تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 162 اولاول ... 397985868788899091929399139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 1611

نام تاپيک: اخرین اخبار از بازار سکه و ارز ++ بحث های انحرافی ممنوع ++

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

بعد این کارشناسای اقتصادی که تاکید بر احتمال توقف محرک ها دارن ، اصن نشنیدن که برنانکه گفته برنامه ها هنوز ادامه داره ؟

یا برنانکه هم مث بعضیها که اینجا هستن ، همینجوری یه حرفی زده ؟

البته امروز که شاهد افزایش سی و سه واحدی تا این لحظه در طلا بودیم ....

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

پیش بینی این که مسیر پیش رو برای دلار ، مسیر هیجانی نیست ، کار خیلی سختی نیست ، پس بازار دلار و طلا فعلا امن محسوب میشه چون

افت و خیزهای هیجانی کمتر شده ، حداقل تا اخر ماه رمضون اتفاق خاصی نمیافته .

اگه وضعیت دلار و طلا رو در سال آخر جنگ و سال بعد از صلح بررسی کنید ، شباهت زیادی دارن ، میتونید راحت تر حدث بزنید که بازار چطور پیش خواهد رفت .

3. این کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بعد این کارشناسای اقتصادی که تاکید بر احتمال توقف محرک ها دارن ، اصن نشنیدن که برنانکه گفته برنامه ها هنوز ادامه داره ؟

البته امروز که شاهد افزایش سی و سه واحدی تا این لحظه در طلا بودیم ....
    گرامی خود ایشون قبلا گفته بود اگه امار اقتصادی خوب باشه سیاست ها رو کم کم تا اواخر 2014 متوقف میکنند
    بعد امار مشاغل غیر کشاورزی مثبت اعلام شد که بعدش اونس به خاطر امیدواری به وجود اومده ریزش داشت

حالا ایشون دیشب اومد گفت من منظورم چیز دیگه ای بوده و اشتباه برداشت شده و هنوز به اون سطح رشد اقتصادی نرسیدیم که دوباره اونس رفت بالا

درمورد کسانی که اینجا همینجوری یه حرفی میزنند !!! هم . این گوی و این هم میدان

موفق باشید ///

TAPATALK

5. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

من که حس میکنم این موتور پول امریکا ، سال بعد هم همین فعالیتش رو ادامه بده ، قبلا هم یه پیش بینی خوندم یه جا که تا 1200 افت رو پیش بینی کرده بود ، بعد حرکت به سوی 1350 و 1400 اما مطمئنم اگه جنگی در خاورمیانه شکل نگیره ، قیمت از 1400 عمرا فراتر بره ، چون سیاست
    پولی امریکا خودش داره به سمت انقباض پیش میره و دیر یا زود این اتفاق میافته ....

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه وضعیت دلار و طلا رو در سال آخر جنگ و سال بعد از صلح بررسی کنید ، شباهت زیادی دارن ، میتونید راحت تر حدث بزنید که بازار چطور پیش خواهد رفت .
    رفیق ما اونموقع کودکی بیش نبودیم
    حالا پیش بینی شما چیه

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

واللا باز شما بودین ، ما اصن کلا نبودیم ....

حالا شما به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نگاه کن ...!

خب هرجوری فکر کنیم ، جایی رو که از نظر فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی چند سال برای خرابیش کار شده ، یه ساله نمیشه درستش کرد !

چیزی که معلومه یه افت قیمته ، این رو اگه تحریم ها برداشته بشه خواهیم داشت ، اما حتی در وضعیت جنگ هم این تغییر به اندازه ی تقریبا

یکدهم قیمت بوده ، الان ما اون یکدهم رو به نظر من بعد از عید گذروندیم پس کاهش چندانی نخواهد داشت .

به نظر من سیستم جدیدی که وارد بازار میشه ، به این زودیا نمیتونه پول رو از بازار جمع کنه ، حتی اگه بخواد هم یه سال وقت میبره ...

پس درنتیجه حالت تعادل رو خواهیم داشت ! همون چیزی که وعده اش رو دادن ، قیمت ها پایین خواهند رفت در طول زمان ولی مث انس جهانی

کم کم ، نه یک شبه ...

به نظر من قیمت دلار زیر دو هزار هشتصد نمیره تا پایان زمستان ، بقیه اش رو نمیدونم .

این چیزایی که گفتم هم باتوجه به اتفاقات تا این لحظه بوده و اگه اوضاع تغییر کنه ممکنه همین فردا صد وهشتاد درجه نظرم عوض بشه !

قیمت طلا و سکه ، تحلیل ثانیه به ثانیه میخواد .

بازار سکه و طلا الان داغی روزهای قبل از انتخابات رو نداره ، چون سودهای زیاد یک شبه دیگه فعلا ازش خبری نیست .

توی این اوضاع من پیشنهاد میکنم ، شروع کنید وارد بورس بشید...

بورس و طلا و دلار مکمل همدیگه هستن ، نباید توی بازار بورس یا طلا متوقف شد ، توی هر موقعیت باید جا عوض کرد ....

سرمایه رو ملت یا انبار میکنن میره توی طلا و دلار ، یا خرج میکنن میره توی بورس ، الان ملت دیگه از انبار کردن خیری نمیبینن ، پس بورس جای خوبیه ....

9. این کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

شوخی میکنی یا جدی میگی !!!

برنانکه رو با مسئولین خودمون مقایسه نکن - همشون با هم انگشت کوچیکه برنانکه هم نمیشن ( مدیران توجه داشته باشن جمله از این مودبانه تر پیدا نکردم ولی خواستید میتونید پاکش کنید )

برنانکه رئیس بانک مرکزی امریکا هست واقعا این قدرت رو داره که با تغییرات کوچک ، تاثیر زیادی بر بازار بگذارد

برنانکه کسی هست که وقتی قرار صحبت کنه حداقل یک هفته قبلش تمام بازارها مالی جهان از رونق می افتد و در زمان صحبت برنانکه به اندازه اون یک هفته بازار حرکت میکنه مقدار پولی که در اون زمان جابجا میشه واقعا وحشتناک هست

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

تاثیر دم مسیحایی ایشون رو میدونم که یه نفس بده بازار زنده میشه ولی منظورم تغییر نظراتشونه ...

ایشون چند وقت پیش گفتن که احتمال داره سیاست انبساطی رو قطع کنند ولی الان گفتن منظورم این بود که اگه وضعیت اقتصادی بهبود پیدا کنه قطع میکنیم ....

البته حق داره ، به قول خودشون ، کج فهمی شده ....

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

13

در صفحه حاضر حتی یک پست هم در مورد اخبار و نرخ سکه و ارز چیزی بیان نشده!!!
    دوستان عزیز همونطور که در پست اول تاپیک بیان شده و همچنین در عنوان تاپیک هم مشخص شده بحث های انحرافی ممنوع هست!
    ممنون از اینکه بعد از این بیشتر توجه می کنید

13. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

تاثیر دم مسیحایی ایشون رو میدونم که یه نفس بده بازار زنده میشه ولی منظورم تغییر نظراتشونه ...

ایشون چند وقت پیش گفتن که احتمال داره سیاست انبساطی رو قطع کنند ولی الان گفتن منظورم این بود که اگه وضعیت اقتصادی بهبود پیدا کنه قطع میکنیم ....

البته حق داره ، به قول خودشون ، کج فهمی شده ....
    حق با شماست اما تا جایی که من ایشون رو میشناسم به جز اینکه استاد اقتصاد هست استاد دوپلو صحبت کردن هم هست

معمولا جملاتی که به کار میبره مجهول زیاد داره

در صفحه حاضر حتی یک پست هم در مورد اخبار و نرخ سکه و ارز چیزی بیان نشده!!!
    دوستان عزیز همونطور که در پست اول تاپیک بیان شده و همچنین در عنوان تاپیک هم مشخص شده بحث های انحرافی ممنوع هست!
    ممنون از اینکه بعد از این بیشتر توجه می کنید
    یعنی اینایی که بنده و دوستان نوشتیم جزء چه دسته ای هستند ؟

بالاخره نمیشه که همیشه اعداد و ارقام اعلام کرد

یقین دارم نوشتن دو خط در مورد اقتصاد دنیا مشکلی به وجود نمیاره اون هم موضوعی که به صورت کاملا مستقیم با ارز و طلا سر و کار داره - مگر اینکه . . . .

هرجور شما صلاح میدونید این اخرین پستم در این تاپیک بود

موفق باشید

15. 2 کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •