hossein
راستی من خط رو مستقیم از کافو تا خود مودم اوردم .
Downstream:2024 و :1050Upstream
hossein
راستی من خط رو مستقیم از کافو تا خود مودم اوردم .
Downstream:2024 و :1050Upstream
Last edited by mohsen_860240537; 02-10-2013 at 11:54.
من توی آپارتمانم و طبقه 7 هستیم .. توی قسمت سیم تلفن تعداد خیلی زیادی سیم هست که همه گره خوردن.. الان چیکار کنم ؟ با چی تست بگیرم ؟ نزنم ماله بقیه رو قطع کنم
![]()
[QUOTE=hossein019940;7909732]نویزت بالا هست ولی نه زیاد البته با توجه به کیفیت خطت گفتم چون کیفیتت خوبه این نویز هم زیاد مشکلی ایجاد نمیکنه ممکنه به خاطر پهنای باندت باشه یا فاصلت با مرکز مخابراتیت اگه میخای پایین بیاری نویزت رو اول برو دم در تست بگیر ببین اوضاع چجوریه.بعد بگو پهنای باند خطت چنده اگه زیاد بود زنگ بزن که کمش کنن احتمالا خوب میشه
حسین جان من خط رو مستقیم از خود کافو تا مودم اوردم و
2024ownstream و 1050:Upstream هستش
اگه واقعا مشکل داره خطتت زنگ بزن پشتیبانی isp این کار رو انجام بدن واست بگو که مشکل پینگ داری![]()
من 1MB مخابرات داشتم پینگم بالای 100 بود .. زنگ زدم مخابرات یکی اومد چک کرد گفت هیچ مشکلی ندارهگفت بخاطره خود شرکته ! به همین خاطر سبانت گرفتم با سرعت 2MB ولی بازم همونجوریه !! کسایی که این سرعت هارو از همین شرکت دارن پینگشون زیر 20 هست ! به همین خاطر فکر میکنم مشکل از خطه !
اگه اینطوری باشه که خط رو مستقیم اوردین و پهنای باندتم همینه.
پس مشکل از شما نیست برای نت یه خط جدا داری؟
رو تلفن اسپلیتر بزار.
فاصلت زیاده از مخابرات تا خونتون؟
اون کارهای بالا رو انجام بده.اگه خوب نشد مشکل از شما نیست از کدوم شرکت سرویس داری؟
مشکل نت من چیه ؟ :|
نت شما مشکلی نداره اون عدد 39 هست
پس پینگ چرا اینقدر خرابه ؟
( اخه ساله قبل که خواستم نت بگیرم گفتن خطتت ضعیفه .. امسال رفتم حرفی از مشکل خط نزدم و نت گرفتم .. میگم نکنه راسن میگفتن :| )
ببین بستگی به تجهیزات سرویس دهنده داره الان من آسیاتک داشتم خطم رو 4 مگ بود نویزم 48 کیفیتم 25 ولی از مخابرات گرفتم نویزم شد 60 کیفیتم شد 12.هر شرکتی مقادیر خودشو داره.
اگه رو یهشرکتی سرویست خوب بود دلیل نمیشه که تو شرکت بعدیتم همین اوضاع باشه
درمورد پینگ هم.ممکنه مرکز مخابراتی اون دوستتون خلوت باشه و پهنای باند تو اون مرکز آزاد باشه ولی در کل پینگ مشکل از شرکته
Last edited by hossein019940; 02-10-2013 at 12:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)