل والنسیا گفت:« واقعا راضی و خوشحالم.»

سایت گل- لیونل مسی روز گذشته از اسپانیا به سمت آرژانتین پرواز کرد وامروز در فروگاه اسیه سای شهر بوئنوس آیرس دیده شد.

ستاره آرژانتینی حالا به اردوی آلبی سلسته ملحق خواهد شد تا در روز دهم سپتامبر با تیم ملی کشورش مقابل پاراگوئه به میدان برود.این بازی در شهر اسونسیون پاراگوئه و از

سری بازیهای مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 درمنطقه آمریکای جنوبی برگزار می شود و کسب یک پیروزی صعود زودهنگام آرژآنتین به جام جهانی را مسجل خواهد کرد.

در آن بازی خاویر ماسچرانو به دلیل محرومیت غایب خواهد بود.

مسی در فرودگاه شهر بوئنوس آیرس در گفتگو با خبرنگاران راجع به برد 2-3 تیمش مقابل والنسیا گفت:« واقعا راضی و خوشحالم.»

او در این بازی برای بیست و سومین بار به عنوان بازیکن بارسلونا موفق به هت تریک شد و نشان داد که کاملا از بند مصدومیت رها شده.

لئو در صفحه شخصی اش در تنسنت ویبو نوشت:« والنسیا مشکلات زیادی را برای ما ایجاد کردو بدون شک این فصل یکی از تیم هایی خواهد بود که برای قهرمانی خواهد

جنگید.»

مسی با تمجید از عملکرد دیگو آلوس دروازه بان والنسیا دراین باره نوشت:« او بازی خوبی انجام داد. هر دو تیم در طول 90 دقیقه بازی تماشایی ای و جدی ای را ارائه دادیم.»
    بازیکنان تیم ملی آرژآنتین از امروز تا یکشنبه هفته آینده هرروز تمرین خواهند کرد و صبح روز دوشنبه به پاراگوئه سفر خواهند کرد.

goal.com

20. 5 کاربر از HoseinKing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •