خب عکس بدون ادیت که زیباترهادیت نباید جزئیات عکسو خراب کنه . شما که با ادیت جزئیات عکس رو نابود کردین
یه ویرایش من می زنم و می ذارم توی پروفایلتون
قابل توجه مدیران که گفتن ادیت سفارشی نداریم . همیشه راهی برای دور زدن قوانین هست
![]()
خب عکس بدون ادیت که زیباترهادیت نباید جزئیات عکسو خراب کنه . شما که با ادیت جزئیات عکس رو نابود کردین
قابل توجه مدیران که گفتن ادیت سفارشی نداریم . همیشه راهی برای دور زدن قوانین هست
![]()
جسارتا به نظرم میاد که شما کمی دچار کج فهمی یا سوتفاهم شدین در خصوص اون قانون...خب عکس بدون ادیت که زیباترهادیت نباید جزئیات عکسو خراب کنه . شما که با ادیت جزئیات عکس رو نابود کردین
![]()
صحبت مدیران این بود که دوستان نیان عکس خام رو بذارن و بگن ملت بیاید برا من ادیت کنین ببینم چطوری میشه!!
و این به هیچ وجه به این معنی نیست که اگر کسی عکسش رو ادیت کرد و گذاشت و شخص دیگهای ادیت بهتری براش داشت، اون رو نذاره!!! پس لطفا ادیتون رو قرار بدین و توضیح بدین که با عکس چیکار کردین که دیگران هم یاد بگیرن!))
و از اونجایی که پسپت دادم( معمولا همون تشکر میکنم) باید بگم که عکسهای جناب ماهپسر خیلی خوب وبدن واقعا دستتون درد نکنه مخصوصا با این دوربین!
البته باید خدمتتون عرض کنم که نویز عکسها رو من یه سری بین 600دی و 60دی و 5دی مارک ۳ و مارک ۲ داشتم مقایسه میکردم، واقعا تا 3200 تفاوت چندانی ندارن.... بیشتر برمیگرده به تکنیک عکاس، قدرت لنز استفاده شده( و کیفیتش!) و صد البته فوکالش و دیاف...!!
یعنی شما وقتی دوتا دوربین رو میذاری روی فوکال مثلا 20 میل و با ISO مثلا 1600 میای عکس میگیری، اینجا باید حواست باشه که دیاف چطوریه عددش! که یه وقت نیای یه دیاف 1.4 رو با یه 4.5 مقایسه بکنی که تفاوتش زمین تا اسمونه!!!!
همچنین یه لنز پرایم 50 میل که دیافش 1.8 باشه قیمتش 300 تومنه در صورتی که همون لنز از همون شرکت با همون مشخصات صرفا با دیاف 1.4 قیمتش 1 تومنه! و این یعنی سوپر زومی که لنزش 1.4، اون لنز خیلی خفنه و در مقام مقایسه باید با یه همسطح مقایسه بشه... در این خصوص، یکی از دوستان یه سایت خیلی خیلی تاپ معرفی کرده بود که میتونید دوریبن مربوطه رو انتخاب کنین، تنظیماتش رو اعمال بکنین(لنز، دیاف، ISO، سرعت شاتر و...) و بعد یه کراپ 100 درصد از یک عکس بر اساس نتیجهی دوربین های مختلف رو ببینی و با هم مقایسه کنی که چون تا 4 دوربین رو در لحظه تصاویر حاصله رو کنار هم قرار میده، میتونه برا تصمیم گیری عالی باشه...
الان دیدم نوشتید 1.8 بوده! در صورتی که من فکر کردم که 1.4 بوده دیاف عکستون! که این ارزش عکس زیباتون رو بالاتر میبره... البته اجازه میخوام حرف هام رو در بالا نقض نکنم و صرفا بگم که اگر همین عکس رو با ISoمثلا 400 یا 100 حتی میگرفتید نتیجه خیلی کم نویز تر میشد....(شاید همون 400 یا 600 اگر دوربینتون داره!)مدل دوربین Sony RX 100
f 1.8
e 1/60
iso 800
lenght 10mm
-----------------
حالا که دیگه نوشتم دیگه!
به نظرم این عکس رو ضد نور کردین جالب شده ولی HDRاش خیلی خیلی عالی تر میشد....
فکر میکنم حتی با دو عکس هم میشد یه HDR خیلی خیلی خیلی زیبا ازش در اورد چه برسه به ۳ تاش!... خواهشا اگر به این مکان دسترسی دارید، یه HDR تهیه بفرمایید... عکس واقعا زیبا شده...
-----------------------
امروز یه سوسک جلو کامپپیوترم دیدم، اولش خواستم 80 درصد شکنجههای گوانتانامو رو سرش در بیارم که چشمم به دوریبن افتاد و 80 تا عکس ازش گرفتم!! 50 تاشون تار شدن!( چون سایبر شات بودش!) و بقیه هم کیفیتشون زیاد مناسب نیست.... حدود 10 تا عکس گرفتم!(مثلا میخواستم ماکرو بگیرم با لنز 5!!!) حالا هر کاری میکنم فوتوشاپم نصب نمیشه! دارم فوتوشاپ و خونوادهاش رو دانلود میکنم که فردا عصر تموم میشه یه کوچولو ویرایش بزنم و قرار بدم اینجا...
اتفاقا چون خیلی با دیاف و ISO و EV بازی کردم، به نظرم عکسای باحالی هم در میاد ازش!![]()
Last edited by senaps; 15-10-2013 at 21:15.
من فقط مباحث راجع به سوسک را فهمیدم . بقیش تخصصی بود
نه جدی مگه عکس جناب vtn کنتراستش خیلی بالا نیست؟ الان به سبک عکس ایشون چی می گن؟
عکس ادیتی جناب ماه پسر هم در پروفایلشونه .
والا در سطح سواد بنده، فک کنم بهش میگن ضد نور که شما هم ظاهرا بهش علاقه داشتید؟؟ (میخواستید خورشید رو در بیارید توی عکسها!!)...نه جدی مگه عکس جناب vtn کنتراستش خیلی بالا نیست؟ الان به سبک عکس ایشون چی می گن؟
خوب، در اینجا، هدف احتمالا نشون دادن اسمون بوده و محیط تاریک ... ولی برای نشون دادن هم اسمون و هم محیط به صورت کاملا با رنگ مناسب، محکوم! به استفاده از HDR میباشیم(فکر کنم و در سطح سواد بنده!)...
حالا اساتید رشته میان و راهنمایی میکنن قطعا!...
خوب اون عکس رو ایشون باید تو استاتوس! هاشون تایید کنن تا دیگران بتونن ببینن!عکس ادیتی جناب ماه پسر هم در پروفایلشونه .![]()
Last edited by senaps; 15-10-2013 at 21:16.
ممنون از نظرتون و لطفی که دارید ولی بعضی دوربین هایی که مثال زدید به نظرم اشتباه می کنیدالبته باید خدمتتون عرض کنم که نویز عکسها رو من یه سری بین 600دی و 60دی و 5دی مارک ۳ و مارک ۲ داشتم مقایسه میکردم، واقعا تا 3200 تفاوت چندانی ندارن.... بیشتر برمیگرده به تکنیک عکاس، قدرت لنز استفاده شده( و کیفیتش!) و صد البته فوکالش و دیاف...!!
و تفاوتهای بسیار زیاد فاحش و آشکاری دارند که رابطه مستقیم با کیفیت عکس داره
به همین دلیل بیشتر عکاسای حرفه ای از دوربین فوق حرفه ای استفاده میکنن
الته حتما این حرفم قبول دارم که مقدار زیادی به دانش عکاس برمیگرده ولی جسارت به همه دوستان نباشه
ولی با دوربین کامپکت ساده حتی بعضی عکاسان حرفه ای هم شاید نتونن عکس دلخواهشون رو ثبت کنن
و این مورد بحث مفصلی داره که میتونید در کتابها و مقالات عکاسی پیگیری کنید و به تفاوت مدلها پی ببرید
سایتی که منظورتون هم فکر کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه که یک قسمت مقایسه دوربینها داره
و از حرفه ای ترین سایتهای عکاسی محسوب میشه -لطفا اگه دوباره به عکسام نقدی داشتید بفرمائید
چون من این عکس رو نزدیک غروب ثبت کردم والان دیدم نوشتید 1.4 بوده! در صورتی که من فکر کردم که 1.4 بوده دیاف عکستون! که این ارزش عکس زیباتون رو بالاتر میبره... البته اجازه میخوام حرف هام رو در بالا نقض نکنم و صرفا بگم که اگر همین عکس رو با ISoمثلا 400 یا 100 حتی میگرفتید نتیجه خیلی کم نویز تر میشد....(شاید همون 400 یا 600 اگر دوربینتون داره!)
برای عکاسی سوژه ها نزدیک در نور کم یا عکاسی ماکرو مجبوریم به سوژه نزدیک بشیم
برای همین نیاز به وسایل نور پردازی یا لازم ایزو رو بالا ببریم که نویز به همراه داره
و چون عکاسی طبیعت هم هست من از وسایل نورپردازی استفاده نکردم
اگه از فاصله نزدیک به سوژه از فلاش استفاده کنیم هم سوژه نابود میشه
دوستانی که با دوربین حرفه ای کار کردند از این موضوع اطلاع دارند
پس تنها راه بالا بردن ایزو چون عکاسی در غروب و نزدیک تاریکی
و شرایطش با عکاسی در نور روز متفاوت زیبایی و نوع عکس هم متفاوت میشه
حالا اگه نظرم اشکال داره دوستان توضیح بدند
موفق باشد
ممنونم از وقتی که گذاشتیعکس ادیتی جناب ماه پسر هم در پروفایلشونه .
والا میترسم درمورد ویرایش پیشنهادیتون نظری بدم ناراحت بشید
ولی فکر نمی کنید سوژه اصلی در در ویرایش پیشنهادی تون سوخته شد؟
البته صددرصد احتمالا در عکسام اشکالاتی وجود داشته باشه
و نظرات درست و منطقی دوستان باعث راهنمایی
و دقت بیشتر من میشه
ممنون از نظرات دوستان![]()
Last edited by mahpesar; 15-10-2013 at 21:31.
خب کیفیت عکستون پایین بود . 50 کیلو
چرا ناراحت بشم؟
خواهش می کنم وظیفه بود![]()
Last edited by sara_program; 15-10-2013 at 21:23.
تاپیک منحرف شد! ولی باید به عرض برسونم یه مسابقه یا بهتر بگم چلنج(چلنج رو نمیدونم چی باید ترجمه کرد:|) داریم توی یوتوب که به عکاس های حرفهای یه دوربین کامپکت میدن که عکس بگیره! :| pro photographer cheap camera فک کنم تگش هست که تو یوتوب گوگل میکنین و پیدا میشن!ولی با دوربین کامپکت ساده حتی بعضی عکاسان حرفه ای هم شاید نتونن عکس دلخواهشون رو ثبت کنن(البته اکثرش مال دیجیتال رویو کره ای هستش ولی خوب دیگران هم انجام دادن این کار رو...)( یا چلنج های 5 مین آن استریت یا لندسکیپ فتاگرافی یوزینگ جاست وان لنز!) یا چنین عناوینی که عکاسای بریتانیایی زیاد دنبالشن!...
من اینا رو دنبال میکنم که همیشه به ادم یاد میده که شاید خیلی ها اگر دوربین و لنزهای خداتومنیشون رو نداشته باشن، هیچ عکسی نمیتونن بگیرن!![]()
...
من حتی چلنج های Noob photographer pro camera رو هم دیدم که باز اینا هم باحالن که به یه کسی که نمیدونه دوربین رو چطوری دستش بگیره دوربین حرفهای میدن و میگن برو عکس بگیر!! (یه یاروه میگفت این چرا اینقد دگمه داره؟!)...
کلا با توجه به تجربهی امروز خودم در خصوص عکس گرفتن از سوسک و تلاش نافرجامم! کاملا مشخصه که بدون داشتن ابزار حرفهای، برداشتن چنین عکسهایی غیر ممکنه و مال شما هم عکس بسیار زیبایی هستش که همه تایید کردیم عکس زیباست...
سلام
ممنون بابت توجهتان
قبلا هم در صحبتهایی که داشتیم خدمتتان عرض کردم که به نظر من ادیت نهایی باید در خدمت نگاه نهایی صاحب عکس باشد به عبارت دیگر شما با ادیت نکات مورد نظرتان را برجستهتر میکنید و به بییندگان کمک میکنید تا صحنه را همانطور که شما میخواهید ببینند و از آنجا که نگاه هر کس خاص خود او است (یا به عبارتی سلیقهای است) ممکن است ادیت یکی با سلیقه دیگران سازگار نباشد (البته بحث ایرادات و اشکالات تکنیکی جدا است).
برای رساندن منظورم عکس اصلی را همراه با نسخه ادیت شده جهت مقایسه برایتان میگذارم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همانطور که میبینید عکس اصلی کمی روشنتر است و کنتراست کمتری هم دارد پیشزمینه تصویر جز مرد نشسته روی نیمکت نکته خاصی ندارد ولی آسمان چند رنگ غروب در پشت شاخ و برگ درختان جلوه خوبی دارد کاهش روشنایی کل تصویر و کمی هم افزایش کنتراست و دستکاری رنگها(برای برجستهتر کردن آسمان از بین شاخ و برگ درختان) برای کمک به همین موضوع بوده است. در این تصویر جزییات پیشزمینه منجمله شاخ و برگ درختان برای من اهمیت زیادی نداشته است برای همین کاهش روشنایی و افزایش کنتراست در حدی که مرد روی نیمکت محو نشود و فقط کمی از جزییات شاخ و برگ درختان معلوم باشد انجام شده است.
این عکس نمای ضد نور (به طور کامل) نیست چون جزییات پیشزمینه به طور کامل محو نشده است (در پست شماره 862 همین تاپیک دوست عزیزمان Grand یک نمونه زیبا از نمای ضد نور را گذاشتهاند).
تکنیک HDR هم به نظر من حداقل در این نما خوب در نمیآمد چون نه جزییاتی در نقاط تاریک تصویر وجود دارد که با این کار برجسته شود نه عکس نهایی حالت طبیعی پیدا میکند(در این نما انجام HDR منجر به حالت کارت پستالی تصویر میشد).
ولی اینکه من توانستهام با این ادیت منظورم را برسانم یا نه بحث دیگری است.![]()
بله کاملا تونستید!ولی اینکه من توانستهام با این ادیت منظورم را برسانم یا نه بحث دیگری است.![]()
....
مشخصا من زیاد به پایین عکس توجه نکردم چون وقتی پایین تاریک تره، یعنی عکاس قصد نداره من به پایین توجه کنم و اسمون رو میبینم.... ( که اشاره کردم زیباست در صفحهی قبل...)
اما دلیلم برای اینکه گفتم HDR عکس رو هم میگرفتید، این بود که فکر کردم پایینش چیز خوشکلیه! که ظاهرا نیست!...
شاید باورتون نشه، ولی الان که دارم عکس دوم رو دوباره میبینم، متوجه اون خطوط جاده و اون اقا شدم! یعنی وقتی عکستون رو دیدم، اصلا پایین رو نیگا نکردم که به خیال اینکه کاملا تاریکه! :|
دقیقا... برای همین اشاره کردم که عکس خام رو نذارن برا ادیت دیگران! بلکه عکس ادیت شده....قبلا هم در صحبتهایی که داشتیم خدمتتان عرض کردم که به نظر من ادیت نهایی باید در خدمت نگاه نهایی صاحب عکس باشد
عکس ادیت شده از طرف خود شخص، تمام خصوصیاتی که عکاس میخواسته نشون بده رو داره فقط و حتی سایز و رنگبندی مورد نظر عکاس و ادیتی که ازش حرف میزنیم، بحث بهتر کردن رنگ و اینا هستش و نه تغییر ماهیت کلی عکس!...
قطعا اگر من میخواستم عکس خام شما رو ادیت کنم، میومدم روشنش میکردم!!!! و مشخصا موافقم که حق کاملا با شما هستش در این خصوص که نباید عکس همدیگه رو جوری ادیت کنیم که کلا منظور و ماهیت عکس عوض بشه!![]()
جسارتا نمیشه توضیحات رو کمی خلاصه بفرمایید؟والا کمی خسته کننده میشه برای مخاطب![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)