درود دوست عزیز
چون شما به تازگی ثبت نام کرده اید و تعداد پست هاتون کمه یکسری از امکانات رو ندارین . به مرور زمان دسترسی تون باز میشه .
موفق باشید![]()
درود دوست عزیز
چون شما به تازگی ثبت نام کرده اید و تعداد پست هاتون کمه یکسری از امکانات رو ندارین . به مرور زمان دسترسی تون باز میشه .
موفق باشید![]()
سلام دوستان. آیا امکانش هست وقتی کاربری از پست من نقل قول می گیرد من متوجه بشوم؟ یا اگر کسی تشکر کرد؟ من توی تنظیمات کاربر و پروفایل چنین امکانی رو ندیدم. که مثلا دقیقا مشخص کنه توی چه پستی و چه تاپیکی و ..
چنین امکانی نیست ...
ولی از فهرست تاپیک هایی که توشون اشتراک داری ، میتونی کمک بگیری ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
تاپیک هایی که توشون یه بار پست دادی + تاپیک هایی که دکمه اشتراک رو زدی میرن اونجا
سلام
به انجمن P30World خوش اومدید.
در تصدیق و تکمیل پست Iloveu-ALL عزیز:
با تشکر مهران...
ممنونم![]()
سلام... /.
میشه از یه راهی به چندین نفر هم زمان در خواست دوستی بدیم... /.
یعنی یه قسمتی باشه که افرادی رو که مد نظرمون هست تیک بزنیم و بعد در خواست رو ارسال کنیم... ؟/.
سلام
من توی هر تاپیکی که نظر میدم اتوماتیک مشترک میشم و برام ایمبل میاد، چجوری کلا غیر فعالش کنم؟
درود
از قسمت :
تنظیمات کاربر > ويرايش اختيارات > Messaging & Notification > پيش گزیده اشتراک گفتگو > عدم اشتراک
موفق باشید![]()
درود
خیر فکر نمی کنم که چنین امکانی وجود داشته باشه . من که تا حالا ندیدم .
موفق باشید![]()
سلام... /.
مخیواستم ترتیبی بدم که امضام فقط برای دیگران قابل مشاهده باشه و برای خودم نه... /.
باید چیکار کنم.؟ /.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)