آقا من چیزی نموند دموم دانلود بشه/یه سوال داشتم
اون پچی که تیماهارو اضافه میکرد مال سال گذشتش که ایمپورت شده یا مال خود 14 هستش و لباسا و چهره ها جدیده؟
آقا من چیزی نموند دموم دانلود بشه/یه سوال داشتم
اون پچی که تیماهارو اضافه میکرد مال سال گذشتش که ایمپورت شده یا مال خود 14 هستش و لباسا و چهره ها جدیده؟
من الان دموی فیفام داره تموم میشه دانلودش برم ببینم چطوریه یه نقد کنم
اگه نظرمو جلب کنه من که بگم خوبه مسلما خوب بخواهد بود
راستی لطفا سوال بالایی رو جواب بدیدن اونم دانلود کنم
میگم توی این دمو اکثر چهره ها همون فیفا 13 بود که . منظورم چهره های واقعی بازیکنها که روی مشخصاتشون میاد . توی دمو اینطوری بود اما توی التیمیت تیم بعضی چهره ها جدید بودن . مثل مسی . الان عکس نیمار هنوز با قیافه دو سال پیششه .
باید وقتی تو تنظیمات کیبورد میری، اول با کلید های چپ و راست، از حالت classic بری رو alternate ، بعد بقیه تنظیماتو درست کنی.
تو بازی اصلیم همین عکسا هستن. بجز چند تا بازیکن مهم مثل نیمار که شاید عوض بشه عکسشون.
فکر نمیکنم . احتمالا فقط مربوط به نسخه دمو بوده . چون مسی که عکسش رو دیدیم و قطعا عوض میشه . نمیار احتمالا این عکسه :
احتمالا خیلی از بازیکنهای دیگه هم عوض شن . از نسخه 12 به 13 که تقریبا اکثر ملت عکسشون عوض شد .
من دمو 12 رو که بازی کردم، تقریبا تغییری بوجود نیومد و عکسا همون بود.
بازیکنای بارسا که اکثرا عکساشون مال سال پیشه و مشکلی ندارن.
عکسای امسالو که دیگه نمیتونن بذارن. باید از عکسای پارسال استفاده کنن.
اقا منم بازی کردم و باید بگم که واقعا خیلی تغیی کرده نسبت به نسخه قبل
این بدون شکل کاملترین و بهترین نسخه فیفا هستش,دیگه نه میشه برگشت پیس 13 بازی کرد نه میشه فیفا 13 بازی کردفیزیک بازیکنان و توپ بهتر شده بود انیمشین های بازیکنان بهبود پیدا کرده بودن و از همه مهتر درگیری فیزیکی بازیکنان نقطه قوت این بازی هستش
گرافیکشم بد نبود و تو نسخه اصلی بهترهم میشه در بدترین حالت شاید مث همون 13 بشه
فقط چندتا نقاط ضعف داشت اونم اینکه سرعت بازی پایین بود خیلی و بازیکنا کند بودن گرافیکم میاوردم پایین باز همون بود کاش تو نسخه اصلی برطرف بشه
یه خورهد هم لگ میزد بازی تو محوطه جریمه در ضمن چهره ها هم واقعا عالی طراحی شده بودن و اکثر بازیکنان چهره هاشون 3بعدی بود
دمو پیس رو بازی نکردم ببینم چطوریاس اونم جالبه مث اینکه
فقط چندتا سوال که جواب نمیدین اصلا
اون تیمای جدید که پچش هس مال فیفا13 هست امپورت شده یا همون مال فیفا 14 هستش و مال امساله؟
یکیم که مشکل لگ تو محوطه جریمه برا شمام بود؟
مال 14 رو که کسی نداره. مال 13 هم فکر نکنم رو 14 کار کنه.اون تیمای جدید که پچش هس مال فیفا13 هست امپورت شده یا همون مال فیفا 14 هستش و مال امساله؟
احتمالا همشو خودشون ساختن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)