کسی جواب مارو نمیده !!
کسی جواب مارو نمیده !!
به احتمال 90% تاریخ گوشیتون درست نیست .... بهتره درستش کنید....با سلام خدمت دوستان.
با اجازه دوستان من هم حدوده یک هفته است که این گوشی زیبا رو خریدم. الان هم دارم تمام پست های این تاپیک رو می خونم تا یک وقتی سوال تکراری نپرسم. ولی چیزی که هست و مهم برای پرسیدن اینه که چند روزه وقتی برام sms میاد توی inbox به ترتیب ذخیره نمی شه و یک جایی اون وسط ها جا خوش می کنه. برای رفع این مشکل چی کار باید بکنم.
رو حالت سایلنت میشه گفت هیچ فرقی با معمولی نداره ....یک سوال دیگه هم داشتم اون هم اینکه باتری این گوشی در حالت silent و حالت دیگه چه مدت کار می کنه. آخه من فکر می کنم که گوشیم زود به زود شارژش تموم می شه.
ممنون.
در اصل اگه درست شارژ شده باشه باید 9 ساعت کار کنه (به گفته سازندش ) ولی برای خودم فکر نکنم بالای 6 ساعت کار کرده باشه... تاحالا...
....موفق باشی....
اگه یه نگاهی به چند صفحه قبل مینداختی جوابتو داده بودم.
حالا اگه به PhoneXS دسترسی داری گوشی رو وصل کن(امیدوارم بلد باشی).بعد از شناختن گوشی توسط نرم افزار در سمت راست پایین صفحه دکمه GDFS رو بزن و در صفحه جدید دکمه PhoneLock رو بزن تا نرم افزار این کد رو بهت بده.
Last edited by iman_s; 12-05-2007 at 01:54.
کد پیش فرض گوشی 0000 (4 تا صفر)اگه کد قفل گوشی رو عوض نکرده باشی جواب میده.اگر کد رو عوض کردی در پست قبلی جواب دادم.در مورد صدای مکالمه هم اینو بگم اگه بلدی درایور صدای The LOUDEST Acoustic By ToShaRa v2 رو روی گوشیت بریز تا هم صدای مکالمه بیشتر بشه هم صداهای دیگه گوشی(مخصوصا موقع مکالمه با هندزفری مجبوری صدا رو کم کنی وگرنه به پرده گوشت سیب میرسه).البته صدای زنگ کمتر میشه.برای پیدا کردن این درایور همین اسمی که برات گذاشتم رو تو گوگل سرچ کن.چون چند ورژن داره که اینی که من گذاشتم به نظرم بهترینه.
مطمئنی 9 ساعت. نکنه 9 ساعت مکالمه یا استفاده از مدیاپلیر رو میگی.؟؟؟![]()
آرههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههه
بابا نامردها اخرش يكي نگفت قيمته k750 تو تهران وشهراي ديگه چنده
با سلام خدمت دوستان.
برای مورد اول من تاریخ رو ترکیبی از شمسی و قمری گذاشته بودم. حالا برگرداندم به حالت اول.
برای مورد دوم هم 9 یا 6 ساعت در چه حالتی؟ اگه این جوری باشه که دمه گوشیم گرم.
آقا متین دست گلت درد نکنه.
ممنون
توي كرمانشاه الان 165000 تومنه تهران رو نميدونمنوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه سوال دارم
من وقتی کوشی رو خریدم یارو گفت: سریال اصلی هست
و تست هم کردم که هر سه تا سریال داخل /پشت و روی کارتن می خواند
ولی حقیقت امر اینست که یه جایی خوندم که بعضی ها این برچسب ها رو هم عوض می کنند و با سریال داخل گوشی که چنج شده عوض می کنند !
حالا من میخوام گوشیمو آپدیت کنم و از اونجایی که می دونم اگه سریال چنج باشه گوشی از کار می افته وباید 10-15 تومن خرج کنیم تا به حالت اولش برگرده
حالا کسی نمی دونه که از کجا 100درصد مطمئن بشم که برچسب ها قانونیه و سریال اصلیه؟
ممنون
گوشی من w700i هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)