نوشته شده توسط soheil_asi
سلام سهیل جان
خیلی خوش آمدی عزیزم. خواهش میکنم. قابل شما رو نداره دوست من
دوستان ببخشید که چند روزیه نمیتونم اینجا رو آپدیت کنم. 3 شنبه یه امتحان مشکل دارم. تنشا الله بعدش در خدمتتون هستم
نوشته شده توسط soheil_asi
سلام سهیل جان
خیلی خوش آمدی عزیزم. خواهش میکنم. قابل شما رو نداره دوست من
دوستان ببخشید که چند روزیه نمیتونم اینجا رو آپدیت کنم. 3 شنبه یه امتحان مشکل دارم. تنشا الله بعدش در خدمتتون هستم
كمال جان سلام.چشممون روشن چه عجب اومدي؟خسته شدم بس كه اينجا سر زدم به اميد اينكه ببينم چيز جديدي گزاشتي يا نه ولي نا اميد شدم.تورو خدا ناراحت نشو و فكر نكن كه توقع زيادي داريم.فقط بدون كه دوست داريم و بخش بازيهارو بدون اينكه بخاي قبظه كردي و اگه نباشي اين بخش تعطيله.خسته نباشي و ممنون.
داداش کمال گل...اگه اين کارو بکنی من و تمامی سامسونگ داران عزيز ! همه روزه شما رو دعا خواهيم کرد!نوشته شده توسط Kolang
كمال جان مثل هميشه عالي و توپ ... 1 مدت بود اصلا دپرس شده بودم بازي نمي زاشتي .
نوشته شده توسط vafa1353
سلام وفا جان
خوبی؟
چه عجب از این ورا؟ ببخشید دیگه. آخه نمیشد خوب. اما 4 شنبه حتما با بازیهای جدید و توپ در خدمت همگی هستم. 2 روزه دیگه مهلت بده بم![]()
عزیزم تنها کاری که میتونم بکنم اینه که تاپیک ایشون رو به شما معرفی کنم. شما تا 4 شنبه صبر کن تا خودمم یه سرچی بزنم ببینم چی دستگیرم میشهنوشته شده توسط هشتپلکو
ایول از این بهتر نمیشه. فیلمش رو هم حتما ببینین ،البته هنوز نیومدهنوشته شده توسط Kolang
![]()
سلام بر همگی
بچه ها امشب با بازیهای توپی میام
برای نمونه بهترینش رو الان میزارم. به نظرم این بازی باید یکی از او شاهکارا باشه. call of duty 3
بقیه بازیها رو هم امشب یا فردا میزارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)