عزیز ممنون از جوابت
راستی دوربینای اون پیجی که نشونت دادم همشون رو دیدی ؟ دروغن ؟
و سوال دوم اینه که بخوام حول 50 تومن شکاری بگیرم بالاترین زوم واقعی چند ایکسه؟ و از کجا بگیرم که مطمدن تره
عزیز ممنون از جوابت
راستی دوربینای اون پیجی که نشونت دادم همشون رو دیدی ؟ دروغن ؟
و سوال دوم اینه که بخوام حول 50 تومن شکاری بگیرم بالاترین زوم واقعی چند ایکسه؟ و از کجا بگیرم که مطمدن تره
سلام
اینا همشون دوربین های متوسطی هستن. چند تایی که یزرگنمایی بالای 20 دارن واقعی نیستن.
قیمت به بزرگنمایی مربوط نیست به قطر شیئیه بیشتر.
عدد اول بزرگنماییه و عدد دوم قطر شیئی ( عدسی جلویی)
شما موقعی که میخری یه خط کش ببر ببین وقتی فرضا گفته 10 در 50 اون 50 میلیمتره یا نه.
بزرگنمایی هم 20 برابر به پایین.
پس 20ایکس میگیرم
از کجا بفهمم 20ایکس واقعی پقدر باید بیاره جلو یعتی چجوری تست کنم؟
سلام
تا جایی که من میدونم: اختلاف کمه. در واقع باید مساحت سطح شیئی ها رو ملاک بگیرید تا قطرشون رو. اختلاف نباید بیشتر از یک سانت در ابعادی که شما گفتید باشه. قطعا نور گیری 150 نیوتونی بیشتر از 120 شکستیه.
بابک دوربین های nikula ساخت کجا هستند؟
عدسی شون هم شیشه ای ه.
من راه فرمولی نمیشناسم. تنها راه به نظر من مقایسه دوربین با یه دوربین معتبره . یا باید با اندازه اجرام توی دوربین آشنا باشیم قبلا.
چین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا حالا ندیدم از نزدیک .
با سلام
مدتی هست که به نجوم و بیشتر رصد سیارات و دیگر اجسام اسمان علاقه پیدا کرده ام میخواستم بدانم ایا میشود با تلسکوپ های معمولی ( زیر 300 هزار تومان ) این اجرام را با کیفیت خوب دید ؟ شبیه عکس زیر ؟
![]()
سلام
نه
تلسکوپ 1 میلیارد تومنی هم نمیتونه.
همچین تصاویری رو فقط تلسکوپ هابل میتونه بگیره. یا فضاپیماهایی که از نزدیک سیارات رد شدن.
ممنون دوست عزیز !
ولی من یه جایی خوانده بودم که با دوربین دوچشمی 7 ایکس ( یا یه استاندارد دیگه ) می توان مشتری و اقمار ان را رصد کرد !
احتمالا برداشت من از واژه رصد درست نیست !؟
خب میشه بدانم با یک دوربین دوچشمی دقیقا من میتونم چه چیزی را مشاهده کنم ؟ منظورم اینه که با چه کیفیتی میتونم اجرام اسمانی را ببینم ؟ ( اگر عکسی در این باره باشه خیلی کمکم میکنه )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)